بررسی وضعیت رسیورهای موجود بازار ایران

oxi

Banned
2010-09-17
106
286
44
سلام
خب دوستان عزیز بنده و همکاران بارها در irsat در مورد رسیورهای بی کیفیت تا حد امکان صحبت کردیم همه شما هم در جریان هستید ....irsat چون وابستگی به هیچ کمپانی نداره راحت حرفش رو میزنه!چند وقتی بود میخواستم از یکی از خبره ترین تعمیرکاران تهران خواهش کنم این رسیورهای اشغال رو نقد کنه که خوشبختانه این دوست صمیمی بنده که اقا مهدی هستند زحمت اونو در سایت همسایه کشیدند .....مطالب اون تاپیک عینا برای شما دوستان نقل میشود .....با تشکر ا زمهدی عزیز دوست و همکار بسیار حرفه ای بنده ....

oxi

Banned
2010-09-17
106
286
44

شرکت ****** یکی از شرکت هایی است که بی کیفیت ترین ریسیور های موجود در بازار را تولید میکند این شرکت بعد نا موفق بودن در تولیدات خود محصول جدید خود را با نام ای کلاس معرفی کرد که از cpu های
ALI ساخت چین که cpuیو هایی بسیار بی کیفیت هستن استفاده کرد . و توانست به علت زیبا بودن ظاهر محصول خود بازار خوبی پیدا کند این شرکت محصولات مختلفی را فقط با تغییر شکل ظاهری تولید کرد که در همه ان ها از یک سخت افزار استفاده شده مثل 9595 9696 . pvr9797 pvr9898 محصولات این شرکت همه چه اصلی و چه غیر اصلی بی کیفیت ترین محصولات موجود در بازار است . مشکلات سخت افزاری این دستگاه در حد میباشد که شرکت با نوشتن برنامه های مختلف هم نمیتواند کمی از این مشکلات را کاهش دهد . کند بودن دستگاه پیغام های عجیب دستگاه و گاه و بی گاه ریست شدن دستگاه و یا تعویض خود به خود کانال در دستگاه و مشکلات بسیار با دیش های گردان ........ ادامه دارد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

oxi

Banned
2010-09-17
106
286
44
خوب دوستان شرکت بعدی که میخواهم برای شما صحبت کنم شرکت استارست است .ر جایگاه دوم در بی کیفیت بودن قرار داره . سری 4000 و غیره که از -cpuیو ها ALI استفاده شده که همه هم اشنایی دارند . از لحاظ سخت افزاری در رده ابر کیفیت قرار دارند!!!!!!!
این شرکت با هوشمندی . این ریسیور های ارزان قیمت را تولید کرد .و با خرید کلید های شوتایم و قرار دادن کلید ها در نرم افزار دستگاه .و باز کردن کانال های شوتایم . شروع به فروش این سری ریسیور نمود . که خوب پولی هم با این ریسیور و سری های بعد که با کارت های ابرا کار میکردند دراورد . از مشکلات این ریسیور بیشتر خرابی پاور ان درست کار نکردن کنترل دستگاه. خراب شدن میکرو کنترلر پنل دستگاه و خالی شدن ای -- فلش و خرابی تیونر را می توان نام برد .
سری دوم ریسیور های 230 وx95 و غیره که در انها از cpuیو های شرکت conexant استفاده شده که این هم ساخت چین بوده .البته این cpu یو ها از خانواده ARM هستن ..مشکلات این سری . ریست شدن دستگاه. خرابی تیونر . خرابی پاور . خرابی رم دستگاه به علت بی کیفیت بودن المان های پاور.خرابی بخش خروجی صدا . خرابی کریستال .نداشتن تصویر در خروجی AV ووووووو

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
ای استار هم مثل بقیه بدرد نمیخوره من ای استار 20000 دارم ایکلاس رو بیشتر از ای استار ترجیح میدم ایکلاس من الان حدود 2 سال داره کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره نه با دیش گردون و نه با ..........

