تاپيك سوالات و مشكلات مربوط به رسيورهاي Istar X96-X98HDMI

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
سلام

مشکلی که من دارم اینه که با تمام توضیحاتی که داده شده و انجام دادم کانکت نمیشه به سرور مودم رو که وصل میکنم تموم مشخصات تو قسمت ای پی میاد ولی نمیدونم چرا کانکت نمیشه دکمه سبزم میزنم ولی باز جواب نمیده
ممنون

magestic

کاربر
2010-05-24
26
22
44
نسبت به رسيور های لينوكسی سرعتش قابل رقابت هست؟ چون من می خواستم لينوكسی بخرم اما الان I star اومده تو نظرم اينكه اين رسيور لينوكسی نيست باعث كيفيت نامطلوب وسرعت پايين ترش برای استفاده از شرينگ هايی مثل cc cam نميشه ??

I

Istar-Korea

Guest
نسبت به رسيور های لينوكسی سرعتش قابل رقابت هست؟ چون من می خواستم لينوكسی بخرم اما الان i star اومده تو نظرم اينكه اين رسيور لينوكسی نيست باعث كيفيت نامطلوب وسرعت پايين ترش برای استفاده از شرينگ هايی مثل cc cam نميشه ??

دوست گرامي اصلا ربطي يه لينوكس بودن رسيور ندارد
مگه قرار است هر رسيوري لينوكس باشد شرينگ خوبي داشته باشد

magestic

کاربر
2010-05-24
26
22
44
دوست گرامي اصلا ربطي يه لينوكس بودن رسيور ندارد
مگه قرار است هر رسيوري لينوكس باشد شرينگ خوبي داشته باشد

نه سوء برداشت نشه، منظور من اين هست كه برفرض از سرورX اكانتی ميگيرم حالا اگر قرار باشه فريزی روی مثلا SKY داشته باشيم I star ميتونه اوون رو با قدرت يك رسيور لينوكسی به حداقل برسونه??

I

Istar-Korea

Guest
دوست گرامي شما اگر اكانت خوبي تهيه نكرده باشيد
صد در صد رو هر رسيوري كه نصب كنيد كيفيت خوبي هم نخواهيد داشت

I

Istar-Korea

Guest
پكيج اسكاي نيازمند بر اين است كه اينترنت پرسرعت داشته باشيد
در صورتي كه اينترنت مناسب نباشد فريز خواهيد داشت
بارها گفته شده

موفق باشيد

magestic

کاربر
2010-05-24
26
22
44
راستشI star رضايت منو خيلی جلب كرده برای همين اونو رقيب سرسختی برای رسيور های لينوكس ميدونم اما ميخواستم از شما اين درخواستو داشته باشم كه خودتون يك جدول مقايسه ای ارائه بدين بين I star و رسيورهای لينوكس و نقاط ضعف و قدرتشونُ باهم مقايسه كنيد تاهمه ببينند ازلحاظ سرعت،امكانات،كيفيت برای استفاده از شرينگ در موقعيت های برابر و در نهايت قيمت . مقايسه اين پارامترها واقعا ميتونه خيلي مفيد باشه

من مطمئنم در اين مقايسه I star برنده خواهد بود

magestic

کاربر
2010-05-24
26
22
44
خواهش من از شما اينه برای معرفی دستگاهم كه شده سوال های بنده رو جواب بديد

1ورودی لَن ايا در اين رسيور درخصوص شرينگ كاركرد مستمری داره ?
يا برای چه كربری مستمری استفاده ميشه?
2 اينكه دانگلی كه به همراهx99 مياد تا چه مدت اعتبار داره ?

3ايا بعد از اوون از x99 ميشه با همون كيفيت x 98 برای شرينگcc C am استفاده گرفت?
I star 4 شكل مطلوبی نسبت به لينوكسی ها داره در خصوص شرينگ?

5اين اكانتی كه باهاش مياد ميتونه همه پكيج ها رو ساپورت كنه?

ممنون از شما

I

Istar-Korea

Guest
خواهش من از شما اينه برای معرفی دستگاهم كه شده سوال های بنده رو جواب بديد

1ورودی لَن ايا در اين رسيور درخصوص شرينگ كاركرد مستمری داره ?
يا برای چه كربری مستمری استفاده ميشه?
2 اينكه دانگلی كه به همراهx99 مياد تا چه مدت اعتبار داره ?

3ايا بعد از اوون از x99 ميشه با همون كيفيت x 98 برای شرينگcc C am استفاده گرفت?
I star 4 شكل مطلوبی نسبت به لينوكسی ها داره در خصوص شرينگ?

5اين اكانتی كه باهاش مياد ميتونه همه پكيج ها رو ساپورت كنه?

ممنون از شما

سلام دوست گرامي
ورودي لن كاربرد زيادي دارد يكي از خوبي هاش اين است كه براي راه اندازي شرينگ اينترنتي نيازي به Pc نيست به راحتي ميتوانيد بعد از اتمام اكانت رايگان هر نوع اكانتي كه ميخواهيد خريداري كنيد و در منوي شرينگ نصب كنيد .
دانگل داخلي Istar X99 به مدت يك سال اعتبار دارد . بعد از اتمام يك سال شايد تمديدي صورت گيرد چه به صورت موقتي ( رايگان ) و چه با اخذ هزينه .
Istar X99 سي سي كم را ساپورت ميكند ولي با توجه به نداشتن ورودي Lan ميبايستي شرينگ با Pc راه اندازي شود .
وضعيت شرينگ رسيورهاي Istar بسيار عالي و مورد قبول ميباشد .
تقريبا با اكانت رايگان دستگاه اكثريت پكيج هاي مهم باز است .

موفق باشيد

magestic

کاربر
2010-05-24
26
22
44
بعد از اتمام اكانت دانگل داخلی x99 آيا با دانگل های موجود در بازار سازگاری و ساپورتی دارد?

magestic

کاربر
2010-05-24
26
22
44
من در سايت قيمت رو نديدم وضمنا برای عضويت در سايت و پست گذاشتن مشكل داشتم ممنون ميشم يا اينجا يا به ايميلم بفرستيد من ميخوام مدل x98 رو خريداری كنم لطفا قيمت و نحوه تحويل در تهران رو بفرمايد

magestic_k2000@yahoo.com

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pelastic

j@v@d

کاربر
2010-03-11
7
4
آیا مدل x98 و x99 کانالهایی که از سیستم غیر متعارف biss استفاده میکنند ( مثل :: idman.ntv.ntvspor lider tv) و همچنین شبکه 3 را باز میکنــــــــــد ?!؟

I

Istar-Korea

Guest
آیا مدل x98 و x99 کانالهایی که از سیستم غیر متعارف biss استفاده میکنند ( مثل :: Idman.ntv.ntvspor lider tv) و همچنین شبکه 3 را باز میکنــــــــــد ?!؟

سلام دوست گرامي
مشكلي ندارد باز ميكند ( كليه كانالها )
موفق باشي

armin_aryan

کاربر
2010-09-27
8
6
39
سلام. یه مشکل هست. اینکه کانالهای 12111 روی سایروس تو دستگاه 98 قطع و وصلی زیاد داره. یعنی 30 ثانیه تصویر هست بعدش قطع میشه. با همه ی نرم افزارای ارایه شده هم تست کردم. مشکل کماکان پابرجاست. اگه راهی هست لطف کنین بفرمایید . مشتری هام نه که علاقه شدیدی به کانال teravel دارن!!!!! کچلم کردن بس که زنگ زدن.

I

Istar-Korea

Guest
سلام. یه مشکل هست. اینکه کانالهای 12111 روی سایروس تو دستگاه 98 قطع و وصلی زیاد داره. یعنی 30 ثانیه تصویر هست بعدش قطع میشه. با همه ی نرم افزارای ارایه شده هم تست کردم. مشکل کماکان پابرجاست. اگه راهی هست لطف کنین بفرمایید . مشتری هام نه که علاقه شدیدی به کانال teravel دارن!!!!! کچلم کردن بس که زنگ زدن.

سلام دوست گرامي
اگر منظور شما كانال هايي است كه از سيستم ( cryptoworks ) استفاده ميكنند
هيچ مشكلي نيست و كانال ها باز ميشود .
موفق باشيد

armin_aryan

کاربر
2010-09-27
8
6
39
سلام دوست گرامي
اگر منظور شما كانال هايي است كه از سيستم ( cryptoworks ) استفاده ميكنند
هيچ مشكلي نيست و كانال ها باز ميشود .
موفق باشيد
جالبه. تا دیروز این مشکل رو چند جا که این دستگاهو بستم بهش بر خوردم. ولی الان که چک کردم دیدم مشکلی نداره!! به هر حال ممنونم از پاسخگوییتون. در کل دستگاهه خوبیه. تو این اشفته بازار که انواع و اقسام ارورها و پیغام ها و باگ های مختلف تو برندهای دیگه دیده میشه جایگزین خیلی خوبیه

I

Istar-Korea

Guest
جالبه. تا دیروز این مشکل رو چند جا که این دستگاهو بستم بهش بر خوردم. ولی الان که چک کردم دیدم مشکلی نداره!! به هر حال ممنونم از پاسخگوییتون. در کل دستگاهه خوبیه. تو این اشفته بازار که انواع و اقسام ارورها و پیغام ها و باگ های مختلف تو برندهای دیگه دیده میشه جایگزین خیلی خوبیه

سلام دوست گرامي
خوشحالم كردي بابت رضايتت از محصولات Istar
موفق باشي

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا