بخش مشکلات و تعمیرات فایندر

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
درود
عکس باز نشد
ولی خاموش شدن ممکنه مربوط به باطری و یا یکی از خازنها باشه
سلام خدمت اقا ارش عزيز
فايل را دوباره دانلود كردم باز شد مشكلي نبود
به هر حال سي پي يو را جا انداختم فايندر بالا اومد ولي همچنان همون مشكل پابرجاست
بدون باطري راه اندازي كردم با اداپتورش مستقيم وقتي ميرم داخل منوي سيگنال دهي كه سيگنال را نشون بده بالافاصله ريست ميشه سي پي يو داغ ميكنه يه چند ثانيه صداي تيك تيك مياد
ايسي ال ان بي تعويض شده
تمام خازنها عوض شده ايسي رگولاتور هم عوض شده

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
با سلام خدمت اساتيد و دوستان گرامي
ممنون ميشم كمك كنيد تا اين فايندر را راه اندازيش كنم پول زيادي بابتش داده شده
مشكلش از اينجا شروع شد
طرف اومده مثبت منفي باتري را عوض كرده زده به فايندر و ايسي كه در عكس مشخص كردم سوخته از برد اوراقي جايگزين شد

http://uupload.ir/files/cp2l_satfider3_hd.jpg

الان مشكل اينجاست فايندر با اداپتور به خوبي بالا مياد اما اصلا به هيچ وجه سيگنا نشون نميده سيم ال ان بي وصل ميشه ولي اصلا هيچ عكسالعملي نداره ولتاژ تيونر را اندازه گيري كردم تو ورديكال و هوريزانتال 13ولت را نشون ميده گاهي اوقات هم ولتاژي به تيونر نميرسه
خواستم ايسي را فلش كنم نتونستم ايسي فلش را پيدا كنم يكي كنار سي پي يو هستش اما پروگرمرم اين ايسي را نشناخت
از اساتيد يا دوستان خواهش ميكنم منو راهنمايي كنن با تشكر

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود:
اول جواب سوال اولتون زینر و دیود کنار همون آی سی ک عوض کردید احتمال میدم مورد پیدا کرده باشن که فقط با اداپتور روشن میشه و سوال دوم احتمال داره cpu مورد پیدا کرده ببینید آیا داغ میکنه cpu ،سوال سوم و آخر آی سی فلش رو نمیدونید کدومه همون آی سی که اشاره کردید فلش هست و پرگرامر چرا نمیشناسه دستی وارد کنید و خوب پایه های اونو تمیززز کنید .

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
درود:
اول جواب سوال اولتون زینر و دیود کنار همون آی سی ک عوض کردید احتمال میدم مورد پیدا کرده باشن که فقط با اداپتور روشن میشه و سوال دوم احتمال داره cpu مورد پیدا کرده ببینید آیا داغ میکنه cpu ،سوال سوم و آخر آی سی فلش رو نمیدونید کدومه همون آی سی که اشاره کردید فلش هست و پرگرامر چرا نمیشناسه دستی وارد کنید و خوب پایه های اونو تمیززز کنید .

سلام جناب مدير
بله دقيقا با اداپتور روشن ميشه تعويض ميكنم
سي پي يو اصلا داغ نميكنه در حد معمولي
پايه ها را تميز كردم كلا اسم و شماره همچين ايسي تو ليست پروگرمر نيست اينم دستي وارد ميكنم
فرمايشات شمار را انجام ميدم نتيجه را اعلام ميكنم
ممنون

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلام جناب مدير
بله دقيقا با اداپتور روشن ميشه تعويض ميكنم
سي پي يو اصلا داغ نميكنه در حد معمولي
پايه ها را تميز كردم كلا اسم و شماره همچين ايسي تو ليست پروگرمر نيست اينم دستي وارد ميكنم
فرمايشات شمار را انجام ميدم نتيجه را اعلام ميكنم
ممنون
قطعات مورد نظر تعويض شدن
موقع تعويض متوجه شدم يكي از ايسي ها دو تا پايش بهم چسبيده اونو حلش كردم
الان باز برگشته به مشكل اول
زماني كه روشن ميكنم تصوير پنل خاموش روشن ميشه يعني ولتاژ به صفر ميرسه بعد دوباره زياد ميشه

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
سلام دوستان فایندر الکومکس 206مینی دارم باهاش کارنکرده بودم الان باطریش ربع ساعته خالی میشه باطریش تو اینترنت پیدا کردم گفت 200هزارتومان میخوام دوتا باطری موبایل براش بگیرم سری کنم بنظرتون اگه آمپرش بالاترباشه بد نیست؟مال خودش 7.4ولت 800میلی آمپر

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام دوستان فایندر الکومکس 206مینی دارم باهاش کارنکرده بودم الان باطریش ربع ساعته خالی میشه باطریش تو اینترنت پیدا کردم گفت 200هزارتومان میخوام دوتا باطری موبایل براش بگیرم سری کنم بنظرتون اگه آمپرش بالاترباشه بد نیست؟مال خودش 7.4ولت 800میلی آمپر

درود
اگر امپرش بالاتر باشه ماندگاری شارژ باطری بهترم میشه

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
ممنونم استاد یعنی محدودیت توی گذاشتن امپر بالا وجود داره یا نداره؟مثلا میتونم 2600آمپرمیتونم بزارم

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
ممنونم استاد یعنی محدودیت توی گذاشتن امپر بالا وجود داره یا نداره؟مثلا میتونم 2600آمپرمیتونم بزارم

درود :

بله 3000 میلی آمپر هم باشه مشکلی نداره اتفاقاً ماندگاری شارژ رو میبره بالا البته دقت کنید فقط خروجی ولتاژ باطریها رو سری کنید که نباید از فابریک خود فایندر بهش بدی یعنی از 7.4 ولت همونطوری که گفتید تجاوز نکنه این نکته خیلی مهمه...

بعد یک نکته اضافه کنم هرچه میلی آمپر بره بالا شارژش بای هم میلی آمپرش بالا باشه تا بتونه باطریها رو شارژ کنه از شارژر اولی اگر بخوای از 0 تا صد 100 استفاده کنی اسیب میبیه بهتره در آینده 3 الی 4 مرحله از 0 تا 100 مراحل شارژ رو برو جلو که شارژرش آسیب نبینه.

آخرین ویرایش:

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
شارژر خودش 12ولت 1امپر هست میفرمایید اگر ۳۰۰۰ mla آمپر روش بندازم از چه شارژری استفاده کنم؟

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
بعد یه مطلب دیگه اینکه کیت باطری اصلی فایندر نیاز هست بزارم روی باطریهای موبایل یا همون کیتهای خود باتری های موبایل دست بهشون نزنم ؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
شارژر خودش 12ولت 1امپر هست میفرمایید اگر ۳۰۰۰ mla آمپر روش بندازم از چه شارژری استفاده کنم؟

درود :

همون میتونید ازش استفاده کنید اما بخاطر اینکه میلی آمپر اون 1 هستش حتماً داغ میکنه موقع شارژ کردن که نیاز به 2 ویا بیشتر میلی آمپر داره

اما همینطور که گفتیم میتونید استفاده کنید فقط بهتره هر 15 دقیقه از برق بکشید و یک تایمی استراحت بدید تا خنک بشه بعد به همان منوال تا نسوره به همین سادگی.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
بعد یه مطلب دیگه اینکه کیت باطری اصلی فایندر نیاز هست بزارم روی باطریهای موبایل یا همون کیتهای خود باتری های موبایل دست بهشون نزنم ؟

درودی دیگر:

منظور شما از کیت چی هست ؟

آیا برد هستش یعنی روش قطعه الکتریکی نصبه یا کاور خالی ؟

اگر کاور خالی باشه بهتره اگر جا میشن از همون استفاده کنید بهتر هم هست ....

فقط اشتباه نشه باز تأکید میکنم ولتاژ خروجی اون 2 عدد باطری که میخوایین استفاده کنید نباید یک صدم میلی هم بیشتر باشه کم باشه مشکل نداره اما از 7.4ولت بالاتر نباشه .

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
روکش باطریها اگه باز کنی یه برد کوچک روش دار که حرارت سنج وقطع کن روش هست یعنی حرارت باطری به یک حدی که رسد شارژ قطع میکنه یا باطری وقتی فول شارژ که شد دیگه قطع میشه یه برد کوچک داره توی همه باطریها

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
دوستان یه فایندر پریمیوم 8000 دارم که بر اثر اتصال باتری تازه ...ایسی تغذیش سوخت ...دوستان شماره ایسی s8035beهست... به نظر شما دوتا برد خراب ست لینک دارم ایس تغذیه این مدل برا پریمیون جواب میده یا ایسی جای گزین چی بزنم با تشکر

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
دوستان یه فایندر پریمیوم 8000 دارم که بر اثر اتصال باتری تازه ...ایسی تغذیش سوخت ...دوستان شماره ایسی s8035beهست... به نظر شما دوتا برد خراب ست لینک دارم ایس تغذیه این مدل برا پریمیون جواب میده یا ایسی جای گزین چی بزنم با تشکر

درود :

آیسی های دارای خنک کنند مشابه براشون بیشنهاد نمیشه درضمن فراوون هستن میتونید از فروشگاه سایت خریداری کنید.

برو به لینک s8035be

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678

درود

این ای سی مربوط به تیونر و نباید ارتباطی با تغذیه داشته‌ باشه

ضمنا توی ست لینک های قدیمی از این قطعه استفاده نشده

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
خود ایسی که قابل خواندن نبود اسم ایسی تغذیه رو از یه سایت دیگه برداشتم اگه امکان داره اسم ایس و برام بذارین با تشکر

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
همکاران عزیز کسی نقشه مدار پریمیوم 8000 داره یا اگه میتونه کمک کنه شماره ایسی تغذیه این مدلو برا بگه تا جا بندازم الان دوماه دستم گیره با تشکر

بالا