بسیار مهم** قابل توجه خریداران رسیورهای هایویون و ایکلاس **

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوستان و همکاران گرامی
لطفا توجه کنید که محصولات هایویون و ایکلاس سری 9191xpvr-xpvr9696-9595xpvr را فقط با
برچسب گارانتی ایران هایویون و ایران ایکلاس خریداری نمایید

با این توضیحات فقط این رسیورها را با لوگو ایران هایویون و ایران ایکلاس خریداری نمایید ورسیور پس از ابگرید نباید مشکلی پیدا کند

رسیورهایی که پس از ابگرید خود به خود کانال عوض می کنند تقلبی هستند چون ای سی دریم انها تقلبی است
دوستان اخیرا" عده ای سود جو با تولید رسیورهای 9696 و 9595 هایویون وایکلاس تقلبی که بیشتر مارک ایکلاس ان تقلبی دارد وارد بازار شده است که پس از ابگرید هنگ زیاد می کند و خود به خود کانال عوض می کند و باید به خصوصیت مهم زیر هنگام خرید توجه کنید

1- رسیور دارای بر چسب ایران هایویون وایران ایکلاس باشد

2- پس از ابگرید با اخرین پچ غیر رسمی نه پچ کارخانه ای رسیور باید به خوبی کار کند و اگر خود به خود کانال عوض کرد و یا پیغام تقلبی بودن در صفحه تلوزیون ظاهر شد رسیور شما تقلبی است

پس از بررسي همين الان مشخص شد تمامي ريسيورهايي كه مشكل سوييچ دارند و يا بي دليل ريست ميشوند تقلبي هستند

دوستانی که رسیور هایویون استفاده میکنند هیچ مشکلی ندارند
دوستانی که جنوب ایران و مرکز هستند نیز مشکلی ندارند
کلیه رسیورهای کپی مدل ایکلاس هستند که از طریق کردستان وارد ایران میشوند و در تهران و شمال کشور به فروش میرسند بنابراین دوستان در این مناطق باید بیشتر مراقب باشند
هیچ رسیور کپی از طریق جنوب ایران وارد بازار تا این لحظه نشده چون
کلیه فعالیت این گروه که اقدام به فروش رسیور کپی میکنند در کردستان عراق میباشد و ملیت انها نیز عراقی میباشد
البته یک نماینده توزیع رسمی اجناس شرکت در انجا وجود دارد که جنس اصلی ارائه میکند

دوستان توجه کنید رسیور های قدیمی ایکلاس تولید اول سال 2009 شرکت فرنت پنلشان مثل چینی هست مدل اول ایکلاس که تولید شد بعد چینی ها از ان کپی کردند و شرکت تغییراتی در فرنت پنل داد
دوستانی که رسیور قدیمی دارند رسیورشان اصل میباشد و با بمب نرم افزاری مشکلی پیدا نمی کند(علیرغم اینکه مثل فرنت پنل چینی هست چون کمپانی چینی از روی ان مدل اولیه فرنت پنل را کپی کرده و بعد شرکت پنل را عوض کرد)
بهترین روش اینست که رسیور را باز کرده و سخت افزار را چک کنید

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
:a12::a12::a12:سلام دوست من اقا طغرل
اگه ناراحت نمیشی می خوام یه چیزی بگم
تمام این برچسب ها بازار گرمیه
من قبول دلرم که رسیور ای کلاس با کیفیت پایین وجود داره
ولی به خدا جنسی که از کردستان میاد با بندر فرقی نداره
من رسیور با مارک ایران هایویون و بدون مارک را باز کردم هیچ فرقی با هم ندارند
قطعات همه یک سری هستند
از این بازار گرمی ها هست
تاجر میره اونور میگه رو کارتن من مارک فلان چاپ کن
ایا شما میتونی ثابت کنی ای کلاس کره ای هست
ولی من میتونم ثابت کنم واسه داهاتای چینه
تمام رسیورهای ای کلاس چنان مارک کره رو بزرگ زده که هرکس یه کم از نظر الکترونیک بارش باشه میفهمه

این برنامه ها کارای تاجرهاست برای فروش بیشتر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
:a12::a12::a12:سلام دوست من اقا طغرل
اگه ناراحت نمیشی می خوام یه چیزی بگم
تمام این برچسب ها بازار گرمیه
من قبول دلرم که رسیور ای کلاس با کیفیت پایین وجود داره
ولی به خدا جنسی که از کردستان میاد با بندر فرقی نداره
من رسیور با مارک ایران هایویون و بدون مارک را باز کردم هیچ فرقی با هم ندارند
قطعات همه یک سری هستند
از این بازار گرمی ها هست
تاجر میره اونور میگه رو کارتن من مارک فلان چاپ کن
ایا شما میتونی ثابت کنی ای کلاس کره ای هست
ولی من میتونم ثابت کنم واسه داهاتای چینه
تمام رسیورهای ای کلاس چنان مارک کره رو بزرگ زده که هرکس یه کم از نظر الکترونیک بارش باشه میفهمه

این برنامه ها کارای تاجرهاست برای فروش بیشتر
با درود دوست گرامي
من با تصوير توضيح دادم كاربران مختار هستند گوش نكنند!
:busted_red:http://1.irantks.biz/showthread.php?t=28009&page=3

پیوست‌ها

• 107.3 کیلوبایت بازدیدها: 1,528
آخرین ویرایش:

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
اقا طغرل حرفت درسته
ولی مارک ایران هایویون را تایید نمیکنم

اقا طغرل حرفت درسته
ولی مارک ایران هایویون را تایید نمیکنم
:bs_iloveyou:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohammad gh

کاربر
2008-07-18
47
70
با سلام و عرض پوزش نميدونم چرا بعضي از مديران عزيز از مطالبي كه ما در سايت مينويسيم ناراحت ميشن.
مگه اين مطالبي كه ما در سايت مينويسيم ربطي به اون نوشته روي آواتورمونم داره ( عضو جديد . كاربر تازه وارد . كاربرنيمه فعال ) يا اينكه تحقيقات يا تفحس كردن در مورد يك موضوع يا مطلب به من نويسنده اين اجازه رو ميده كه بيام داخل يه سايت كه از كنار گوشه دنيا اين مطلبو ميخونن . مطلبمو تايپش كنم. اينجوري نيست چون كسي يا شخصي رو آواتورش نوشته مدير حرف يا مطلبش كاملا صحيح است .
منم در خراسان يه چند مدلي از اين رسيورو بررسي كردم و ديدم كه قابش قلابيه ولي كيت داخل اصليه و اين مطلب به روشني نشون ميده كه چين سخت افزار و لوازم داخل رو از كره خريداري ميكنه و قاب رو خودش توليد ميكنه و بعد هم مونتاژ و بعد اين دستگاه هاي جديد رو به قيمت ارزونتر وارد بازار ميكنه .

با تشكر از اساتيد محترم : محمد

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
این رسیور ها با بوتهای متفاوت 1.7 و 1.8 و غیره موجوده
که با برخی نرم افزارها مشکلاتی داره حالا دیگه با یکه کار میکنه یا نمیکنه
باید یقی تجار را گرفت و از طرفی برخی با بعضی ورژن ها سازگاری ندارند
تمام رسیورهایی که وارد بازار میشه چه از طرف کردستان چه بندر همه از چین و از دبی مسیری را طی میکنه
شما اگه بیشتر از 1000 تا خرید داشته باشی میتونی برای تغییر رو کارتن سفارش بددید
اگه بیشتر از 10000 تا خرید کنی میتونی روی کابینت برای تغییرات سفارش بدی
اگه 20000 تا بالا سفارش بدی میتونی کابینت ریموت کارتن و دفترچه راهنما رو تغییر بدی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
هیچ کدوم کره ای نیست
خودتون رو بیخود سرگردان نکنید
با درود دوستان گرامي
اينجا صحبت از كره اي بودن نيست چون اكثر شركتهاي كره در چين بعلت هزينه پايين مونتاژ اقدام به توليد محصولات خود ميكنند مثل اكثر رسيورها!
اما توي تصوير هم توضيح بر اين است اصلي وتقلبي(شبيه سازي شده)
پس همان قاب وبسته بندي با بردي كه فرق ميكند وحالا هم نرم افزار نويس با توجه به تفاوتهاي موجود اقدام به قرار دادن بمب در نرم افزار نموده ودستگاه هاي ايكلاس9696 خاموش براي فلش شدن زياد شده است.
توضيح به اندازه كافي داده شده است وگفتگو بسته شد:busted_red:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا