بمب خبری: باز کردن کانالهای کارتی هاتبرد با استفاده از برنامه RShare

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
سلام خدمت کلیه دوستان با استفاده از این برنامه فرکانسهای زیر رو در هاتبرد باز کردم دو ستا ن می تونند فرکانسهای دیگه هم تست و در همین تاپیک اعلام کنند خداییش من که فریز مشاهده نکردم

11681
11296
11200
11411
11938
11727
..............................................................
در تصاویرحکاکی شده بر سنگهای تخت جمشید
هیچکس بدخوی نیست
هیچکس سوار بر اسب نیست
هیچکس را در حال کرنش نمی بینید
در بین این صدها پیکر تراشیده شده
حتی یک تصویر برهنه وجود ندارد.
“این ادب اصیلمان است:سر به زیر - مهربان- خوشرو
یادمان بماند چه بودیم و چه شدیم
..................................................................
:eek:ky:تشکر یادت نره:eek:ky:

پیوست‌ها

• 878.7 کیلوبایت بازدیدها: 2,601

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
Rshare

دوستان مسیر استارا (19.2E) اکثر فرکانس ها باز میکنه:eek:ky:

.........................................................................................................................
در تصاویرحکاکی شده بر سنگهای تخت جمشید
هیچکس بدخوی نیست
هیچکس سوار بر اسب نیست
هیچکس را در حال کرنش نمی بینید
در بین این صدها پیکر تراشیده شده
حتی یک تصویر برهنه وجود ندارد.
“این ادب اصیلمان است:سر به زیر - مهربان- خوشرو
یادمان بماند چه بودیم و چه شدیم

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
Rshare

دو ستان برای استفاده از برنامه به نرم افزار
Java-Runtime نیاز دارید که از این لینک می تونید دانلودکنید
...................................................................................................................
http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Java-Runtime-Environment.shtml

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
Rshare

با سلام علی یه توضیح درباره نحوه استفاده این برنامه میگی....
دوست عزیز شما برنامهJava-Runtime رو نصب کن بعد فایل رو اجرا کن دستگاه هم رو twin بزار برنامه رو کانکت کن برو رو ی یکی از کانالهای کارتی چن ثانیه صبر کن تا کد شبکه شر بشه :eek:ky:

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
لطفا در مورد رو توین گذاشتن بیشتر توضیح بدین و اینکه چطوری باید کانکت کنم با کابل ار اس 232؟
دو ست گلم بله کابل rs232رو از پشت کامپیوتر وصل کن پشت دستگاه (من نمی دونم دستگاه شما چیه برای TWIN (مثلا استار ستهای سری X95دکمه info+9) شما با استفاده از فلشهای داخل برناممه<> میتونید سر ورهارو تغییر بدید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
ایا نیاز به اینترنت هم هست یا نه ؟ با چه سرعتی حداقل و حد اکثر سرعت باید چقدر باشه؟

:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

این سوال من و دیگر دوستان هست که اینترنتی مثل دیال آپ یا با مودم وایرلس سیم کارتی gprs دارند آیا یکی از اینها یا هر دو برای cccam جواب می دهند؟

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
این سوال من و دیگر دوستان هست که اینترنتی مثل دیال آپ یا با مودم وایرلس سیم کارتی gprs دارند آیا یکی از اینها یا هر دو برای cccam جواب می دهند؟
سلام به همه دوستان عزیز من خودم دارم با اینترنت ADSL+2 با سرعت 128 استفاده میکنم داره خوب جواب میده(( در حال حاضر هیچ یک از سرور های داخل برنامه کانکت نمی شود)) باید صبر کنید تا سرور جدید بدند در جایی خوندم که در کارتهای DVB هم جواب میده از مدیریت بخش شرینگ رایگان خواهشمند است اموزشهای مربودط به کانکت Rshare را در کارت DVB قرار بدند در صورت اعلام سرورهای جدید برنامه در این تایک اعلام میشود

mohamad223

کاربر
2009-05-17
9
18
دوست عزیز برنامه Java-Runtim را نصب کردم اما لودر که با این برنامه
اجرا شود را پیدا نکردم لطف کمی توضیح دهید که چطور لودر فوق اجرا میشود واز کدام قسمت برنامه که نصب کردم پیدا کنم سیستم کامپیوتر بنده هم ویندوز سون میباشد.باتشکر

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
دوست عزیز برنامه Java-Runtim را نصب کردم اما لودر که با این برنامه
اجرا شود را پیدا نکردم لطف کمی توضیح دهید که چطور لودر فوق اجرا میشود واز کدام قسمت برنامه که نصب کردم پیدا کنم سیستم کامپیوتر بنده هم ویندوز سون میباشد.باتشکر
عزیز لودر می خوای چیکار کنی؟ این برنامه مثل سرورهای Abox هستش با این تفاوت که کانالهای بیشتری باز میکنه و از طریق JAVA اجرا میشه:eek:ky:

پیوست‌ها

• 23.9 کیلوبایت بازدیدها: 603
  • 61.3 کیلوبایت بازدیدها: 609

ali_gg

کاربر
2007-04-17
37
38
دوستان کابل rs232 را ازکجا تهیه کنم.من یک کابل 9 پین دارم ترتیب سیم کشیش چطور باید باشه تا خودم درست کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا