در ضمن یک سوال فنی ؟؟
من تا ساعت 5.30 عصر کانالهام بازه بعد از اون اکثریت کانالهام سیگنالش قطع میشه .
چکار باید بکنم ؟؟
سلام ایا میشه ای سی فلش 4610 وان را با 4620 یا مدل دیگه ای تعویز کرد واسم باز کردن کانال ها نیست فقط میخوام منوش عوض بشه همین
سلام ایا میشه ای سی فلش 4610 وان را با 4620 یا مدل دیگه ای تعویز کرد واسم باز کردن کانال ها نیست فقط میخوام منوش عوض بشه همین
دوست عزیز آقا میلاد اگر منظور شما استرانگ 4610 معمولی است این رسیور دارای ای سی فلش یک میگ به شماره 29W800A و متاسفانه این مدل استرانگ مشابه با دیگر مدلها نیست و به دلیل تفاوت سخت افزاری نمی توانید رسیور را تبدیل کنید و در صورت تعویض فلش دستگاه بوت نمی شود موفق باشید
مدیر عزیز به بخش سخت افزار مراجعه نموده و سوال بفرمائیدعلی جان ممنون هستم من تا به حال با استرانگ کار نکرده بودم برنامه سال 2003 رو زدم ولی دستگام 4 خط شد حالا باید چیکار کنم
سلام
سافتكم جديد به استرانگ 4620 ii نمي خوره چكار كنم؟ mct رو باز نمي كنه
دوست عزیز شما وقتی در این مدل منو را میزنید گزینه سمت راست روی تلویزیون ظاهر میشود بعد از کلیک بروی تنظیم ماهواره گزینه های سمت چپ نمایان میشود در زیر صفحه گزینه ها نمایان هست که با انتخاب درست دایسیک و رفتن به جستجوی کانال عملیات انجام میشودتمنا دارم اموزش نحوه معرفی سویچ رو در استرانگ 4400 بگین.بد جور گیر افتادم.