نسبت به رسيور های لينوكسی سرعتش قابل رقابت هست؟ چون من می خواستم لينوكسی بخرم اما الان i star اومده تو نظرم اينكه اين رسيور لينوكسی نيست باعث كيفيت نامطلوب وسرعت پايين ترش برای استفاده از شرينگ هايی مثل cc cam نميشه ??
دوست گرامي اصلا ربطي يه لينوكس بودن رسيور ندارد
مگه قرار است هر رسيوري لينوكس باشد شرينگ خوبي داشته باشد
خواهش من از شما اينه برای معرفی دستگاهم كه شده سوال های بنده رو جواب بديد
1ورودی لَن ايا در اين رسيور درخصوص شرينگ كاركرد مستمری داره ?
يا برای چه كربری مستمری استفاده ميشه?
2 اينكه دانگلی كه به همراهx99 مياد تا چه مدت اعتبار داره ?
3ايا بعد از اوون از x99 ميشه با همون كيفيت x 98 برای شرينگcc C am استفاده گرفت?
I star 4 شكل مطلوبی نسبت به لينوكسی ها داره در خصوص شرينگ?
5اين اكانتی كه باهاش مياد ميتونه همه پكيج ها رو ساپورت كنه?
ممنون از شما
بعد از اتمام اكانت دانگل داخلی x99 آيا با دانگل های موجود در بازار سازگاری و ساپورتی دارد?
آیا مدل x98 و x99 کانالهایی که از سیستم غیر متعارف biss استفاده میکنند ( مثل :: Idman.ntv.ntvspor lider tv) و همچنین شبکه 3 را باز میکنــــــــــد ?!؟
سلام. یه مشکل هست. اینکه کانالهای 12111 روی سایروس تو دستگاه 98 قطع و وصلی زیاد داره. یعنی 30 ثانیه تصویر هست بعدش قطع میشه. با همه ی نرم افزارای ارایه شده هم تست کردم. مشکل کماکان پابرجاست. اگه راهی هست لطف کنین بفرمایید . مشتری هام نه که علاقه شدیدی به کانال teravel دارن!!!!! کچلم کردن بس که زنگ زدن.
جالبه. تا دیروز این مشکل رو چند جا که این دستگاهو بستم بهش بر خوردم. ولی الان که چک کردم دیدم مشکلی نداره!! به هر حال ممنونم از پاسخگوییتون. در کل دستگاهه خوبیه. تو این اشفته بازار که انواع و اقسام ارورها و پیغام ها و باگ های مختلف تو برندهای دیگه دیده میشه جایگزین خیلی خوبیهسلام دوست گرامي
اگر منظور شما كانال هايي است كه از سيستم ( cryptoworks ) استفاده ميكنند
هيچ مشكلي نيست و كانال ها باز ميشود .
موفق باشيد
جالبه. تا دیروز این مشکل رو چند جا که این دستگاهو بستم بهش بر خوردم. ولی الان که چک کردم دیدم مشکلی نداره!! به هر حال ممنونم از پاسخگوییتون. در کل دستگاهه خوبیه. تو این اشفته بازار که انواع و اقسام ارورها و پیغام ها و باگ های مختلف تو برندهای دیگه دیده میشه جایگزین خیلی خوبیه
سلام دوست گرامي
خوشحالم كردي بابت رضايتت از محصولات istar
موفق باشي