بزودی اضافه شدن پکیج دی جی ترک (digi turk )به شرینگ میکرو باکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali_m

کاربر
2007-08-18
2
4
دوستان همينم خوبه بدون هزينه اي نگاه ميكنيدچراناشكرين اگه كارتهاش يكي يكي ميخريدين خوب بود مياد ديجي ترك هم حوصله تونو سرميبره فردا احتمالا بگيد پكيج يس براتون بازكنه بريدخداروشكر كنيدكه اين همه هزينه روبراتون كم كرده ماهانه پول پرداخت نمي كنين

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
دوستان از کانال هایی که باز میشه دست کم هرشب چهار پنج تاشون هم کار کنه غنیمته. البته اگر جزو کانال های ورزشی باشند.
الجزیره ها ، نوا اسپورت ها
البته اسکای اسپورت و پل ست اسپورت که رسماً تعطیلن.بی راه میگم؟
باز خدا رو شکر

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
با سلام خدمت دوستان پر توقع

توي 5 صفحه اي که خوندم يک سوال وجواب درست و حسابي پيدا نکردم آقايان هنوز برنامه اي نيامده

اينهمه قيل وقال براي چه ؟انکار پول و وقت زياري داريد .

اسب پيشکشي رو که دندون نميشورن! هرچه باشه از فارسي وان بدتر نيست که متاسفانه خيلي ها

براش سر ميشکنن !!!

با آرزوي سلامت و حوصله بري دوستان

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام خدمت دوستان پر توقع

توي 5 صفحه اي که خوندم يک سوال وجواب درست و حسابي پيدا نکردم آقايان هنوز برنامه اي نيامده

اينهمه قيل وقال براي چه ؟انکار پول و وقت زياري داريد .

اسب پيشکشي رو که دندون نميشورن! هرچه باشه از فارسي وان بدتر نيست که متاسفانه خيلي ها

براش سر ميشکنن !!!

با آرزوي سلامت و حوصله بري دوستان

دوست عزیز ما به خاطر دانگل پول دادیم بوس که ندادیم تازه ما دیجی ترک نمیخایم فریز قطع بشه یک شبکه رو نمیشه درست نگاه کرد

sheypooor

کاربر
2009-05-14
41
89
66
پولی که دادیم به جهنم بابا_ من 2 تا از این فروختم بی چاره ها اینقدر به من زنگ زدن که میگفتن کانالها قطع و وصل میشه که منم هر دفعه میپیچوندمشون!!! بی چاره ها دیگه روشون نمیشه زنگ بزنن_ از قوله من به شرکت محترم میکرو بگید که بابا دمت گرم. یه ملت رو اوس کردی دانگل که چه عرض کنم چیز فروختی بهشون. بخور بخوره؟

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
دوستان عزیز 2 شب هست که شرینگ بخوبی داره برقرار میشه فریزش خیلی جزیی .. کمی هم انصاف داشته باشید اینهمه غر نزنید انشالله درست میشه مطمئن باشید اگه خبر جدیدی بشه علی اقا میاد میگه.. به هر حال چون شرینگ قانونی نیست پس نمیشه ازش توقع بهتر ازینها رو داشت

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام خدمت علی آقا

در مقابل اضافه خواهی های بعضی ار دوستان شایسته است انتظار ات بقیه کسانیکه با وعده بهتر شدن

برنامه را دارند براورده شود. از زمان تعویض قطعه فریز کانالها بیشتر شده ! لطفا فکری جهت تغییر وضع

موجود بفرمایید. با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: A.Behr00z

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
من فکر میکنم هکر ها به زودی میتونند دوباره پکیج شو تایمو شر کنند برای همین تیم منتظر هست که همچین اتفاقی می افتد یا نه برای همین این پکیج هنوز شر نشده

A.Behr00z

کاربر
2010-10-18
93
321
34
من فکر میکنم هکر ها به زودی میتونند دوباره پکیج شو تایمو شر کنند برای همین تیم منتظر هست که همچین اتفاقی می افتد یا نه برای همین این پکیج هنوز شر نشده

احتمالا!!!!!!!

