بخش پرسش و پاسخ رسیورهای sun (1,2,3.4) 3g hd pvr / s+96

dr-sat

کاربر
2009-08-30
3
9
50
میخواستم از اساتید دوتا سوال بپرسم :

1-چطوری میشه شیرینگ این رسیورها را بصورت موقت قطع کرد.

چون من هر موقع میخوام کسی نتونه از کانالها استفاده کنه مجبور میشم سیم مودم را قطع کنم

2-من یه هارد اکسترنال دارم ( با حجم 120 گیگ ) ولی دستگاه نمیتونه اون رو بخونه! چرا؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

ht.mb

کاربر
2012-01-30
1
0
عزیزان درود به شما: سوال در مورد اینکه ایا میشود با سیم کارتهای داعمی یا ایرانسل ، اینترنت ریسیور s+96 را برای فعالسازی شیرینگ، از طریق 3g فعال کرد ؟ دوستانی که تجربه اینکار را دارند لطفا به سوال بنده حقیر پاسخ دهند - ممنون از همگی

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
عزیزان درود به شما: سوال در مورد اینکه ایا میشود با سیم کارتهای داعمی یا ایرانسل ، اینترنت ریسیور s+96 را برای فعالسازی شیرینگ، از طریق 3g فعال کرد ؟ دوستانی که تجربه اینکار را دارند لطفا به سوال بنده حقیر پاسخ دهند - ممنون از همگی
سلام بله اگر مودم 3g تهیه کنید و ایرانسل یا همراه اول انتن بده جواب میده

naderiani

کاربر
2010-09-01
2
0
باسلام.مک آدرس رسیور من(s+96) بصورت :09:22:B4:**:**:** است ولی قسمت MAC ADDRESSمودم من (CISCO) نشانه ** رادر مک آدرس قبول نمی کند.لطفا بفرمایید چطور آدرس فوق را وارد کنم تا مودم آن را ذخیره کند؟ تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
باسلام.مک آدرس رسیور من(s+96) بصورت :09:22:B4:**:**:** است ولی قسمت MAC ADDRESSمودم من (CISCO) نشانه ** رادر مک آدرس قبول نمی کند.لطفا بفرمایید چطور آدرس فوق را وارد کنم تا مودم آن را ذخیره کند؟ تشکر

سلام
اصلا نیازی نیست دستی وارد کنید شما مودم را در حالت روت بزارید بصورت اتوماتیک
آیپی میگیرد

naderiani

کاربر
2010-09-01
2
0
سلام
اصلا نیازی نیست دستی وارد کنید شما مودم را در حالت روت بزارید بصورت اتوماتیک
آیپی میگیرد
باتشکر از پاسختان ، ولی من از مک آدرس ف ی ل ت ر استفاده می کنم و باید مک آدرسهای مجاز را دستی وارد کنم ،درحالیکه مودم نشانه ستاره(*)رادر آدرس قبول نمی کند.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باتشکر از پاسختان ، ولی من از مک آدرس ف ی ل ت ر استفاده می کنم و باید مک آدرسهای مجاز را دستی وارد کنم ،درحالیکه مودم نشانه ستاره(*)رادر آدرس قبول نمی کند.

درود

دوست عزیز به هر حال این مشکل از روش استفاده شما از مودم هست

بالا