برای اولین بار به صورت جامع و کامل رفع مشکلات سخت افزاری رسیورهای هایویون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
جناب امیرخان
رسیور اصلیه و مدل تقلبی نیست این فایل فلش برای رسیورای تقلبی هست نه مدل اصلی!

--------------
شهرام جان

این فایل فلش رو که زحمت کشیدین بازم برای مدل تقلبیه یا اصل؟ چون رسیوری که دارم مدل اصل شرکت هست..
با درود
فایلی که اقای زارع زحمت کشیدند برای رسیور تقلبی هست
فایل که من قرار دادم برای رسیور اصلی میباشد
فکر کنم اگر یک تصویر از برد دستگاه قرار بدهید مفید باشد:eek:k:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با درود
فایلی که اقای زارع زحمت کشیدند برای رسیور تقلبی هست
فایل که من قرار دادم برای رسیور اصلی میباشد
فکر کنم اگر یک تصویر از برد دستگاه قرار بدهید مفید باشد:eek:k:
سلام
جناب شهرام
فایلی که شما قرار داده بودید رو هم تست کردم بازم مدل ایدی129 و پیغام تقلبی روی صفحه میاد!
از بس ایسی فلش رو لحیم و برنامه دادم الانه که بترکه!

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
جناب شهرام
فایلی که شما قرار داده بودید رو هم تست کردم بازم مدل ایدی129 و پیغام تقلبی روی صفحه میاد!
با درود دوست گرامي
هركاري از ما برمي امد انجام داديم فكر ميكنيد خودمان با اين مسايل درگير نيستيم؟
حالا شما پول براي پروگرام دادي ما كلي پول براي پروگرامر چندسال پيش داديم ولي چيزي عوض نميشه اين توليدات بي كيفيت ومشكل ساز هستند!
فايلها توسط افراد در ارتباط با هايويون ارايه شده وبهتره كمي صبر كنيد چون موضوع به اطلاع انها رسيده وقول مساعدداده اند.
اگر اطمينان داريد كه دستگاه اصلي هست نرم افزار در اپگريد گير ميكنه ديگه كاري انجام ندهيد تا خبر جديدي بشود:eek:k:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با درود دوست گرامي
هركاري از ما برمي امد انجام داديم فكر ميكنيد خودمان با اين مسايل درگير نيستيم؟
حالا شما پول براي پروگرام دادي ما كلي پول براي پروگرامر چندسال پيش داديم ولي چيزي عوض نميشه اين توليدات بي كيفيت ومشكل ساز هستند!
فايلها توسط افراد در ارتباط با هايويون ارايه شده وبهتره كمي صبر كنيد چون موضوع به اطلاع انها رسيده وقول مساعدداده اند.
اگر اطمينان داريد كه دستگاه اصلي هست نرم افزار در اپگريد گير ميكنه ديگه كاري انجام ندهيد تا خبر جديدي بشود:eek:k:
ممنون جناب شهرام
راستش خودمم کلی وقتم و پولم واسه این رسیور رفت فعلا بی خیالش شدم و دنبال یه ایسی دریم میگردم اونو یه تستی کنم..
چون الان متوجه نکته ای شدم که ممکنه عجیب باشه ولی هیچ چیزی در مورد این محصولات بسیار بی کیفیت عجیب نیست.. گفتم شاید مربوط به ایسی دریم باشه..دنبال تست اونم..

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
:eek:ky: با سلام به تمام دوستان. به نظر من بهتره با توجه به مشکلات زیادی که رسیورهای جدید هایویون دارند و مسولان تولید این دستگاهها هم جوابگوی مشکلات نیستند فعلا بهترین راه حل خودداری از خرید هرگونه رسیور آیکلاس هستش. بلکه با اینکار مسولان تولید این دستگاهها به فکر تولید رسیورهای با کیفیت تر بیفتند.
از کلیه مدیران سایت هم که خالصانه و بدون ادعا در جهت رفع مشکل کاربران تلاش میکنند صمیمانه تشکر میکنم
.

sotitasviri

کاربر
2007-10-25
18
49
ممنون جناب شهرام
راستش خودمم کلی وقتم و پولم واسه این رسیور رفت فعلا بی خیالش شدم و دنبال یه ایسی دریم میگردم اونو یه تستی کنم..
چون الان متوجه نکته ای شدم که ممکنه عجیب باشه ولی هیچ چیزی در مورد این محصولات بسیار بی کیفیت عجیب نیست.. گفتم شاید مربوط به ایسی دریم باشه..دنبال تست اونم..
دوست عزيزمن ايسي دريم مال 5تا دستگاه را برداشتم وروي يك دستگاه انداختم كه هنگ ميكرد چراغ قرمز ميشد جالب اينجاست كه فقط با دريم خودش كار ميكرد و با بقيه دريمها كانال عوض ميكرد براي بقيه دستگاهها هم همينطور بود و فقط با دريم خودشان كار ميكردند

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
سلام

دوستانی که دستگاه 9696اhdmiدارن و حتی با پروگرام کردن فلش بازم این پیغام رو صفحه میاد فلش دستگاه رو با فایل فلش 9595pvrبا بوت 104 پروگرام کنن مشکلشون حل میشه ولی دیگه نمیتونن از کابلhdmiاستفاده بکنن و اینکه با نرم افزار جدید نمیتونن دستگاهشونو پروگرام کنن