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
شرکت ****** یکی از شرکت هایی است که بی کیفیت ترین ریسیور های موجود در بازار را تولید میکند این شرکت بعد نا موفق بودن در تولیدات خود محصول جدید خود را با نام ای کلاس معرفی کرد که از cpu های
ALI ساخت چین که cpuیو هایی بسیار بی کیفیت هستن استفاده کرد . و توانست به علت زیبا بودن ظاهر محصول خود بازار خوبی پیدا کند این شرکت محصولات مختلفی را فقط با تغییر شکل ظاهری تولید کرد که در همه ان ها از یک سخت افزار استفاده شده مثل 9595 9696 . pvr9797 pvr9898 محصولات این شرکت همه چه اصلی و چه غیر اصلی بی کیفیت ترین محصولات موجود در بازار است . مشکلات سخت افزاری این دستگاه در حد میباشد که شرکت با نوشتن برنامه های مختلف هم نمیتواند کمی از این مشکلات را کاهش دهد . کند بودن دستگاه پیغام های عجیب دستگاه و گاه و بی گاه ریست شدن دستگاه و یا تعویض خود به خود کانال در دستگاه و مشکلات بسیار با دیش های گردان ........ ادامه دارد
دوست عزیز از شما متشکرم.ولی از i**** مزخرف تر و پر مشکل تر رسیور های ******* هستش . من سه مدل آن را امتحان کردم .x96-x98-20000. به جرات می تونم بگم آشغال تر از این رسیور ها ندیدم. باز شما از آیکلاس اطلاعاتی دارید که بد بودن آن را توجیه میکند( گرچه من الان 9696x pvr را دارم و با دیشگردان هیچ مشکلی ندارم ، پیغام های عجیب غریب هم دریافت نمیکنم، تا حالا ریست نشده ، هیچ وقت ندیدم کانال خود بخود عوض شود ، تا حالا شاید 50 تا از این مدل را فروختم و هیچ مشکلی نداشته! تازه بهترین قابلیتی که از این رسیور دیدم ضبط روی فلش و هارد اکسترنال هست ، استفاده از پروتکل های twin و ssssp بدون هیچ دردسری انجام می شود.شاید مال من اصلی تر از شما باشد!)
ولی هرچه بیشتر از خریدن **** های من میگذره بیشتر به خودم فحش میدم که چرا گول این تبلیغات را خوردم. بهر حال خدا این رسیور ها را نصیب گرگ بیابان نکنه! اگه خواستی کسیو نفرین کنی از خدا بخواه یک رسیور آی استار بخره.!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

*Strong

کاربر
2010-10-02
23
53
با سلام. به نظر من بهترین و مطمئن ترین رسیور بازار ایران "استرانگ"است.گول تبلیغات را نخورید.بزرگترین خیانت را شرکت "استارست" کرد. بروید تحقیق کنید کجای دنیا مانند ایران استارست می خرند؟اصلا"مارک استارست را می شناسند؟

Ali_sat88

کاربر
2010-05-08
48
109
33
سلام.لطفا مطلب دزدی نکنید.اینو میگم و امیدوارم به کسی هم بر نخوره.این مطلب مطلب دکتر دیش یا فرزینه از ست 98

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
دوست عزیز از شما متشکرم.ولی از iclass مزخرف تر و پر مشکل تر رسیور های istar هستش . من سه مدل آن را امتحان کردم .x96-x98-20000. به جرات می تونم بگم آشغال تر از این رسیور ها ندیدم. باز شما از آیکلاس اطلاعاتی دارید که بد بودن آن را توجیه میکند( گرچه من الان 9696x pvr را دارم و با دیشگردان هیچ مشکلی ندارم ، پیغام های عجیب غریب هم دریافت نمیکنم، تا حالا ریست نشده ، هیچ وقت ندیدم کانال خود بخود عوض شود ، تا حالا شاید 50 تا از این مدل را فروختم و هیچ مشکلی نداشته! تازه بهترین قابلیتی که از این رسیور دیدم ضبط روی فلش و هارد اکسترنال هست ، استفاده از پروتکل های twin و ssssp بدون هیچ دردسری انجام می شود.شاید مال من اصلی تر از شما باشد!)
ولی هرچه بیشتر از خریدن istar های من میگذره بیشتر به خودم فحش میدم که چرا گول این تبلیغات را خوردم. بهر حال خدا این رسیور ها را نصیب گرگ بیابان نکنه! اگه خواستی کسیو نفرین کنی از خدا بخواه یک رسیور آی استار بخره.!

دقیقا از************* اشقال تر و جود نداره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ha13503

کاربر
2008-12-16
9
30
کاش یه تایپیک زده میشد و داخل اون تایپیم میگفتین چه رسیوری خریداری شه ولی به نظر من استرانگ کره ای از همه رسیورهای موجود در ایران بهتره.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوستان وکاربران گرامی لطفا رعایت ادب و حسن نگارش را بفرمایید.
هیچ موردی ندارد که لوازم موجود در بازار ما بررسی بی طرفانه بشود ولی ورودی تاپیک مشخص کننده نگاه منفی دوستان هست!
در هر صورت اینمورد اصلی را فراموش نکنید نفوذ وگسترش سیستم های ماهواره ای در ایران موقعی شروع شد که قیمتها شکست وسیستم ارزان شد.
خوب اگر شماها یادتان نیست ولی برخی میدانند سیستم های دیجیتال(دیش رسیور ال ان بی) با رسیورهای نوکیا ابتدایی چیزی حدود 700-800 هزار تومان سال1378 وارد ایران شد واکثرا هیچی از این وسیله با کیفیت وجدید نمی دانستند
ولی راستش را بخواهید مبلغ بسیار سنگینی بود که خیلی ها فکرش را هم نمیکردند برای ماهواره همچین مبلغی باید پرداخت!
حالا کار به جایی رسیده با100 هزار تومان سیستم تهیه میشود خوب تیراژ بالا کمی جبران پایین امدن قیمت را میکندوارزش پول هم که چه بگویم نسبت به سال1378.
اما بقیه مربوط به کیفیت است هر ارزانی بی حکمت نیست!
دوستان باور کنید باپولی که سازنده های چینی برای رسیورها میگیرند بهتر از این چیزهایی که میبینید نمیشود ساخت ودر بازار رقابت کرد.
مردم اول قیمت را می سنجند فکر میکنند دستگاه نو باید مدتی را راحت کار کند مثلاچند سال!!
اما اینطور نیست وایرادها بیشترش مربوط به کیفیت پایین وارزان بودن لوازم بکار برده شده در زسیورها هستش که غیر مستقیم دیکته بازار به تاجر وسازنده هستش.
قیمت عمده اکثر این رسیورها28تا35 دلار میباشد نگاه به قیمتهایی که شما میخرید نکنید.
حالا فکر کنید کارخانه ها با این مبلغ چی میسازند معلوم است اگرجنس بهتری می خواهید دراین رنج قیمت100 تومان چیزی گیرتان نمی اید به مارکش کار نداشته باشید همه شان سرو ته یکی هستند.

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
دوستان اگه کسی ای استار داره یه کم دربارهی مشکلاتش توضیح بده

من دارم تازه بهترین مدلش x20000 که مثلا از همه بهتره

از مشکلاتش چی بگم هر عیبی که شما فک کنی همه رو با هم داره یعنی همه دستگاههای موجود رو جمع کردن هر چی توش عیب بوده همه رو با هم منتقل کردن به این دستگاه به قول دوستمون خدا نصیب گرگ بیابان نکنه این ریسیور رو من همینجا میگم دوستان هر کی بخره پشیمون میشه تازه هر مشکلی رو که مطرح میکنیم به جای اینکه درسش کنند پستی رو که مشکل توش بوده پاک میکنند تا کسی نبینه خوب این هم یه راه جدید از نظر نماینده ای استار

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
با درود
دوستان وکاربران گرامی لطفا رعایت ادب و حسن نگارش را بفرمایید.
هیچ موردی ندارد که لوازم موجود در بازار ما بررسی بی طرفانه بشود ولی ورودی تاپیک مشخص کننده نگاه منفی دوستان هست!
در هر صورت اینمورد اصلی را فراموش نکنید نفوذ وگسترش سیستم های ماهواره ای در ایران موقعی شروع شد که قیمتها شکست وسیستم ارزان شد.
خوب اگر شماها یادتان نیست ولی برخی میدانند سیستم های دیجیتال(دیش رسیور ال ان بی) با رسیورهای نوکیا ابتدایی چیزی حدود 700-800 هزار تومان سال1378 وارد ایران شد واکثرا هیچی از این وسیله با کیفیت وجدید نمی دانستند
ولی راستش را بخواهید مبلغ بسیار سنگینی بود که خیلی ها فکرش را هم نمیکردند برای ماهواره همچین مبلغی باید پرداخت!
حالا کار به جایی رسیده با100 هزار تومان سیستم تهیه میشود خوب تیراژ بالا کمی جبران پایین امدن قیمت را میکندوارزش پول هم که چه بگویم نسبت به سال1378.
اما بقیه مربوط به کیفیت است هر ارزانی بی حکمت نیست!
دوستان باور کنید باپولی که سازنده های چینی برای رسیورها میگیرند بهتر از این چیزهایی که میبینید نمیشود ساخت ودر بازار رقابت کرد.
مردم اول قیمت را می سنجند فکر میکنند دستگاه نو باید مدتی را راحت کار کند مثلاچند سال!!
اما اینطور نیست وایرادها بیشترش مربوط به کیفیت پایین وارزان بودن لوازم بکار برده شده در زسیورها هستش که غیر مستقیم دیکته بازار به تاجر وسازنده هستش.
قیمت عمده اکثر این رسیورها28تا35 دلار میباشد نگاه به قیمتهایی که شما میخرید نکنید.
حالا فکر کنید کارخانه ها با این مبلغ چی میسازند معلوم است اگرجنس بهتری می خواهید دراین رنج قیمت100 تومان چیزی گیرتان نمی اید به مارکش کار نداشته باشید همه شان سرو ته یکی هستند.

با تشکر از دوست عزیز که اطلاعات کامل و موثقی روبه ما دادند
بنده خودم در سال76 رسیور ورتک سامسونگ رو 390000 پول دادم .از لحاظ کارایی در مقایسه با رسیور های امروزی خوب هیچی نداشت اما از لحاظ کارکرد وتداوم وبدون ایراد کار کردن هیچ مشکلی نداشت
که من حتی تا همین 3 سال پیش از اون استفاده می کردم که دیگه به خاطر تنوع عوضش کردم وگرنه الان کاملا سالمه .
مطمينا رسیورهای الان نصف این مدت رو هم کار نمیکنن انهم بدون مشکل. علت انهم همان طور که گفتین در خواست تاجرهای ما از چینی ها برای هر چه ارزان تر تمام شدن قیمت ان است

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
اگه دوستان لطف کنن و رسیور های خوب بازار را که یوزر فرندلی (User Frendly) باشه را هم معرفی کنند( البته با ذکر دلیل باشه بهتره ) ببینید برای بعصی مصرف کننده ها قیمت در درجه دوم اهمیت قرار داره پس لطفا زیاد به قیمت آن توجه نشه، بلکه گزینه "کیفیت نسبت به قیمت" آن را در درجه اول اهمیت قراردهید.

با سپاس از همه دوستان.

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
اگه دوستان لطف کنن و رسیور های خوب بازار را که یوزر فرندلی (user frendly) باشه را هم معرفی کنند( البته با ذکر دلیل باشه بهتره ) ببینید برای بعصی مصرف کننده ها قیمت در درجه دوم اهمیت قرار داره پس لطفا زیاد به قیمت آن توجه نشه، بلکه گزینه "کیفیت نسبت به قیمت" آن را در درجه اول اهمیت قراردهید.

با سپاس از همه دوستان.

ای که گفتی ای الان یعنی چه

دوست من منظور شما از یوزر فرندلی چیه

mehdilion

کاربر
2009-07-07
2
0
سلام من بتازگی دستگاه دریم باکس خریدم .مدل 600 رو گرفتم
البته بین این دستگاه و دستگاه آی استار دودل بودم
از صحبتاتون متوجه شدم که آی استار زیاد دستگاه خوبی نیست
اگه کسی درمورد دریم باکس چیزی میدونه بگه مخصوصأ مدل 600