سلام دوست عزيزبا سلام لطفا پچ جدید 4610ii اگه هست ممنون میشم واینکه آیا پچ 4620ii به 4610ii می خوره یانه مرسی
سلام به شما دوستان
ممنون ميشم اگه لودر براي مدل 4652 رو به من بديد و آخرين پچ كودوم ورژن ميشه ممنونم از زحمات شما k:
دوست عزيز دستگاه براي دستگاه 4652 بايد از نرم افزار هاي 4620II استفاده كنيد كه طغرل عزيز توي اين قسمت قرار دادن.سلام به شما دوستان
ممنون ميشم اگه لودر براي مدل 4652 رو به من بديد و آخرين پچ كودوم ورژن ميشه ممنونم از زحمات شما k:
باسلام
دستگاه من srt4620x است مدتي است كه كانالهاي فرانسه، مولتي ويژن ها، hbo ، show series باز نمي شه. آيا برنامه اي جديد آمده كه توسط فلش مموري بتوانم آپ گريد كنم؟
دوست عزيز كد هاي dcw داراي مدت محدودي اعتبار هستش و معمولا بعدا از 24 يا 48 ساعت از كار مي افته. البته در بعضي موارد هم داراي مدت طولاني هستش. مثل شبكه 3 خودمون كه كد اون مدت زيادي كار ميكنه.سلام
من رسیور 4620 ii دارم و وقتی وارد منوی biss میشوم در بالای منو کلمه ی خاموش نوشته شده است و وقتی کدهای dcw را وارد می کنم کانال را باز نمی کند.
لطفا مرا راهنمایی کنید .
خير دوست عزيز تقريبا 2 سال هست كه ديگه پچي براي 4610 نوشته نشدهآیا برای 4610 پچ جدید وجود دارد؟
سلام دوست عزيز بهتره كه سوالتون رو در بخش مربوطه مطرح كنيد. و از پراكندگي مطالب جلوگيري كنيد.سلام آموزش جیتگ و نرم افزارمربوطهsrt4620II رو میخواستم ممنون
باسلام لطفاً روش آپدیت کردن استرانگ مدل 4620 را توضیح می دهید.