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور ایکلاس 9696 هست که در پنل جلو فقط چراغ قرمز روشن است و صفحه ان نمیاد من ایسی فلش ان را هم فلش کردم اما باز هم به همین شکل است در ضمن تغذیه ان سالم میباشد لطفا راهنمایی کنید ممنونم

sahel sat

کاربر
2008-12-30
12
36
49
سلام

سلام
جناب شهرام

دوست عزیز من همیشه بعد از پروگرام فلش رسیورهای که مشکل پیغام داره با این ور÷ن 11190fآبگرید میکنم و تا بحال پبغامی ظاهر نشده

موفق باشید:: حمبد

MPS

کاربر
2007-01-02
4
14
سلام دوستان
خسته نباشید

تمام پستهای این تاپیک را خوندم
امیدوارم وقت " بـــــزودی" های علی آقا زود برسه

من کارم تعمیرات موبایل هست بیشتر نرم افزاری
سخت افزاری بیشتر رسیور و مین بورد های دیجیتال
در خدمتتان خواهم بود
در طرفهای ماهم جدیدا رسیور آی کلاس در بورس هست و طبیعتا با مشکلات سخت افزاری ....
من هم دو مورد سخت افزاری دارم امروز بدستم رسیده
یکی پیغام تقلبی که رسیور اصل هست 9797 PVR HDMI
با فایل تغییر آی دی و 11230F و فایل اورجینال مشکل حل نشد
آی سی درم هم عوض کردم و هیتر کشی برد هم کار ساز نبود
فقط مونده پروگرام آی سی فلش

ویکی 9696 PVR معمولی که پیغام... SW damaged
حتی با تعویض آی سی فلش و آی سی درم هم مشکل همچنان پایدار هست!!
با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزيزمن ايسي دريم مال 5تا دستگاه را برداشتم وروي يك دستگاه انداختم كه هنگ ميكرد چراغ قرمز ميشد جالب اينجاست كه فقط با دريم خودش كار ميكرد و با بقيه دريمها كانال عوض ميكرد براي بقيه دستگاهها هم همينطور بود و فقط با دريم خودشان كار ميكردند
دوست عزیز
هیچ چیزی بعید نیست ولی اگه این گفته هم واقعا درست از اب دربیاد باید یه مطلب رو به تمام مصرف کنندگان گفت که این رسیور ها یکبار مصرف هستند
چون اگه قطعه ای خراب بشه و با قطعه جانبی راه نیفتد جز با اورجینال در حقیقت تولید این رسیور و اب و تاب دادن زیادی اون چیزی جز کلاهبرداری و شیادی بیشتر نیست..

اما من قبلش دو تا 9595 داشتم که پیغام تقلبی بودن می دادند که با خرید و تعویض ایسی دریم مشکلشان حل شد.
اون مطلبی رو هم که در موردش گفتم ممکنه از ایسی دریم باشه اینه که وقتی ایسی رو با پروگرامر پر می کنم بعد اینکه اونو نصب کردم بدون هر گونه انجام عملیات و تنظیماتی به قسمت مشخصات رسیور رفتم و دیدم که مدل ایدی رسیور به حالت قبلش برگشته یعنی شده saf4a126 اما به محض اینکه ازش خارج بشم و دوباره برگردم چک کردم با تعجب دیدم مدل ایدی شده129!!!!!!! حتی فرکانسی هم جستجو نکردم فقط وارد تنیظمات منو شدم و خارج شدم.
ایسی دریم رو عوض کردم و باز تست کردم فرقی نکرد پس یه مطلب میمونه که ابتدا باید مشکل ایدی129 رسیور حل بشه و این ربطی به دریم نداره بلکه یه جای رسیور باعث تغیر این موارد میشه که فعلا ازش بی اطلاعم.

دوست عزیز من همیشه بعد از پروگرام فلش رسیورهای که مشکل پیغام داره با این ور÷ن 11190fآبگرید میکنم و تا بحال پبغامی ظاهر نشده
دوست گرامی
مدل رسیور با خروجی کابل hdmi اصلی هست نه معمولی...
موفق باشید

موفق باشید:: حمبد

جمشيدا

کاربر VIP
2009-03-13
121
547
نبودن كيفيت سيكنال در صورتي كه قدرت سيكنال وجود دارد در ريسيور اي كلاس 9595 و9696 سوختن اي سي سه پايه پشت تيونر به شماره lm317 كه بايد در حالت روشن بودن ريسيور خروجي 18 ولت در سر پايه آنود ديودي كه به سمت تيونر ميرود وجود داشته باشد

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
نبودن كيفيت سيكنال در صورتي كه قدرت سيكنال وجود دارد در ريسيور اي كلاس 9595 و9696 سوختن اي سي سه پايه پشت تيونر به شماره lm317 كه بايد در حالت روشن بودن ريسيور خروجي 18 ولت در سر پايه آنود ديودي كه به سمت تيونر ميرود وجود داشته باشد

سلام

البته من چندین مورد هم داشتم که متاسفانه پردازنده به مشکل خورده بود و بدون اینکه سیم lnb وصل باشه قدرت رو 95 درصد نمایش میداد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوستان گرامی
امروز یک نمونه دستگاه هایویون9696 اصلی بدستم رسیده بود که صاحبش اشتباهی موقع ارتقاء نرم افزار دستگاه را خراب کرده بود.
با یک پروگرام فلش راه افتاد منتهی چیز جالب توجه برد اصلی وبسیار با کیفیت دستگاه است که تفاوت زیادی با این آشغالهای توی بازار داره اما بنظر من تمامی قطعات یکسان هستند :eek:k:

پیوست‌ها

• 108.1 کیلوبایت بازدیدها: 432
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا