milad_vafai2000
مدیر بازنشسته
- 2007-04-08
- 239
- 396
سلام دوستان خوبم به دلیل اینکه در تمام فرم های فارسی عربی ترکی ماهواره در این چند ماهه اخیر تمام پست ها به دانگل ها و شیرینگ ماهواره ای ختم میشود این رو واجب دیدم که این را برای شما بیان کنم . به شما پیشنهاد میدهم که این را بخوانید دوستان این پدیده حدود یک سال و خورده ای هست که خاور میانه رو در بر گرفته البته سابقه اون بیشتر از این حرف هاست و قبل از دانگلها رسیورهای دو تیونره بود که با قیمت بسیار بالا در زمان خودش طرفدار نسبتا کمی داشت اولین دانگلی که برای فروش به ایران اومد و برای رسیورهای تک تیونر هم کارایی داشت وای 4 بود که قیمتی حدود 100 تومان داشت و در بعضی شهرها 150 هم به فروش میرفت این دانگل هم در اوایل دست کمی از میکرو نداشت حدود 4 یا 5 ماه پیش دانگلی با قیمت باور نکردنی 35 تا 40 تومان وارد ایران شد به نام میکروباکس تمام نصابها چون یادشون رفته بود که دانگل وای 4 در اوایل کارش چه بلایی سرشون آورده بود به شدت شروع به تبلیغات این دستگاه کردند حق هم داشتند چون هم وای4 تسبیت شده بود و به خوبی کار میکرد و این دانگل هم تو تستهای اولیه عالی کار کرده بود خیلی ها تو سایت ها با قیمتی شاید 2 برابر شروع به فروش این دانگل کردند همه راضی بودند تا اینکه بعد دو ماه قطعی ها شروع شد و بعد یک هفته قطع کامل شد تمام مدیران و فروشنده ها موبایلها رو خاموش کردند و چون این دانگلها از طریق پست فرستاده میشد کسی نمیتوانست ان ها را پیدا کند موضوع گذشت تا اینکه این دانگل شروع به کار در هاتبرد کرد در همین هین بود که تایمر هم وارد شد و همه به دلیل این که در تمام وسایل این دانگل به خوبی کار شده بود و چهره ای بسیار زیبا و از همه مهمتر نوشته ساخت کره که هر ایرانی را به خوبی فریب میده رو داشت این دانگل شروع به رقابت با میکرو را کرد تا اینکه تیم میکرو با هم درگیر شدند و شیرینگ این دستگکاه به کلی قطع شد و تنها تایمر ماند و بس هم اکنون هم میبینید که بازه این رو خیلی مهم هست که بدانید تایمر از طرف یه شرکت معتبر برای رسیورهای خودش تولید میشه و در این رسیورها بهترین کارایی را دارد ولی مسئله ای که در این جا به چشم میخورد غیر قانونی بودن این پدیده در کل جهان هست و مدیریت هیچ پکیجی حاضر نیست که دستگاهی به قیمت 45 تا 50 تومان بیاد و شبکه های که کارت اون بیش از 400 هزار تومان هست رو باز کنه پس حتما شروع به شکایت و پیگیری میکند که موجب قطعی شیرینگ از طرف کمپانی ماهواره ای میشود دوستان نتیجه حرفهای من این است که تمام دانگل ها در دنیا غیر قانونی هستند و هیچ کسی نمیتواند تضمینی برای برقراری کامل شیرینگ بدهد نه علی آقا نه کارل نه ابدو نه خالد نه اون افرادی که ادعای این را دارند که با تیم شیرینگ در ارتباط هستند شیرینگ هوایی یکی از کم هزینه ترین شیرینگ ها برای مصرف کننده ها هستند که با یک بار پرداخت پول تا 6 ماه یک سال بدون هزینه کار میکند که بازم میگم به هیچ عنوان تضمینی توش نیست پس نباید از کسی طلبکار بود تمام دانگها از یک سری وسایل خاص استفاده میکنند هم تایمر هم میکرو هم تیم وای که شامل چند مدل میشه روی هیچ کدام تضمینی نیست و اگر قطع شود چه در ایران چه در آمریکا چه در آلمان شما نمیتوانید اون رو پیگیری نمایید مثل این میمونه که دزدی بره کلانتری بگه من دیشب یه خونه رو خالی کردم دوستم ازم دزدید! پس خواهش من اینه که با فکر و صبر وسیله ای رو انتخاب کنید که به جای ضرر منفعتی برای شما داشته باشه در ضمن نمیخوام بگم شیرینگ هوایی بده و به درد نمیخوره ولی تضمینی هم توش نیست انتخاب با خود شماست