بوت بودن ایکلاس sun4 3G HD PVR

nema52

کاربر
2012-09-26
64
124
سلام وخسته نباشید به اساتید محترم رسیور با مشخصات بوت شد واین پیغام DVBS BOOT LOadeگاهممنونم راهنمای فرماید ایا با لودر درست می شود .اگردر ست میشود لطف بفرماد لودر این دستگابا نرم افزار وچگونه تزریق نرم افزار توضیح بفرماید

reza6777

کاربر
2011-04-17
8
53
سلام باید فایل ریکاوری در usb خالی گذشته بعد سویچ روشن کردن ریسور را زده . دکمه قرمز را چند باز بزنید تا فایل را بشناسد. بعد ریکاوری آخرین پروگارام رابزن. مشکل حل میشود . بعد دستگاه را صفر کن.

این هم فایل ریکاوری .

پیوست‌ها

• 6.4 مگابایت بازدیدها: 57
آخرین ویرایش:

nema52

کاربر
2012-09-26
64
124
سلام اقا رضا خسته نباشید با این روش شما گفتید با چند بار f1فقط (1) روی دیسپلی می نویسد دگر هیچ کاری نمی کند یا ریکاوری نمیشه -به این روش عمل کردم تنها فایل را در usp دانلود کردم وبا روشن کردن رسیوردکمه روی کنترول f1 را با چند بار فشار دادن فقط 1 می نویسد حدود نیم ساعت هم گاشتم باز م درست نشدممنوم بازم راهنمای کنید

reza6777

کاربر
2011-04-17
8
53
سلام در این حین که داری این کار رو میکنی باید تصویر ریسور از تلویزیون ببینی بعد اتمام این کار باید آخرین پروگارام را داخل usb بزاری میتونی دوتا باهم بزاری بعد خواندن فایل خود به خود فایل پروگارام را میخواند. این هم آخرین پروگارام

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

nema52

کاربر
2012-09-26
64
124
سلام اقا رضا ممنونم از ارهنمای خوب شما-ولی این کارها را شما فرمودید انجام دادم درست نشد هردو فایل را uspوبا زدن کلید پشت ودکمه مثبت روی دستگاه به حا لت on میرود وروی صفحه tv GEtting ip faill وهیچ عکسلعملی انجام نمی دهد -خیلی مزاحم شدم میگم با لودر نمیشه اگر میشود لطف بفرماید بگذارید ممنونم

بالا