بررسي errorهاي Jkeys و چگونگي رفع آنها 100% بخوانيد

ali4323

کاربر
2006-10-03
24
122
سلام به همگي دوستانامروز در مورد تمام error هاي برنامه Jkeys وچگونگي حل آن بحث ميكنم.

قبل از آن لازم است توضيحي در مورد فلشهاي MX بدهم.

اين نوع فلشها ميتواند قفل شود به صورتيكه آدرس شروع پروگرام كردن ياهمون پر كردن فلش قابل دسترسي نباشد.
در حالت عادي رسيورهاي متاباكسي كه دارايفلش MX هستند از طرف كارخانه قفل نميشوند تا آپگريد دستگاه به مشكل برنخورد.
ولي وقتي فلش دستگاه با اطلاعات اشتباه پر ميشود معمولا دسترسي به آدرس شروعفلش با مشكل همراه خواهد بود.
با كمي صبر و حوصله ميتوان اين كارو انجامداد.(مثل بازي بسكتبال شما بايد سعي كنيد توپو بياندازي تو سبد.اگه حوصله كنيدميتونيد)

اگر روي آي سي فلش رسيور شما عبارت MX حك شده باشد فلش شما از نوع MX خواهد بودتوجه كنيد اگر رسيورتون فلش MX داره كابل پنل يا صفحه ديجيتالبايد به برد اصلي رسيور متصل باقي بمونه.اگر باز جواب نگرفتيد براي محكم كاريميخواين كابل پنل را از سوكتش جدا كنيد و با اين حالت هم تست كنيد.

خوبحالا تك تك error هائي كه من باهاش برخورد كردم را اعلام ميكنم:

Error reading from IRD (DCU peek

اين خطا زماني رخ ميدهد كه آي سي فلش شما با CPU رسيور ارتباط برقرار كرده در اين صورت برنامه jkeys نمي تواند به آدرسهاي آي سيفلش دسترسي پيدا كند. راه حل چيست؟در بعضي مقالات ديده ميشود كه ميگويند: كابلمنبع تغذيه را خارج كرده همه پايه هاي روي برد را با پيچ گوشتي بهم وصل كنيد. مناين مورد را شديدا نفي ميكنم. در اين حالت ممكن است به CPU رسيور شما آسيببرسد.اصلا اين كار را انجام ندهيد.به ريسكش نميارزد. موارد زير را انجام دهيد:

R1.
رسيور را از برق بكشيد.به كابل جيتگ اصلا دست نزنيد.يعني رسيور بهكامپيوتر متصل باشد.از برنامه jkeys هم خارج بشيد.اگر فلش دستگاه MX است كابل پنلرسيور را از سوكتش جدا نكنيد.ولي اگر فلش دستگاه MX نباشد بايد كابلو از سوكت جداكنيد.
R2.
حدود 30ثانيه تا 1 دقيقه صبر كنيد.اين مدت براي خالي شدن خازنهايرسيور كافيست.
R3.
حالا نرم افزار jkeys را اجرا كنيد تا عبارتهاي Device ID 0xFFFFFFFF ya (0x00000000) و Device Unknown Device ظاهر شود.
R4.
دكمه Detect را بزنيد و بلافاصله رسيور را به برق متصل كنيد .(با سرعت عمل بالا و بدون تاخيرولينه همزمان)
R5.
اگر پنجره خطا مشاهده نشد موارد 1 تا 10 را كه درمقاله بالا ذكرشد به ترتيب انجام دهيد.اگر باز پنجره خطا ظاهر شد موارد R1 تا R4 را دوباره اجراكنيد.
با اين روش ميتوان ارتباط آيسي فلش با Cpu رسيور قطع و آنرا با jkeys پركرد

Error performing flash write request
--------Error programing flash at offset 0x

اين دو پيغام هنگام پر كردن فلش بعد از انتخاب فايلممكن است رخ دهددر اين صورت به هيچ وجه فلش شما بدرستي پر نخواهد شدتمامپنجره ها رو ببنديد رسيورم از برق بكشيد چند دقيقه بعد از اول شروع كنيد

Flash selected is not currently blank continue any way?

از شايعترين error هائي كه قبل از انتخاب فايل فلش باهاش مواجه ميشيد.
از ادامه پركردن فلش جدا خودداري كنيد چون در ميان مسير با اين error
Error programing flash at offset 0x--------x
روبرو خواهيد شد.
تمام پنجره ها رو ببنديدرسيورم از برق بكشيد چند دقيقه بعد از اول شروع كنيد

The flash code return are not recognized by jkeys mfg/device codes return are FFFFFFFF/FFFFFFFF
(JEDEC) and FFFFFFFF/FFFFFFFF (flash file)

اين error بعد از انتخابدكمه flash programing و OK رخ ميدهد.معمولا دوستاني كه فلش رسيورشون از نوع MX باشه بيشتر اين پيغامو ميبينند.
علت اصلي اونم عدم دسترسي به آدرس شروع فلشميباشد.
راه حل در انتهاي بحث ذكر شده است

Error reading from DCUC control register

زمانيكه دكمه flash programing را ميزنيد وسپس ok ميكنيداين پيام ممكن است ظاهر شود.
دليل آن عدم ارتباط صحيح jkeys با فلش رسيوراست.يا كابل جيتك از مدار خارج شده استراه حل در انتهاي بحث ذكر شده است

Error writing routine image ------> could not initiale access

بعد از انتخاب فايل فلش و شروع پروگرام كردن ممكن است اين error مشاهدهشود.
يا برق رسيور قطع شده يا ارتباط نرم افزار jkeys با فلش درست برقرارنيست.يا كابل جيتك از مدار خارج شده استراه حل در انتهاي بحث ذكر شده است

Error reading from memory

اگر بخواهيد اطلاعات فلش را با انتخابدكمه read به كامپيوتر منتقل كنيد اين پيام ممكن است ظاهر شودارتباط jkeys بافلش بدرستي برقرار نشده يا برق رسيور قطع شده يا كابل جيتك از مدار خارج شده استراه حل چهار error پاياني:

اول از همه از متصل بودن رسيور به برقمطمئن شويد.كابل جيتگ هم چك كنيد متصل باشد.
در پايين صفحه flash programing سمت چپ و پائين دكمه detect را بزنيد.اگر error رفع نشد پنجره flash programing راببنديد در صفحه اصلي jkeys مجددا دكمه flash programing را از قسمت پائين سمت راستانتخاب كنيد و ok را بزنيد اگه بازم مشكل حل نشد رسيورو از برق بكشيد از برنامه jkeys هم خارج بشيد و از اول شروع كنيددوستان من با وجود اين error هاتمام رسيورهائي كه مشكل on داشته را جيتگ كردم MX , معمولي.شماهم ميتونيد.اگر باپيغام error جديدي هم روبرو شديد حتما به من خبر بديد
خوب دوستان عزيز اين هم مقاله اي بود جالب از يکي از دوستان خوبم از يکي از شهرهاي ايران که در سال 83 نگارش کرده بود --- ما رو دعا کنيد علي انديکايي زاده --- خوزستان – تابستان 1386

brs

کاربر
2007-07-31
15
55
در تمامي دستگاه هاي قديمي داراي cpu sti 5518 با وصل نمودن پايه 115 سي پي يو به gnd يا همون بدنه كليه خطا ها معمولا بر طرف ميشه

karim_9

کاربر
2008-01-13
11
20
سلام
دوست عزیز من رسیورم استارست 190 چینی هستش من نرم افزار giveioاجرا میکنم چیزی نصب نمیشه یه لحظه اجرا میشه ولی نه کامل وقتی نرم افزار ejflasherرا جرا میکنم گزینه detect devic میزم این پیام میاد داخل صفحه
[0] => Detecting device/flash
[0] ByteBlaster cable detected
[0] Cannot detect hardware chip
[0] Cannot initialize target device
[0] <= Finished
----------------
اگه راهنمای کنین ممنون میشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
دوست عزیز من رسیورم استارست 190 چینی هستش من نرم افزار giveioاجرا میکنم چیزی نصب نمیشه یه لحظه اجرا میشه ولی نه کامل وقتی نرم افزار ejflasherرا جرا میکنم گزینه detect devic میزم این پیام میاد داخل صفحه
[0] => detecting device/flash
[0] byteblaster cable detected
[0] cannot detect hardware chip
[0] cannot initialize target device
[0] <= finished
----------------
اگه راهنمای کنین ممنون میشم
با درود دوست گرامی
این پیام یعنی کابل جیتگ شما سالم است وتوسط نرم افزار شناسایی میشود اما پردازنده وفلش را نمیشناسه علت هم ممکن است خرابی پاور وبهم ریختن ولتاژها ویا خرابی خود پردازنده یا درست وصل نشدن کابل به برد روی پینهای جیتگ بوده است.
اصلا چرا به جیتگ پرداختید؟

hadisat43

کاربر
2010-03-14
1
1
با عرض سلام و خسته نباشید من رسیور 4000 D معمولی دارم وموقع جیتک کردن ارور Error detecting SPI ID به من میده از شما درخواست راهنمای دارم با تشکر

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
برای 4000 معمولی از گزینه sst استفاده کنید
گزینه spi برای 4000 سوپر میباشد
------------------------------------------------------
در استفاده از برنامه جیکیز در صورتی که در ابتدا باخطا روبرو شدید
برنامه wall استفاده کن
از نرم افزار alphacontrol برای فلش 1 مگ
و نرم افزارهای زیادی هست که میشه ارورها رو با اون رفع کرد