برای اولین بار به صورت جامع و کامل رفع مشکلات سخت افزاری رسیورهای هایویون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

با توجه به مشکلات عمده رسیورهای هایویون که اخیرا به صورت فراوان در بازار ایران وارد شده و تقریبا از هر 10 دستگاه حداقل 5 مورد با مشکلات خاصی مواجه می شود که مهمترین شامل یک از موارد زیر

1-روشن نشدن دستگاه
2-هنگ مداوم
3-جابه جای خودکار کانالها
4-ظاهر شدن متن تقبلی بودن رسیور با عنوان زیر
security-chip filure
security-chip of your receiver
is damaged please
return your receiver to th place of purc hasing for
warranty servce

3 موارد فوق در تمامی مدلها مشابه 90% مربوط به سخت افزار و کمتر موردی با پروگرام ای سی فلش رفع عیب می شود سعی می کنم بزودی طریقه رفع عیب های فوق کاملا ارائه کنم صبر کردیم تا شرکت هایویون برای رفع عیب های ایجاد شده پاسخ دهد که متاسفانه تا الان هیچ اقدامی نکردند پشنهاد می کنم اگر تعمیرکار هستید این تاپیک دنبال کنید

آخرین ویرایش:

rx406

کاربر
2009-05-20
56
136
با سلام به علي اقا رسيور هاي hivion 9696x pvr hdmi با ميكرو مشكل دارند و كانالهاي زياد البته كارتي قطع و وصل شديد دارند ودر زمان روشن شدن دستگاه سيگنال را شناسايي نميكنند البته تمام دستگاه ها به گفته اقا شهرام بترتيب ماهواره وسويچ بوده ولي همچنان مشكل حل نشوده اطفا"مشكل رو بررسي كنيد باتشكر ............

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام به علي اقا رسيور هاي hivion 9696x pvr hdmi با ميكرو مشكل دارند و كانالهاي زياد البته كارتي قطع و وصل شديد دارند ودر زمان روشن شدن دستگاه سيگنال را شناسايي نميكنند البته تمام دستگاه ها به گفته اقا شهرام بترتيب ماهواره وسويچ بوده ولي همچنان مشكل حل نشوده اطفا"مشكل رو بررسي كنيد باتشكر ............

این مشکل قبلا بررسی شده و نرم افزار برای رفع مشکل سوئیچ ارائه شد مشکل دانگل هم تا حد زیادی رفع شده البته این نرم افزار برای سری اول کاربرد دارد و مدلهایی که اخیرا وارد بازار شده به دلیل تغییر الگوریتم ای سی دریم بعد از استفاده از این ورژن با ارور مواجه می شوند

srtdigital

کاربر
2009-10-01
18
32
ایکلاس 9696 با ورژن لودر 1.6 به برق که میزنم یه L میزنه یه تیره هم کنارش میچرخه روی تلویزیون هم یه صفحه میاد مینویسه ورژن لودر 1.6 بعد رویه پنل on که می نویسه دوباره ریست میشه و این کار تکرار میشه آپگرید که میکنم برنامه تا آخر میره و کامل آپگرید میشه نرم افزار کارخانه زدم فایل کلین زدم نرم افزار قدیمی زدم نشد که نشد من فایل این مدل تغلبی را میخواهم که از یه رسیور تغلبی که هنوز آپگرید نشده باشه و همون فایل اصلی روی رسیور باشه میخواهم لطفا راهنمایی کنید این رسیور را چطور بالا بیارم موقعی که رسیور سالم بود خودش کانال عوض میکرد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ایکلاس 9696 با ورژن لودر 1.6 به برق که میزنم یه l میزنه یه تیره هم کنارش میچرخه روی تلویزیون هم یه صفحه میاد مینویسه ورژن لودر 1.6 بعد رویه پنل on که می نویسه دوباره ریست میشه و این کار تکرار میشه آپگرید که میکنم برنامه تا آخر میره و کامل آپگرید میشه نرم افزار کارخانه زدم فایل کلین زدم نرم افزار قدیمی زدم نشد که نشد من فایل این مدل تغلبی را میخواهم که از یه رسیور تغلبی که هنوز آپگرید نشده باشه و همون فایل اصلی روی رسیور باشه میخواهم لطفا راهنمایی کنید این رسیور را چطور بالا بیارم موقعی که رسیور سالم بود خودش کانال عوض میکرد

دوست عزیز مشکل اصلی رسیور شما با نرم افزار کارخانه ای قابل رفع نیست و برای رفع مشکل نیاز به چند کار اساسی که توضیح خواهم داد

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
سلام
خرابی 99% هاویژن های جدید آی سی رم و کریستال است
متاسفانه آی سی ram هم در بازار نیست
من که حسابی گیرم امیدوارم یک خبری بشه
سلام
دوست عزیز بیشتر دستگاه ها تک چراغ وهمه پردازنده شناسایی میشود جیتگ میشود ولی بالا نمیاد!!
ایسی رم دستگاه هم ایراد عمده نیست شما میتوانید از ایسی:
HYB39S256160DTL-7
بجای SDRAM256 دستگاه استفاده کنید تست شده:eek:ky:

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
باسلام به استاد عزیز علی آقا
درمورد این پیغام وبرای رفع آن اگر استاد عزیز علی آقا راهنمایی بفرماید ممنون میشوم
درضمن فلش راهم چیتک کردم وحتی آیسی فلش را هم تعویض کردم باز این پیغام رفع نشد
منتظر راهنمایی شماهستم

security-chip filure
is damaged please
warranty servce

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
بررسی عیب عدم روشن شدن رسیور و روشن ماندن ال ای دی قرم رنگ پنل

عیب فوق در بسیاری از رسیورهای جدید هایویون مشاهده می شود و تا به حال هیچ راه حل اساسی برای رفع 100% عیب عنوان نشده معمولا راه حل هایی که پیشنهاد شده مشکل نداشتن تغذیه پروگرام ای سی فلش رفع لحیم سردی سی پی یو در برخی موارد با انجام کارهای فوق هیچ نتیجه ای حاصل نمی شود و ممکن حتی مشکل دیگری هم ایجاد شود

برای رفع این عیب موارد زیر انجام شود

1-تست ولتاژ خروجی ترانزیستور ابتدای برد مجاور فیش پاور (ولتاژ بدون مشکل 1.8 ولت باید باشد)
2-خارج کردن ای سی دریم (در صورت نبود این قطعه رسیور باید روشن شود )
3-تعویض کریستال و تست دو مدار ما بین دو پایه کریستال تا پردازنده
4-لحیم مجدد دو قطعه مهم و اصلی در راه اندازی دستگاه>>> ای سی رم پردازنده
5-خارج کردن تیونر از برد
6-تست اتصال کوتاه نشدن cpu توسط اهمتر دو ولتاژ ورودی 3/3-1.8
7-تعویض ای سی رم (البته خیلی کم این قطعه خراب می شود که معمولا به دلیل ولتاژ ورودی زیاد از تغذیه )

در بسیاری از موارد با انجام یکی از 6 موارد فوق رسیور روشن می شود اما اگر بعد از تست تمامی موارد نتیجه حاصل نشد در همین تاپیک عنوان کنید

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
درمورد این پیغام وبرای رفع آن اگر استاد عزیز علی آقا راهنمایی بفرماید ممنون میشوم
منتظر راهنمایی شماهستم

security-chip filure
is damaged please

warranty servce

این پیام در اصل نشان دهنده طبق متن نماینگر تقلبی بودن رسیور طریقه رفع این عیب برای اولین بار از این سایت ارائه می شود

پیام فوق نشان دهنده تقلبی بودن رسیور نیست بلکه بی فکری پچ نویسان و متاسفانه مشکلی ایجاد می کند که تا حدی برای مصرف کننده هزینه زیادی در بر می گیرد

توضیحات کامل بزودی می گذارم

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
این پیام در اصل نشان دهنده طبق متن نماینگر تقلبی بودن رسیور طریقه رفع این عیب برای اولین بار از این سایت ارائه می شود

پیام فوق نشان دهنده تقلبی بودن رسیور نیست بلکه بی فکری پچ نویسان و متاسفانه مشکلی ایجاد می کند که تا حدی برای مصرف کننده هزینه زیادی در بر می گیرد

توضیحات کامل بزودی می گذارم

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت علی آقا
مشتاقانه منتظر راه حل می مونیم

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
علی آقا من هم مشکل پیغام سکیوریتی چیپ رو دارم در ضمن آی سی فلش رو با استفاده از آی سی فلش یک دستگاه سالم پروگرام کردم حدود 3 روز این پیغام رفع شد ولی باز مجدد ظاهر شد در ضمن با استفاده از ولوم صدا می شه پیغام رو حذف کرد

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
بررسی عیب عدم روشن شدن رسیور و روشن ماندن ال ای دی قرم رنگ پنل

عیب فوق در بسیاری از رسیورهای جدید هایویون مشاهده می شود و تا به حال هیچ راه حل اساسی برای رفع 100% عیب عنوان نشده معمولا راه حل هایی که پیشنهاد شده مشکل نداشتن تغذیه پروگرام ای سی فلش رفع لحیم سردی سی پی یو در برخی موارد با انجام کارهای فوق هیچ نتیجه ای حاصل نمی شود و ممکن حتی مشکل دیگری هم ایجاد شود

برای رفع این عیب موارد زیر انجام شود

1-تست ولتاژ خروجی ترانزیستور ابتدای برد مجاور فیش پاور (ولتاژ بدون مشکل 1.8 ولت باید باشد)
2-خارج کردن ای سی دریم (در صورت نبود این قطعه رسیور باید روشن شود )
3-تعویض کریستال و تست دو مدار ما بین دو پایه کریستال تا پردازنده
4-لحیم مجدد دو قطعه مهم و اصلی در راه اندازی دستگاه>>> ای سی رم پردازنده
5-خارج کردن تیونر از برد
6-تست اتصال کوتاه نشدن cpu توسط اهمتر دو ولتاژ ورودی 3/3-1.8
7-تعویض ای سی رم (البته خیلی کم این قطعه خراب می شود که معمولا به دلیل ولتاژ ورودی زیاد از تغذیه )

در بسیاری از موارد با انجام یکی از 6 موارد فوق رسیور روشن می شود اما اگر بعد از تست تمامی موارد نتیجه حاصل نشد در همین تاپیک عنوان کنید
سلام
3مورد از همين رسيورها موجود هست كه كليه موارد فوق انجام شده حاصلي نداشته وكماكان تك چراغ است!
رم دستگاه روي دستگاه سالم نصب ومشكلي نيست
فلش دستگاه سالم روشن روي دستگاه خراب نصب فايده نداره
ايسي دريم وتيونر هم جدا شده پاور جدا تست شده روي دستگاه ديگر
قلع دور وبر پردازنده كنترل شده
هر3 دستگاه اصلي وكامل جيتگ ميشوند ولي بالا نمياد كريستال از روي دستگاه سالم9696 و27000 از دستگاه ديگه نصب شده :sadwalk:هيچ فايده!!

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام: منم دو مورد آی کلاس 9696 دارم که تک چراغ مونده ...

کارهایی که انجام شده :

1) فلش و در آورده پروگرام کردم با یه فلش نو (خام ) پروگرام کردم

2) خروجی تغزیه سالمه محض اطمینان با یک تغزیه سالم امتحان کردم

3) آی سی رم و کریستال تعویض گردیدن

4) پردازنده قلع گیری مجدد شد

هیچ کدوم نتیجه ندادن

sohil62

کاربر VIP
2010-03-25
43
150
34
منتظر راهنمایی شماهستم

security-chip filure
is damaged please

warranty servce
با سلام
با توجه به اینکه کسی جواب سوال ما را نمیده ولی خوب این عیب من تا حالا چند مورد داشتم که تا حالا رفع عیب کردم شما باید ای سی فلش دستگاه را عوض کنید علت هم اینه که دستگاه با یک ای دی دیگر خودش شناسای میکنه و من با هر برنامه که خواستم پاک کنم نشد ولی وقتی که فلش عوض کردم مشکل حل شد اگر بشه فلش کامل پاک کرد دیگر احتیاجی به تعویض نیست یعنی مثل دستگاه 200 یا 150 بشه با فایل کلین ایدی دستگاه کاملا پاک کرد مشکل حل میشه

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام
خرابی 99% هاویژن های جدید آی سی رم و کریستال است
متاسفانه آی سی ram هم در بازار نیست
من که حسابی گیرم امیدوارم یک خبری بشه
سلام

ایسی رم اگلاس با ایسی رم x95 به شماره HY57V561620
یکی بوده وبخوبی جواب داده است
این ایسی موجود است
جهت سفارش خرید میتوانید تماس بگیرید

2007-06-19
1,872
19,341
با سلام
با توجه به اینکه کسی جواب سوال ما را نمیده ولی خوب این عیب من تا حالا چند مورد داشتم که تا حالا رفع عیب کردم شما باید ای سی فلش دستگاه را عوض کنید علت هم اینه که دستگاه با یک ای دی دیگر خودش شناسای میکنه و من با هر برنامه که خواستم پاک کنم نشد ولی وقتی که فلش عوض کردم مشکل حل شد اگر بشه فلش کامل پاک کرد دیگر احتیاجی به تعویض نیست یعنی مثل دستگاه 200 یا 150 بشه با فایل کلین ایدی دستگاه کاملا پاک کرد مشکل حل میشه

سلام

دوست عزيز هيچ ربطي به آي سي فلش دستگاه نداره .

البته اگر آي سي فلش رو با يک فلش قديمي پروگرام کنيد درست ميشه ولي در کل به آي سي فلش و پاک کردن کامل و دوباره پروگرام کردن ربطي نداره .

من هم يکي داشتم همه قطعاتشو از روي يک نمونه سالم برداشتم و روي برد ديگه گذاشتم ولي درست نشد ، البته مشکلش اين بود که گاهي اوقات روشن ميشد و گاهي اوقات چراغ قرمز بود ......... ؟

sohil62

کاربر VIP
2010-03-25
43
150
34
سلام

دوست عزيز هيچ ربطي به آي سي فلش دستگاه نداره .

البته اگر آي سي فلش رو با يک فلش قديمي پروگرام کنيد درست ميشه ولي در کل به آي سي فلش و پاک کردن کامل و دوباره پروگرام کردن ربطي نداره .

من هم يکي داشتم همه قطعاتشو از روي يک نمونه سالم برداشتم و روي برد ديگه گذاشتم ولي درست نشد ، البته مشکلش اين بود که گاهي اوقات روشن ميشد و گاهي اوقات چراغ قرمز بود ......... ؟
سلام
من تا حالا 3 مورد با همین پیغام داشتم که هر 3 مورد با تعویض ای سی فلاش درست شده و تا حالا برنگشته حالا اگر شما میگید از ایسی فلاش نیست خوب حتما نیست ولی شما به قسمت هویت دستگاه که وارد بشید وقتی که این پیغام روی تصویر نشان دادن میشه همه مشخصات دستگاه درسته به غیر از ایدی دستگاه که 129 زده شده در صورتی که برای سایر دستگاه ای دی 126
من از صاحبان این دستگاه که پرسیدم همگی گفتند یک دفعه این عیب دستگاه برداشته ولی همگی از فلاش برای ضبط فیلم استفاده میکردند حالا این مسائل به کنار کسی در اینجا ادرس رسمی هایویژن را بلد نیست که من یک نرم افزار از سایت دانلود کنم
مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا