بوت ماندن رسیور استارست x95 usb

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
درود

خازنهاي 3.3 و 5 ولت تغذیه تعویض شده؟
ولتاژ رگلاتور 1117 رو قبل از هنگ و بعد از هنگ چک کنید

خرابی ای سی رم هم میتونه یکی از علتهای هنگ باشه
خازن هارو عوض کرده بودم ولتاژ رو گرفتم هم در حالت هنگ و هم در حالت عادی 3.3 ولت هست
شماره ایسی رم چیه تو این مدل اخه شماره روش اصلا واضع نیست

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام .ایسی رو با فایلی ک در اینجا قرار گرفت پروگرام کردم و ایسی رم رو در اوردم و دوباره نصب کردم و دستگاه حالا روشن میشود و کار میکنند و فقط یه مشگل هست اونم اینه که روشن میزارم بعد ی روبع نیم ساعت دیگه کانال بالا پایین نمیره هم از کنترل هم از پنل و دستگاه از دگمه پاور هم خاموش نمیشه کلا نه کنترل کار میکنه نه پنل و باید از کلید پشت خاموشش کرد و وقتی از پشت خاموش روشن میکنی دوباره بوت میاد باید یه چند دقیقه ای خواوش بزاری بعد دوباره روشن کنی تا دستگاه روشن بشه و دیگه روی بوت نره

درود:

این اشکال فرکانسی و یا نویز میان پایه های cpu از نظر بنده فقط میتونه باشه شما بهتره این کار رو انجام بدید احتمال زیاد دارم دستگاه راه خواهد افتاد بدون اشکال
مین برد رو از کاور در اورده و اونو در ظرف قرار بدید و با پودرتاید و برس مو رنگ کامل و با دقت و به آرومی تمام بشورید بهتر هست آب داغ باشد و بعد از این کار مطمئن شوید هیچ کفی از تاید روی برد نمونه بعد بلافاصله با بلوور خشک کنید ترجیح میدم با هوای گرم سشوار خشک خشک کنید .

آخرین ویرایش:

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
درود:

این اشکال فرکانسی و یا نویز میان پایه های cpu از نظر بنده فقط میتونه باشه شما بهتره این کار رو انجام بدید احتمال زیاد دارم دستگاه راه خواهد افتاد بدون اشکال
مین برد رو از کاور در اورده و اونو در ظرف قرار بدید و با پودرتاید و برس مو رنگ کامل و با دقت و به آرومی تمام بشورید بهتر هست آب داغ باشد و بعد از این کار مطمئن شوید هیچ کفی از تاید روی برد نمونه بعد بلافاصله با بلوور خشک کنید ترجیح میدم با هوای گرم سشوار خشک خشک کنید .

مهندس جان تست میکنم خبر میدم

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
درود:

مهندس انجام دادم و گزاشتم تست بشه و یه چیزه دیگه چراغ استندبای یه همون پاورش دائم روشن چه تو حالت روشن بودن ستگاه چه تو حالت خواموش بودن

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام

چرا مطلب رو اینقدر پیچوندین دوستان

بعد از سالها تعمیر کردن از این مدل استارست 95

این عیب از برد پاور تعویض کامل
یا پروگرام فلش
یا آی سی امنیتی بالای برد بوده

الان جوری که متوجه شدم دوستمون خیلی خبره نیست

ممکنه ولتاز گیریش اشتباه باشه یا 3.3 ولتش ریپل داشته باشه و ....

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
سلام

چرا مطلب رو اینقدر پیچوندین دوستان

بعد از سالها تعمیر کردن از این مدل استارست 95

این عیب از برد پاور تعویض کامل
یا پروگرام فلش
یا آی سی امنیتی بالای برد بوده

الان جوری که متوجه شدم دوستمون خیلی خبره نیست

ممکنه ولتاز گیریش اشتباه باشه یا 3.3 ولتش ریپل داشته باشه و ....

سلام تو رسیور خبره نیستم کارم بیشتر پخش ماشین هست.

الان فقط مشگل اینه که چراغ پاورش همش روشنه ولی رسیور درست داره کار میکنه

بالا