بوت ماندن رسیور استارست x95 usb

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
سلام خدمت تمامی همکاران عزیز

این دستگاه وقتی مشتری اورد روی نمایشگرش بوت نوشته بود و من فایل فلش رو از داخل این انجمن دانلود کردم و ایسی مربوطه رو فلش کردم به درستی و نصب کردم ولی دیکه چیزی رو نمایشکرش نمیاد فقط ال ای دی پاورش روشنه ممنون میشم راهنمایی بفرماید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام خدمت تمامی همکاران عزیز

این دستگاه وقتی مشتری اورد روی نمایشگرش بوت نوشته بود و من فایل فلش رو از داخل این انجمن دانلود کردم و ایسی مربوطه رو فلش کردم به درستی و نصب کردم ولی دیکه چیزی رو نمایشکرش نمیاد فقط ال ای دی پاورش روشنه ممنون میشم راهنمایی بفرماید

بادرود :

اگر مطمئن باشید همه چی اوکی انجام دادید ممکنه نرم افزار فلش مورد داشته و احتمال دوم هم اشکال اول ولتاژ پاوری فیکس نبوده و یا کریستال فلزی با شماره اگر درست یادم منده با شماره q60000 مورد داشته بودند.

آخرین ویرایش:

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
بادرود :

اگر مطمئن باشید همه چی اوکی انجام دادید ممکنه نرم افزار فلش مورد داشته و احتمال دوم هم اشکال اول ولتاژ پاوری فیکس نبوده و یا کریستال فلزی با شماره اگر درست یادم منده با شماره q60000 مورد داشته بودند.

ممنون از پاسختون من فرمایش های شما را انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم و اگر فایل فلش مشگل داشته باشه باید از کجا تهیه کنم که تو این انجمن فقط یا فایل مربوط به دستگاه من بود
اگه شما دارین برای بنده ارسال بفرماید

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
بادرود :

همه کار هارو انجام دادم همه چی درست بود مشکل از فایل فلش هست چون اون فایل قبلی که فابریک روی ایسی بود رو دوباره پروگرام میکنم بوت نشون میده ولی فایل جدید رو پروگرام میکنم هیچی نشون نمیده

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
همه کار هارو انجام دادم همه چی درست بود مشکل از فایل فلش هست چون اون فایل قبلی که فابریک روی ایسی بود رو دوباره پروگرام میکنم بوت نشون میده ولی فایل جدید رو پروگرام میکنم هیچی نشون نمیده

با درود :

برات فایل بوت مخصوص همین اشکالات رو آپلود کردم با کابل rs232 تزیق کرن و روش اون رو خدمت شما عرض میکنم رسیور رو به برق بزن و با یکی از نرم افزازهای موجود در فایل ،لودر نرم افزار بوت رو لود کن و کلید برق رو خاموش کرده و با انگشت میکرو پاور رو فشار داده و کلید پاورو روشن کن بعد استارت لودر رو بزن باید پانل شروع به شمارش کنه حالا انگشتت رو از میکرو سوچ بردا اگر رسیور مشگل سخت افزاری نداشته باشه باید بیاد بالا.

آخرین ویرایش:

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30

با درود :

برات فایل بوت مخصوص همین اشکالات رو آپلود کردم با کابل rs232 تزیق کرن و روش اون رو خدمت شما عرض میکنم رسیور رو به برق بزن و با یکی از نرم افزازهای موجود در فایل ،لودر نرم افزار بوت رو لود کن و کلید برق رو خاموش کرده و با انگشت میکرو پاور رو فشار داده و کلید پاورو روشن کن بعد استارت لودر رو بزن باید پانل شروع به شمارش کنه حالا انگشتت رو از میکرو سوچ بردا اگر رسیور مشگل سخت افزاری نداشته باشه باید بیاد بالا.

ممنون از پاسختون من دارم از نرم افزار Upgrade for X95 استفاده میکنم لطفا کمی از تنظیماتش بگین چطوری در بخش Please select باید کدوم گزینه رو بزنم

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
ممنون از پاسختون من دارم از نرم افزار Upgrade for X95 استفاده میکنم لطفا کمی از تنظیماتش بگین چطوری در بخش Please select باید کدوم گزینه رو بزنم

بادرود :

کار و یا تنظیم خاصی نداره خیلی ساده و معمولی هستش پیشنهاد میکنم دست به تنظیمات نزنید فقط پورت rs232 کامپیوتر شما در نرم افزار تنظیم کنید که پورت چنده بعد اگر جواب نداد گزینه download data رو هم تست کتنید.

2007-06-19
1,872
19,347
انجام دادم طبق اموزش اپگرید نشود .فایلی ندارین که با پروگرامر ایسی رو فلش کنم مشکلم حل بشه

درود بر شما

وقتی روی بوت هست باید طبق آموزش آپگرید بشه ، باید کلید پاور جلوی دستگاه رو بگیرید و دستگاه رو به برق بزنید و دستتون رو از روی میکروسویچ پاور جلوی دستگاه بگذارید و فشار بدید و نگه دارید بعد با نرم افزاری که قرار دادم دستگاه رو آپگرید کنید باید چند ثانیه صبر کنید تا COM Port دستگاه تعویض بشه و وقتی به پورت مورد نظر که معمولا پورت یک هست رسید شروع به آپگرید کردن میکنه ، وقتی آپگرید شروع شد دستتون رو از روی میکروسویچ پاور جلوی دستگاه بردارید و صبر کنید عملیات تموم بشه ...

فایل هم داخل انجمن هست و سالمه ...

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام اون فایل هارو تست کردم اصلا دیگخه همون بوت هم نیومد

درود :

ن فقط یکی دو بار بلکه بنده بارها با این فایلهایی که تو این تاپیک ارسال کردم رفع عیب کردم مطمئناً مشکل سخت افزاری داره بهتره این تستها رو انجام بدید نوک هویه گرم رو روی کریستال فلزی همین رسیور قرار بدید به مدت چند ثانیه و بعد بلا فاصله رسیور رو به برق بزنید و تست دوم هم اگر پاور دم دست دارید با یک نمونه دیگه دست کنید البته با فایلی که مدیریت زحمتشو کشیدند تست کرده خالی از لطف نیست.

آخرین ویرایش:

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
درود

این فایل تست شده هستش اگه با این فایل دستگاه روشن نشد مشکل از جایی دیگه ست
http://forum.irantk2.com/attachment.php?attachmentid=60915&d=1324827340

این فایل با مدل دستگاه من یکم تفاوت داره عکسی که همرا فایل هست شبیه رسیور بنده نیست بعد یه نکته دیگر ایسی فلش بندهst39vf1602 هست و فایلی که شما دادید برای ایسی st39vf1601 هست

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
سلام .ایسی رو با فایلی ک در اینجا قرار گرفت پروگرام کردم و ایسی رم رو در اوردم و دوباره نصب کردم و دستگاه حالا روشن میشود و کار میکنند و فقط یه مشگل هست اونم اینه که روشن میزارم بعد ی روبع نیم ساعت دیگه کانال بالا پایین نمیره هم از کنترل هم از پنل و دستگاه از دگمه پاور هم خاموش نمیشه کلا نه کنترل کار میکنه نه پنل و باید از کلید پشت خاموشش کرد و وقتی از پشت خاموش روشن میکنی دوباره بوت میاد باید یه چند دقیقه ای خواوش بزاری بعد دوباره روشن کنی تا دستگاه روشن بشه و دیگه روی بوت نره

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

خازنهاي 3.3 و 5 ولت تغذیه تعویض شده؟
ولتاژ رگلاتور 1117 رو قبل از هنگ و بعد از هنگ چک کنید

خرابی ای سی رم هم میتونه یکی از علتهای هنگ باشه

بالا