سلام خدمت اقا ارش عزيزدرود
عکس باز نشد
ولی خاموش شدن ممکنه مربوط به باطری و یا یکی از خازنها باشه
سلام جناب مديردرود:
اول جواب سوال اولتون زینر و دیود کنار همون آی سی ک عوض کردید احتمال میدم مورد پیدا کرده باشن که فقط با اداپتور روشن میشه و سوال دوم احتمال داره cpu مورد پیدا کرده ببینید آیا داغ میکنه cpu ،سوال سوم و آخر آی سی فلش رو نمیدونید کدومه همون آی سی که اشاره کردید فلش هست و پرگرامر چرا نمیشناسه دستی وارد کنید و خوب پایه های اونو تمیززز کنید .
قطعات مورد نظر تعويض شدنسلام جناب مدير
بله دقيقا با اداپتور روشن ميشه تعويض ميكنم
سي پي يو اصلا داغ نميكنه در حد معمولي
پايه ها را تميز كردم كلا اسم و شماره همچين ايسي تو ليست پروگرمر نيست اينم دستي وارد ميكنم
فرمايشات شمار را انجام ميدم نتيجه را اعلام ميكنم
ممنون
سلام دوستان فایندر الکومکس 206مینی دارم باهاش کارنکرده بودم الان باطریش ربع ساعته خالی میشه باطریش تو اینترنت پیدا کردم گفت 200هزارتومان میخوام دوتا باطری موبایل براش بگیرم سری کنم بنظرتون اگه آمپرش بالاترباشه بد نیست؟مال خودش 7.4ولت 800میلی آمپر
ممنونم استاد یعنی محدودیت توی گذاشتن امپر بالا وجود داره یا نداره؟مثلا میتونم 2600آمپرمیتونم بزارم
شارژر خودش 12ولت 1امپر هست میفرمایید اگر ۳۰۰۰ mla آمپر روش بندازم از چه شارژری استفاده کنم؟
بعد یه مطلب دیگه اینکه کیت باطری اصلی فایندر نیاز هست بزارم روی باطریهای موبایل یا همون کیتهای خود باتری های موبایل دست بهشون نزنم ؟
دوستان یه فایندر پریمیوم 8000 دارم که بر اثر اتصال باتری تازه ...ایسی تغذیش سوخت ...دوستان شماره ایسی s8035beهست... به نظر شما دوتا برد خراب ست لینک دارم ایس تغذیه این مدل برا پریمیون جواب میده یا ایسی جای گزین چی بزنم با تشکر
دوستان یه فایندر پریمیوم 8000 دارم که بر اثر اتصال باتری تازه ...ایسی تغذیش سوخت ...دوستان شماره ایسی s8035beهست... به نظر شما دوتا برد خراب ست لینک دارم ایس تغذیه این مدل برا پریمیون جواب میده یا ایسی جای گزین چی بزنم با تشکر