بسیار مهم: خریداران k9k9-فول اچ دی دقت کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
هشدار:
دوستانی که قصدخرید دستگاه K9K9فول اچ دی دارید به این نکته توجه کنید که تعدادی دستگاه وارد بازار شده که سوکت ورودی کابل شبکه روی برد اصلی نصب نشده وبه هیچ وجه هم قابل تشخیص نیست چون روی درگاه ورودی چسب سیاه رنگ وقطعه ای آهن هست که باید بردارید وسوکت را ببینید.
پس به هیچ عنوان دستگاه را تا سوکت شبکه را ندیده اید تحویل نگیرید.
:eek:k:

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام من میخواستم این رسیور رو بخرم فروشنده به من گفت که این رسیور مشکل نرم افزاری داره و دارای سخت افزار ضعیفی داره و اگر مشکل برطرف نشد یک نرم افزار میزنه میشه 9696 معمولی اچ دی این رسیور هم میره ایا این موضوع حقیقت داره یا نه ؟؟؟؟؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام من میخواستم این رسیور رو بخرم فروشنده به من گفت که این رسیور مشکل نرم افزاری داره و دارای سخت افزار ضعیفی داره و اگر مشکل برطرف نشد یک نرم افزار میزنه میشه 9696 معمولی اچ دی این رسیور هم میره ایا این موضوع حقیقت داره یا نه ؟؟؟؟؟
با درود
فروشنده مثل اینکه حالشون خوب نبوده!
اخه دستگاه فول اچ با تیونر s2 چجوری به 96معمولی تبدیل میشود؟
درثانی ما گفتیم تعدادی از رسیورها بدون سوکت کابل شبکه وارد بازار شده اول ببینید سوکت داره بعد بخرید در همین حد
کسی نگفت کل این دستگاه مشکل داره یا نخرید پس بیشتر دقت کنید پرسش بیمورد پیش نمیاد.

hossein1358

مدیر بازنشسته
2010-01-10
752
1,733
45
با درود
فروشنده مثل اینکه حالشون خوب نبوده!
اخه دستگاه فول اچ با تیونر s2 چجوری به 96معمولی تبدیل میشود؟
درثانی ما گفتیم تعدادی از رسیورها بدون سوکت کابل شبکه وارد بازار شده اول ببینید سوکت داره بعد بخرید در همین حد
کسی نگفت کل این دستگاه مشکل داره یا نخرید پس بیشتر دقت کنید پرسش بیمورد پیش نمیاد.

با سلام و تشکر از اقا شهرام عزیز
من خودم دیروز ایکلاس k9k9 فول اچ دی خریدم و روی قسمت لن با یک برچسب مشکی پوشیده شده که هنوز بازش نکرده ام میخواستم بدونم که شیرینگ اینترنتی این دستگاه تا کی برقراره و چند شبکه رو باز میکنه البته شاید جای پرسش و پاسخ اینجا نباشه ولی اگه جواب بدین ممنون میشم. با تشکر فراوان از شما

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
گفتم که جلوی فروشنده برچسب وفلز را بکنید تا سوکت دیده بشود
والا بعدا درگیری درست میشود
در مورد اکانت وکانالها در بخش توضیح هست اما وضعیت شیرینگ مجانی این رسیور تعریفی نداره

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سری جدید k9k9 hd تمام دارای lan هستند اما کمی بالاتر از محل مورد نظر و بعد از در آوردن چسب مشاهده نمی شود باید توسط پیچ گوشتی از بالا سوکت فشار داد به سمت پایین تا نمایان شود این سوکت هیچ ارزش مادی ندارد فقط مادگی کابل کراس که روی برد کوچکی لحیم شده این  برد  دارای قطعه نیست تمام قطعات مربوط به شبکه روی برد اصلی به کار رفته البته ممکن طبق توضیح آقا شهرام برخی رسیورها اصلا در پورت شبکه نباشن

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
نداشتن خروجی ار اف در رسیورهای جدید ایکلاس

متاسفانه رسیورهای جدید ایکلاس مدلهای 9700xvid و k9k9 hdmi وسایر رسیورهای ایکلاس سفارش طرف خریدار ایرانی به سازنده ان در کشور چین تیونر خروجی ار اف ندارند واین یک نقص است البته این تنها نقص این مدلها نیست قطع صدا در مدلهای اچ دی وعیوب دیگر هم دارندوکسانی که دنبال خروجی ار اف هستند برای استفاده در تلویزیون دوم این رسیورها ودیگر مدلهای جدید به سفارش طرف خریدار ایرانی به سازنده ان در چین این خروجی حذف شده تا قیمت تمام شده برای خریدار کمتر تمام بشه ودر نتیجه این رسیور با قیمت کمتری نسبت به قبل بدست مصرف کننده برسد با این اوصاف قیمت این دستگاهها را نه تنها کم نکرده اند بلکه قیمت از قبل هم بالاتر برده اند درصورتی که بااین قیمتها رسیور خیلی بهتر ومجهزتری میتوان خرید واین بر عهده کاربران تمامی سایتهاست که نسبت به این دستگاهها که هر روز بدتر وقلابی تر از قبل میشوند اطلاع رسانی کنیم

آخرین ویرایش:

ali_51

کاربر
2010-01-09
21
52
باعرض سلام من هم یک9k9hdخریدم که بعد از یک هفته دیگرسیگنالش قطع شدبایک رسیوردیگرامتحان کردم همه چیزمرتب ودرست است ولی در9k9نمودار کیفیت سیگنال دریافتی صفراست به یک تعمیرکارمراجعه کردم گفت از چیپستش مشکل پیداکرده لطفا اساتید محترم راهنمایی کنند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باعرض سلام من هم یک9k9hdخریدم که بعد از یک هفته دیگرسیگنالش قطع شدبایک رسیوردیگرامتحان کردم همه چیزمرتب ودرست است ولی در9k9نمودار کیفیت سیگنال دریافتی صفراست به یک تعمیرکارمراجعه کردم گفت از چیپستش مشکل پیداکرده لطفا اساتید محترم راهنمایی کنند
با دروددوست گرامی
متاسفانه این سری دستگاه های ایکلاس بسیار بی کیفیت وضعیف هستند وخریداران ناراضی هستند!
مشکل دستگاه شما هم سخت افزاری هست وبه این بخش مربوط نمیشود
سایت بخش تحصصی تعمیرات دارد که مخصوص کاربران ویژه هست که حق عضویت پرداخت میکنند.

بالا