با سلام خدمت دوستان پر توقع
توي 5 صفحه اي که خوندم يک سوال وجواب درست و حسابي پيدا نکردم آقايان هنوز برنامه اي نيامده
اينهمه قيل وقال براي چه ؟انکار پول و وقت زياري داريد .
اسب پيشکشي رو که دندون نميشورن! هرچه باشه از فارسي وان بدتر نيست که متاسفانه خيلي ها
براش سر ميشکنن !!!
با آرزوي سلامت و حوصله بري دوستان
من فکر میکنم هکر ها به زودی میتونند دوباره پکیج شو تایمو شر کنند برای همین تیم منتظر هست که همچین اتفاقی می افتد یا نه برای همین این پکیج هنوز شر نشده
دوست عزیز کمی صبر کنید مطمئن باش چیزی که علی اقا گفته کاملا درسته
بادوروداحتمالا!!!!!!!
فعلا اوضاع شرینگ بر روی دانگل ها به غ این جدیدها خرابه
به احتمال زیاد تیم مورست برای مورباکسش پچ منتشر می کنه
اونم با قابلیت شوتایم:blow: و باید ببینیم میکرو چه خواهد کرد
چرا دوستانی که از دانگل میکرو این قدر بد تعریف می کنند این رو هم اضافه نمی کنند که این دانگل با قیمت 55 تا 60 هزار تومان خریداری می شه و درضمن سا پورت نرم افزاری اون هم تا الان ثابت کرده از همه دانگل ها بیشتر بوده شما کافی هست به قسمت مربوط به دانگلهای مختلف در همه سایتها سری بزنید و ببینید اینقدر که پست و احواشی اطراف دانگل میکرو هست شامل دانگلهای دیگر نمی شه من خودم 2 سال پیش میکرو رو تهیه کردم ( میکرو الفا ) و هنوز هم دارم ازش استفاده می کنم اینکه بعضی از کانالها برای یه مدتی بسته می شه و مشکل دارند فقط مربوط به دانگل میکرو نمی شه و در ثانی شما با این مبلغی که دادین واسه دانگل حتی اگر 10 شبکه هم رو باز بکنه که بیشتر از این ها هست باز هم ضرری نکردید
با دوروددیجی ترک دروغ بزرگ سال 2011 دانگل میکرو. هیچ چیزی دردنیا بهتر از راستی نیست.