فعلا اوضاع شرینگ بر روی دانگل ها به غ این جدیدها خرابه

به احتمال زیاد تیم مورست برای مورباکسش پچ منتشر می کنه

اونم با قابلیت شوتایم:blow: و باید ببینیم میکرو چه خواهد کرد

آخرین ویرایش:

chelse2010

کاربر
2011-01-11
2
5
دوست عزیز کمی صبر کنید مطمئن باش چیزی که علی اقا گفته کاملا درسته

دوست عزیز من خودم از میکرو استفاده میکنم. قبلا هم از4 دانگل دیگه استفاده میکردم. دانگل میکرو از پر فریزترین دانگلها است. الان هم 1 ماه قول دیجی ترک دادن.

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
احتمالا!!!!!!!

فعلا اوضاع شرینگ بر روی دانگل ها به غ این جدیدها خرابه

به احتمال زیاد تیم مورست برای مورباکسش پچ منتشر می کنه

اونم با قابلیت شوتایم:blow: و باید ببینیم میکرو چه خواهد کرد
بادورود
پکج شوتایم به این زودیها هک نمیشود و مطمئن باش حداقل 1 سال میکشه که هکرها بتونند این سیستم قدرتمند را از کار بندازند لطفامنتظر بمانید:eek:k::blow:

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
چرا دوستانی که از دانگل میکرو این قدر بد تعریف می کنند این رو هم اضافه نمی کنند که این دانگل با قیمت 55 تا 60 هزار تومان خریداری می شه و درضمن سا پورت نرم افزاری اون هم تا الان ثابت کرده از همه دانگل ها بیشتر بوده شما کافی هست به قسمت مربوط به دانگلهای مختلف در همه سایتها سری بزنید و ببینید اینقدر که پست و احواشی اطراف دانگل میکرو هست شامل دانگلهای دیگر نمی شه من خودم 2 سال پیش میکرو رو تهیه کردم ( میکرو الفا ) و هنوز هم دارم ازش استفاده می کنم اینکه بعضی از کانالها برای یه مدتی بسته می شه و مشکل دارند فقط مربوط به دانگل میکرو نمی شه و در ثانی شما با این مبلغی که دادین واسه دانگل حتی اگر 10 شبکه هم رو باز بکنه که بیشتر از این ها هست باز هم ضرری نکردید

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
چرا دوستانی که از دانگل میکرو این قدر بد تعریف می کنند این رو هم اضافه نمی کنند که این دانگل با قیمت 55 تا 60 هزار تومان خریداری می شه و درضمن سا پورت نرم افزاری اون هم تا الان ثابت کرده از همه دانگل ها بیشتر بوده شما کافی هست به قسمت مربوط به دانگلهای مختلف در همه سایتها سری بزنید و ببینید اینقدر که پست و احواشی اطراف دانگل میکرو هست شامل دانگلهای دیگر نمی شه من خودم 2 سال پیش میکرو رو تهیه کردم ( میکرو الفا ) و هنوز هم دارم ازش استفاده می کنم اینکه بعضی از کانالها برای یه مدتی بسته می شه و مشکل دارند فقط مربوط به دانگل میکرو نمی شه و در ثانی شما با این مبلغی که دادین واسه دانگل حتی اگر 10 شبکه هم رو باز بکنه که بیشتر از این ها هست باز هم ضرری نکردید

با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی اینکه این دانگل حواشی زیاد داره بخاطر اینکه این دانگل قبلا این جوری شیرینگش خراب نبود بدون شک بهترین دانگل هوایی بود ولی حالا که مشکل دارند نمیدونم چی شد که این دانگل اوضاعش خراب شد برای همین کیفیت شیرینگش مثل قبل نیست برای همین صدای همه در اومده چی میشد علی آقا نمیگفت پکیج دی جی میخواد اضافه بشه مارو بدجوری هوایی کرد هر وقت اضافه میشد همه میفهمیدند تازه همه سوپرایز میشدند. مرسی از همه دوستان

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
دیجی ترک دروغ بزرگ سال 2011 دانگل میکرو. هیچ چیزی دردنیا بهتر از راستی نیست.
با دورود
دوست عزیز علی اقا داره اطلاع رسانی میکنه مطمئن باش این پکج مثل پکجهای دیگه باز میشه باید منتظر بمانید :eek:k:

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
پکیج دیجی ترک بر روی رسیور استارست 1000پریمیوم باز شده و بدون فریز با اکانت رایگان اینترنتی قابل دریافت شده. شاید این آغازی باشه که ما این پکیج رو بر روی دانگل های ماهواره ای هم ببینیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا