برنامه رایگان ObOx باز کننده کانال های کارتی هاتبرد ، نیلست ، عرب و آسترا بدون فریز

milad2241366

کاربر
2011-05-29
2
1
سلام واقعا خسته نباشید من الان عضو سایت خوبتون شدم گیج کیجم تمامی سایت های ماهواره را خوندوم ولی تا حالا نتیجه نگرفتم متوجه نشدم جه جور به کامپیوتر وصل کنم رسیورم را بعد جطور به اینترنت بعد برنامه فلش ندارید که از یواس بی وارد کنم

banje

کاربر
2009-07-19
47
152
امکان داره توزیح بدین این سرور ها اصلا چه طوری در برنامه بزاریم؟جای چه کلماتی

SONNET

کاربر
2010-09-26
45
125
ممنون از دوست گرامی آقای faraz57 . ولی تو پست اول آموزشی که نیست . فقط یه کوچولو توضیح دادید. اگر امکانش هست بگید طریقه اتصال رسیور به PC و تنظیمات تو خود رسیور رو . رسیور من STRONG 4620xii هستش
با تشکر

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
ممنون از دوست گرامی آقای faraz57 . ولی تو پست اول آموزشی که نیست . فقط یه کوچولو توضیح دادید. اگر امکانش هست بگید طریقه اتصال رسیور به PC و تنظیمات تو خود رسیور رو . رسیور من STRONG 4620xii هستش
با تشکر

برنامه شرینگ جدید obox با قابلیت بازگشایی کانالهای هاتبرد - نایلست - عربست - آسترا برنامهOBOX برنامه ای شبیه به ABOX میباشد با این تفاوت که این برنامه کانالهای چهار جهت هاتبرد- نایلست - عربست و آستارا را باز میکند این برنامه بروی رسیورهایی که گزینه twin داشته باشند براحتی کار میکند و بهترین پکیجها را باز میکند

کانالهایی که با این برنامه باز میشوند

هاتبرد

JSC SPORT - NOVA - BIS TV - SRG SWISS - ART

نایلست

همه کانالها به غیر از پکیج OSN

عربست

کل کانالها

آستارا

اکثر کانالها

ابتدا گزینه TWIN PROTOCOL رسیور را فعال کرده فایل سرور مانند ABOX کنار برنامه میباشد سرورهای فعال هم در بخش گذاشته میشود طریقه ارتباط ریسیور وکامپیوتر به وسیله کابل ابگرید
وقتی سرور رو انتخاب کردید باید حتما سرور وصل شود و connected سبز رنگ نمایان شود سپس روی دکمه run فشار دهید چند ثانیه ای روی کانال صبر کنید کانالها براحتی باز میشوند

برای رسیور شما باید در قسمت منو رسیور در گزینه serial port گزینه TWIN را انتخاب کنید
بعد رسیور را از طریق کابل rs232 به کامپیوتر متصل کرده و برنامه را اجرا کنید و مطابق آموزشها عمل کنید تا کانالها باز شوند این نرم افزار با اینترنت dial up هم قابل استفاده هست
در حال حاضرهم یک سرور فعال بیشتر ندارم که خودم دارم استفاده میکنم چون صاحب سرور 50مشترک بیشتر نمی گیره ومن هم یکی ازمشترک هاهستم وبرای هر نفر یک یوزر وپسورد علت هم اینه که بیشتر ازاین تعداد کانالها فریز دار میشند

سرورفعال

Server1=AHMEDBBA34 ahmed35.no-ip.biz 2323 mimou34 bbabba

ولی فقط مشترکین میتونند استفاده کنند چون احتیاج به یوزر وپسورد خاص داره وبرای شما وصل میشه ولی پیغام مربوط به یوزر وپسورد اشتباه میده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
سرورفعال

Server1=mimoune ahmed34.no-ip.biz 2323 HitechNO1 DZ-900

با این سرور چند نفری میتونند وصل بشند بدون فریز
HitechNO1یوزر
DZ-900پسورد
mimouneاسم سرور
2323پورت
ahmed34.no-ip.bizادرس سرور

دوستان تشکر فراموش نشه

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
میشه بگید گزینه twin در استرانگ 4902 کجاست و چطور می شه انتخایش کرد؟

سلام دوست گلم ریسیور شما خیلی توپه و بی نظیره همراه با لن اينترنتي و ساپورت بدون نقص شرينگ سي سي كم cccam
برای فعال کردن گزینه twinکابل شبکه رو به دستگاه میزنید / قبل هر چی 6969 میزنی بعد میری در منو در قسمت option گزینهtwinرا انتخاب میکنید البته اگه ریسیور شما ساپورت بکنه چون دستگاه شما جدید هستش با امکانات فوق العاده

سرور معمولا از ساعت 5بعدظهرفعاله تا5صبح درصورت تغییر اطلاع رسانی میشود

Server1=mimoune ahmed34.no-ip.biz 2323 HitechNO1 DZ-900

آخرین ویرایش:

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
فراز جان خیلی ممنون ولی قسمت option گزینه twin نداره. چرا؟
ریسیور شما twin را ساپورت نمیکنه در عوض امکانات بهتری برای دستگاه شما در نظر گرفته شده مثل
ساپورت دانگل

ساپورت بدون نقص شرينگ سي سي كم cccam

فول اچ دي 1080i,p

خروجي اچ دي و كامپونت و av

كيفيت تصوير بسيار عالي

قابليت چند تصوير

منو آسان و شيك

ساپورت نرم افزاري فوق العاده

سخت افزار بسيار مقاوم

ساپورت هارد

پنل ديجيتالي

2 تا جایه کارت داره

جايگاه کم داره

میکرو اس دی میخوره

2 تا جای یو اس بی داره

reza023

کاربر
2009-11-13
4
7
46
سلام
دیشب خوب کار میکرد و تایم اوت نمیداد ولی مثل اینکه فقط شبها کار میکنه چون نه دیروز صبح و نه امروز صبح کانکت نمیشه دلیلش چیه؟

hamed2002

کاربر
2010-05-13
64
33
دیشب خوب کار میکرد و تایم اوت نمیداد ولی مثل اینکه فقط شبها کار میکنه چون نه دیروز صبح و نه امروز صبح کانکت نمیشه دلیلش چیه؟

sifra

کاربر
2010-08-24
19
32
ریسیور شما twin را ساپورت نمیکنه در عوض امکانات بهتری برای دستگاه شما در نظر گرفته شده مثل
ساپورت دانگل

ساپورت بدون نقص شرينگ سي سي كم cccam

فول اچ دي 1080i,p

خروجي اچ دي و كامپونت و av

كيفيت تصوير بسيار عالي

قابليت چند تصوير

منو آسان و شيك

ساپورت نرم افزاري فوق العاده

سخت افزار بسيار مقاوم

ساپورت هارد

پنل ديجيتالي

2 تا جایه کارت داره

جايگاه کم داره

میکرو اس دی میخوره

2 تا جای یو اس بی داره
رو همون دانگل بزاری حله داداش من قبلا استرانگ 4622xii داشتم با همچین برنامه هایی خیلی کارکردم روش وروی گزینه ی دانگل میذاشتم کانالها رابخوبی باز میکرد

بالا