برنامه رایگان ObOx باز کننده کانال های کارتی هاتبرد ، نیلست ، عرب و آسترا بدون فریز

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
دوستان امشب در سرورهای rshareفریز زیاد مشاهده کردم به همین علت این برنامه را براتون میزارم البنه این برنامه جدید نیست 6ماهی است که اومده اما من تو سایتهای فارسی مشاهده نکردم

اموزش استفاده ازبرنامه
پس از دانلود برنامه را از حالت زیپ خارج کنید سپس برنامه را اجرا کنید دکمه کانکت را بزنید بعد روی یه کانال کارتی رفته artl9از همه بهتره سپس دکمه run برنامه را بزنید واز دیدن کانالها بدون فریز امشب لذت ببرید با تشکر faraz57

هاتبرد:bistv100%+safira70%+nova30%+js sport100%منفی18حدود 20 کانال

در مورد سرورهای برنامه اگه تونستم حتما ساپورت میکنم فعلا برنامه با سرور جدیدیدی که براتون تو فایل word برنامه گذاشتم فعاله
دانلود

پیوست‌ها

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
چرا باز نمی کنه

اگه قبلا با برنامه aboxیاmdbox کا کرده باشید به راحتی میتونید از برنامه استفاده کنید در ضمن برنامه الان فعاله والان دارم شبکه ها را بدون فریز تماشا میکنم امیدوارم موفق بشی کار با این برنامه بسیار اسان
در ضمن دوستان بیش از 19 دانلود امان از یه تشکر
تشکر شما سبب دلگرمیه وباعث میشه با جون ودل برای دوستان خدمت کنیم

masoud45

کاربر
2008-11-13
15
58
تشكر از آقا فراز گل :
برنامه قدرتمنديه اصلا فريز نداره.
ولي سرور برنامه بيشتر كانالهاي ورزشي و خانوادگي را باز ميكنه.
اامروز موقع وبگردي تو يكي از سايتهاي عربي ديدم يه سرور براي اين برنامه گذاشته بود .
اگه دوباره پيداش كنم به دوستان خبر ميدم .

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
بابا دمت گرم چقدر به روزی ! این اطلاعاتتم که حتما مال خودته با منبعش , نه !!!!!!!!!
اولا که این برنامه ایرانی نیست الجزایری که حالا بخوام منبعش را اعلام کنم دوما کسانی که ایجور برنامه هارو میزارن دنبالش تو سایتهای غیر ایرانی هستند چون ایرانیهااکثرا مثل من فقط کپی بلدند البته اینم کلی زحمت داره که باید براش وقت بزاری از اینکه این برنامه را حالا اعلام میکنم اینه که من به علت مسدود شدن سایت در چند ماه پیش دیگه نتونستم وارد این سایت بشم (IRSAT)بعد شب عید امسال vpnخریداری کردم وبا ادرس قبلی وارد شدم الان هم که سایت مسدود نیست وخیلی هم پیشرفت کرده به جرات هم میتونم بگم که من اولین کسی بودم که
برنامه مشابه oboxرا تو سایت ایرانی قرار دادم نمونش ksbox

البته خیلی پیش از این برنامه ها دوستان برنامه های mdboxوabox را تو سایت معرفی کرده بودند که من اونها را بهترین مدیرهای انجمن میدونم ومن پیش اونا هیچم
من وظیفه دارم تا وقتی که میتوانم به هموطنام خدمت کنم

منبع برنامه:
PITCHO
نام مستعار یه شخصیت الجزایری
منبع سرور:AHMEDBB34شخصیت الجزایری
IRSAT

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
در ضمن یه توضیح در مورد سرور این برنامه بدم ahmed34.no-ip.biz این ادرس برای سرور همیشه ثابته فقط معمولا روزانه یا حداکثر بعد از 3 روز تغییر یوز و پسورد میده پورت سرور هم عوض میشه در صورت تغیرات اطلاع رسانی میکنم سرورهای دیگه ای هم هستند اما سرعت این سرور را ندارند

Sserver1=MIMOUNE ahmed34.no-ip.biz 1663 ahmed54 BBA3412

MIMOUNE:نام سرور( امکان تغییر وجود داره)

ahmed34.no-ip.biz:هاست(تغییر نمیکنه ثابت)

1663:پورت سرور(تغییر میکنه)

ahmed54:یوزر(تغییر میکنه)

BBA3412 :پسورد(تغییر میکنه)

اطلا عاتی بود در مورد سرور من از این سرور چندین ماهه که استفاده میکنم کمترین فریز را داره

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
بسیار عالی و کار کرد ولی چرا فقط بیس بازه؟؟؟؟بازم تشکر.حتما در صورت تغییر یوزر پسورد اطلاع رسانی کنید....

سلام دوست گلم
این پکیجها 100% باز میکنه
اطلا عات درباره سرور
CANAL+ SUR ASTRA 100/100
JSC +1-- 10 SUR NILSAT-HOTBAIRD-BADR 100/100
EL MAJD TV SUR BADR 100/100
SIFRA ET BISTV ET NOVA SUR HOTBAIRD 100/100
هاتبرد:
BISTV 100%مثل کانال animax

NOVA 30/100مثل کانال novacinama1,novasport,.....

SIFRA100/100مثل کانال hobo,movi1,canal+film,......
و چندتا کانال منفی18مثل redlite,freextv,sct,....
js sport100%

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
دوست نازنین وقتی میخوام کتنکت بشم میزنه conect time out
دیشب میشد ولی الان نه.چرا؟

سلام دوست گلم
الان سرور فعال نیست احتمالا تا یکی 2ساعته ذیگه فعال میشه معمولا که اینجوری بوده در صورت تغییر پورت ویوزر وپسورد هم اطلاع رسانی میشود

senjed225

کاربر
2011-04-04
5
9
درود.obox رو برای کارت dvb هم میشه استفاده کرد؟ connect میشه اما موقع Run به پورت کام نمیتونه وصل بشه.چون کارت dvb هست .خواستم پورت مجازی درست کنم جواب نداد.اگه ممکنه راهنمایی کنید
با تشکر

بالا