با سلام
من جواب شما رو خواندم مکان دیش رو عوض کردم ولی جواب ندادیعنی وسیلی نیست که باهاش پارازیت رو از بین برد ممنون میشم منتظر جوابم
سلام
من یک ریسیور 6020 دارم که روشن می شه اما بجای نشان دادن ساعت روی صفحه فقط 4 تا خط روشن می یاد مثل این _ _ _ _ بعدش هنگ می کنه و دیگه هیچکاری نمی شه باهاش کرد . تصویر هم نداره . لطفا راهنماییم کنید.
دوست عزیز شما باید دستگاه رو فلش کنیدبا عرض سلام خدمت دوستان واساتيد گرامي - يكي از دوستانم رسيور 4610 را با نرم افزار- 2 - 4610- ابگريد كرده بعد از زدن نرم افزار فقط چهار خط روي پنل مياد - حالا به من كليد كرده كه بايد اين رو راه بندازي شما را به خدا بنده را با راه نمايي از شرش خلاس كنيد ممنون
با سلام لطفابه دادم برسید من یک استرانگ 4620ii دارم که تسویر مات وبی نور شوده مشکل از کجاست متشکرم
سلام:
لطفا" مراکمک کنید منهم مانند یکی از دوستان دچار 4خط(----)شدن دستگاه استرانگ4610شده ام که شما در جواب ان عزیز گفته اید که باید فلش شود لطفا"به من بگوئید فایل فلش را از کجا دانلود کنم و در صورت امکان آموزش آن را هم برایم بگوئید متشکرم cutamir مجید
شما اول تغذيه را چك كنيدمن یک 3610 دارم از دیروز تا به حال روشن نشده
برای رفع وتشخیص ایراد تغذیه ها باید به کجای سایت مراجعه کنیم البته اگر در مورد آن بحث شده باشد.شما اول تغذيه را چك كنيد
با سلام من یک دستگاه استرانگ ssrt 4610iii دارم که بسیاری از کانالها سیگنال نمیده چکار کنم و برنامه 4610ii را هم میخواستم بزنم که بهش نخورد ایا برنامه انها متفاوت است