بسیار مهم: انتقال پستهای سایت به سایتهای همسایه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود دوستان گرامی
نظر به اینکه تعدادی از مدیران وکاربران فعال سایت با ارایه لینک ومدرک در مورد منتقل شدن پستها ومطالب وفایل های آپلودشده خود در این فوروم به سایتهای همسایه گله شدید داشتند.
به اطلاع می رسانم صحیح نیست که حاصل فعالیت دیگران را بدون منبع به فوروم های دیگر منتقل کنید در هر مقام یا رتبه ای که هستید رعایت کنید
این تذکر هم برای آخرین بار بود که اگر اقداماتی انجام شد کسی گله نکند
با ادمین سایتهای مذکور صحبت خواهد شد واین درقدم اول خواهد بود
تصمیمات در این فوروم هم بنابه هماهنگی با مدیریت کل به اجرا در خواهد آمد به امید روزی که همه به حقوق یکدیگر احترام بگزاریم واز دانش خودمان بیشتر به دیگران ارایه کنیم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود
به نظر من باید نام کاربری مترجم و گرد آورنده زیر پست باشه
خیلی جالبه سایتها از هم کپی و حتی برای اینکه بگن منبع هستند تاریخ رو عقب میکشند
برای حمایت از دوستانی که به رایگان و بدون دست مزد مطلب تهیه میکنند ترجمه میکنند تجربیاتشون رو باز گو میکنند دوستان رعایت کنید حد اقل برای پیشرفت جامعه ایرانی...
ممنون

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود بر دوستان

شهرام جان میشه بگید به چه فروم هایی انتقال پیدا میکنه؟

درود
دوست عزیز در خیلی از فرومها
با یک سرچ ساده میشه متوجه شد
اسم سایتها و فرومها مهم نیست
کلییه بازدید از پستها ای پی ها دانلودها در فروم ثبت میشه و کار بر خاطی به راحتی شناسایی میشه
حالا میخواد با هر نام کار بری وارد شده باشه کپی پیس و نام کاربریش با ابن که در این فروم با فروم دیگر متفاوته باز به راحتی قابل شناساییی هست
خیلی جالبه حتی وقت کپی یک دکمه تشکر و نه زمان پیس اعلام حداقل نام گرد آورند...
دوستان رعایت کنند
ممنون

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
متاسفانه این مورد وجود داره من خودم یه مورد مطلبی رو از یکی از دوستان گرفتم و به همان شکل اینجا قرار دادم و نه از سایتی کپی کردم نه چیزی 10 نفر مدافع مطالب کپی شده شد و تذکر داد . اما مطالبی که از این سایت میبرن بدون اسم شخص تو سایتهای دیگه قرار میدن . نکته دیگه هم که جالب هست حتی دکمه تشکر هم زده نمیشه . البته تشکر کردن هیچ سودی برای نویسنده نداره ولی خوب حداقل یه نشان دهنده شخصیت طرف هست که بلده تشکر کنه و من تقریباً تو چند ماه گذشته میبینم که در قبل از اون کمتر بود که حتی خودما مدیران هم رعایت نمیکنیم الان بعضی سایتها که سر میزنی کسی مطلبیو رونوشته 50 نفر بازدید کننده داشته 30 نفر تشکر کرده تو سایت خودمون 100 نفر از موضوع بازدید داشته تشکر شده 5 نفر یعنی برای کسی که زحمت کشیده و رفته مطلبی رو جمع اوری کرده دیگه انگیزه ای نمیمونه که بیشتر برای کاربرای جدید صدق میکنه .

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام به تمامی دوستان و اساتید عزیز سایت محبوبمون.
یادم میاد یه زمانی که هنوز با این سایت آشنا نشده بودم تو یه سایت پرآوازه که اسمش رو اینجا نمیارم و خیلی ادعا کار توش بود فعالیت داشتم.یه روز یه نکته خیلی جالب دیدم و موقعی که با این سایت آشنا شدم متوجه شدم چقدر پر ادعا و فایل دزد هستند.چون یه روز یه پچ استارست ساخت آقا علی رسیور دانلود کردم که با کمال بی شرمی در عنوان پستش نوشته شده بود برای اولین بار پچ اختصاصی سایت........و من بعدها متوجه شدم که ادعایی بیش نیست.که این از نظر من کار بسیار زشتی هست و حکم دزدی رو داره.امیدوارم که همه به حقوق یک دیگر احترام بزارن.مرسی

2007-06-19
1,872
19,347
بالا