برنامه Abox v2.7.4

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
برنامه Abox v2.7.4

امكانات جديد اين ورژن

در اين نسخه به گفته سايت سازنده : اضافه کردن مجموعه ای برای كانكت شدن به سرور مورباكس و درنتيجه سرعت بيشتر بدون فريز (بدون برش) در اين نرم افزار
اصلاح قابليت شناساي اي پي در اين نرم افزار
اصلاح قابليت به اشتراك گزاري سرور
اصلاح ميكرو باكس2 بعد از آخرین بروز رسانی.(سرور دانگل ميكروباكس2)
اصلاح برخی از خطاهای موجود در نسخه2.7.3
اضافه کردن یک ویژگی براي پاک کردن و جایگزین کردن سرور جديد
شناساي واستفاده ازدامنه 0 درسرور، دانگلهاي مختلف (1.1.1.1)

7204c3a9962c4c72b454.png

در سه فايل ارئه شده

پیوست‌ها

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

با درود
دوست عزيز مانند ورژنهاي قديمي ميباشد. به اين شكل كه در پوشه برنامه فايلي به نام HaTy.ini پس از باز كردن فايل سرورهاي جديد را به جاي سرورهاي قديمي كپي ميكنيد، يا از فايل اماده كه ما در سايت قرار ميدهيم استفاده كنيد، و پورت كام يا درگاه برنامه براي ارتباط با رسيور انتخاب و كانكت ميشويد. البته اطلاعات تكميلي براي كار با اين نرم افزار در همين بخش قرار داده شده است.

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

اخه اين يكي اصلان كار نميكنه قبلي بهتره بود اين يكي معلوم نيست چه جوري

با درود
دوست عزيز برنامه تست شده و قرار داده ميشود و كاملا جواب داده.
لازم است توضيح بدم تنظيمات ( [Setting] ) داخل پوشه HaTy.ini را تغيير ندهيد و پس از اجراي برنامه دكمه اتصال را بزنيد چون مانند برنامه هاي قبل پس از اجرا به صورت خودكار وصل نميشود.

saeedbxvs2

کاربر
2006-10-29
1
2
ببخشید من با dvb نگاه می کنم هرچی فایل Abox SetUp Ver A2.7.4 رو از دانلود می کنم فایل خطا می ده (از خیلی از سایتهای دیگه دانلود کردم ولی همشون همون خطا رو می دن) و فایل Abox Client Ver A2.7.4 رو تو پلاگینها نمی شناسه مشکل من چیه؟

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

ببخشید من با dvb نگاه می کنم هرچی فایل Abox SetUp Ver A2.7.4 رو از دانلود می کنم فایل خطا می ده (از خیلی از سایتهای دیگه دانلود کردم ولی همشون همون خطا رو می دن) و فایل Abox Client Ver A2.7.4 رو تو پلاگینها نمی شناسه مشکل من چیه؟

با درود
دوست عزيز شما از اين ورژن استفاده كنيد آدرس آن را در زير قرار ميدهم.

koochooloo

کاربر
2010-03-08
111
213
35
سلام
دیروز من امتحان کردم برنامه سبز شد وکانالهای الجزیرا اسپرت روی بدر بازشد
اما الان وصل میشه ولی کانال باز نمیکنه
مشکل چیه؟ممنون

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

با درود
دوست عزيز زماني كه اين اتفاق مي افته سرور از كار افتاده بايد از سرور ديگري استفاده كنيد. سرورهاي تاريخ روزهاي قبل رو هم چك كنيد.

shahrokhreza

کاربر
2011-12-23
3
6
سلام باتشکر از زحماتتون اگه میشه یه توضیح کلی در مورد کارکردنش بدید که تازه واردین استفاده کنن

بالا