تاپيك سوالات و مشكلات مربوط به رسيورهاي Istar X96-X98HDMI

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
I

Istar-Korea

Guest
باعرض سلام بي زحمت دسته گل اينجانب راتحويل بگيريد.
يه x98گرفتم باكابل وكامپيوتربرنامه ي اصلي روزدم ولي وقتي سافت كم روباهمون كابل ولودربه دستگاه زدم وسط راه گيركردstopهم نميكردناچارادستگاهوازبرق كشيده مجددزدم كه ديگه فقط دوتاچراغهاي قرمزوسبزش به همراه لايت وسطش روشن ميشن وديگه هيچ عكس العمل ديگه اي نشون نميدن حتي استندباي هم نميشه هيچ تصويري هم نداره برنامه هم نميخوره.بي زحمت ميخوام بدونم كجاي كارم اشتباه بوده والآن چه بايدبكنم؟

سلام دوست گرامي
با برنامه Stb Downloader شما بايد فايل فلش را نصب كنيد تا مشكلتان حل شود.
موفق و پيروز باشيد

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
دوست خوبم مرسی از راهنمایت میشه چند عکس از رسیور جدید 2000 برام بزاری ترجیحا عکسی که خودتون گرفته باشین

9800pvr

کاربر
2010-02-17
49
115
سلام من وقتی تصویری را ذخیره کردم و خواستم پاک کنم باید کل فلش مموری را پاک کنم چرا تک تک نمیشود پاک کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

I

Istar-Korea

Guest
سلام من وقتی تصویری را ذخیره کردم و خواستم پاک کنم باید کل فلش مموری را پاک کنم چرا تک تک نمیشود پاک کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزيز.
به راحتي ميتوان تك تك فايلهاي موجود در فلش مموري را حذف كرد.
شما در قسمت منوي usb آپشني داريد اگر اشتباه نكنم با نام Tools وقتي باز ميشود چند گزينه دارد ( يكيش نوشته شده Delete ) بر روي فايل مورد نظر قرار بگيرد اوكي كنيد حذف ميشود.
موفق و پيروز باشيد

بهادر

کاربر
2010-06-18
54
85
سلام دوست عزيز.
به راحتي ميتوان تك تك فايلهاي موجود در فلش مموري را حذف كرد.
شما در قسمت منوي usb آپشني داريد اگر اشتباه نكنم با نام tools وقتي باز ميشود چند گزينه دارد ( يكيش نوشته شده delete ) بر روي فايل مورد نظر قرار بگيرد اوكي كنيد حذف ميشود.
موفق و پيروز باشيد

سلام یک پیغام خصوصی براتون نوشتم اگه امکانش هست جوابم بدید فوری لطفا

srsa

کاربر
2008-02-21
5
2
با سلام
أقا من ميخواستم به جاي اي كلاس به مشتري ها اي استار بدم كه 2 تا مشكل اساسي باهاش دارم
1.نفهميدن سويج (سوييج رو بهش ميفهمونم ولي باز نميفهمه يا دير ميفهمه)
2.دكمه تعويض كانال برعكس عمل ميكنه ميخواي اؤ كانال 1 به 2 بري بايد بايين بزني

I

Istar-Korea

Guest
با سلام
أقا من ميخواستم به جاي اي كلاس به مشتري ها اي استار بدم كه 2 تا مشكل اساسي باهاش دارم
1.نفهميدن سويج (سوييج رو بهش ميفهمونم ولي باز نميفهمه يا دير ميفهمه)
2.دكمه تعويض كانال برعكس عمل ميكنه ميخواي اؤ كانال 1 به 2 بري بايد بايين بزني

سلام دوست گرامي
1- مشكل تاخير سويچ در ورژن هاي جديد كاملا حل شده است.
2-سوال شما را متوجه نشدم.
موفق و پيروز باشيد

nazmi-mahvareh

کاربر
2009-07-07
7
15
40
یک ایکس 98 گرفتم خروجی اچدی کار نمیکنه ایا این خروجی فقط یک دکور هست ؟

mr_hamid

کاربر
2010-11-13
3
4
من ایستار96 دارم روی ورژن 185 قفل کرده. ایسی فلاش راعوض کردم ولی درست نشد.تغذیه هم سالم است کسی راهنمایی کند .تشکر .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 9800pvr
I

Istar-Korea

Guest
من ایستار96 دارم روی ورژن 185 قفل کرده. ایسی فلاش راعوض کردم ولی درست نشد.تغذیه هم سالم است کسی راهنمایی کند .تشکر .

سلام دوست گرامي
رسيور خود را با برنامه Stb Downloader فلش كنيد. ( آموزش و برنامه در بخش قرار داده شده )
موفق و پيروز باشيد

erfan138721

کاربر
2010-07-28
11
10
با سلام خدمت نماینده شرکت .من حدودا دوهفته است istar x98 تهیه کردم . adsl 256 با ping time 256 . میخواستم بدونم باز شدن کانالها به نرم افزار بستگی داره یا سرعت.چون نوا کلا 6-7 کانال بازه و اسکای کلا قطعه روی چند کانال هم 10-20 دقیقه صبر کردم و هیچ کدوم از این کانالها باز نشد .وضعیت پکیج های دیگه هم خوب هست ولی یه بار باز میشه یه بار نه یه بار هم دیر باز میشه آخه سه- چهار روز اول عین کانالهای رایگان کانال عوض میکردم سریع باز مشد ولی الان مثل چند روز اول نیست.آحرین پچ رو ریختم 1.95 و reset هم کردم دستگاه قسمت وضعیت کانکت هم عدد 22 است یعنی ایده آل .میشه بفرمایید ایراد از کجا هست.

با تشکر از زحمات نماینده شرکت istar

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
دوست عزیز به سرعت و حجم نیست! این قطع و وصلها عادیه تو شیرینگ.... واسه همه همینه .پکیج اسکای و نوا به زودی کاملتر میشوند...البته یه چیزی که باید گفت اینه که سرعت اینترنت شما اگه هر چی بیشتر باشه بعضی کانالهایی که دیر بالا میاد سریعتر باز میشه چون از سرور شرکت سریع کد را می گیرد. سرعت اینترنت شما خوبه...

I

Istar-Korea

Guest
با سلام خدمت نماینده شرکت .من حدودا دوهفته است istar x98 تهیه کردم . Adsl 256 با ping time 256 . میخواستم بدونم باز شدن کانالها به نرم افزار بستگی داره یا سرعت.چون نوا کلا 6-7 کانال بازه و اسکای کلا قطعه روی چند کانال هم 10-20 دقیقه صبر کردم و هیچ کدوم از این کانالها باز نشد .وضعیت پکیج های دیگه هم خوب هست ولی یه بار باز میشه یه بار نه یه بار هم دیر باز میشه آخه سه- چهار روز اول عین کانالهای رایگان کانال عوض میکردم سریع باز مشد ولی الان مثل چند روز اول نیست.آحرین پچ رو ریختم 1.95 و reset هم کردم دستگاه قسمت وضعیت کانکت هم عدد 22 است یعنی ایده آل .میشه بفرمایید ایراد از کجا هست.

با تشکر از زحمات نماینده شرکت istar

سلام دوست گرامي
احتمال اينكه در اين يكي دو روز شبكه ها با سرعت كمتر و فريز باز شود هست.
به اين علت كه تيم پشتيباني فني در حال ارتقاي سرور و اضافه كردن كارت هاي جديد هستند
در اين چند روز كيفيت شرينگ زياد خوبي نخواهيم داشت و اين طبيعي است.
پكيج اسكاي و ديجي ترك هم در روزهاي آينده در سرور جديد راه اندازي خواهد شد.
در سرور جديد پكيج ها تكميل خواهد شد ( و پهناي باند بيشتري خواهد داشت ).
موفق و پيروز باشيد

آخرین ویرایش:

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
با عرض سلام و خسته نباشيد
دستگاه من اي استار مدل 98 اچ دي هست.موقعي كه فلش رو بهش وصل ميكنم و دكمه ايست رو ميزنم تا تايم شيفت دستگاه فعال يشه دستگاه هنگ ميكنه ويا وقتي كه ميخوام تايم شيفت غير فعال كنم بعد از اينكه ميپرسه فايل رو ضبط كنم كه من نه رو ميزنم هنك ميكنه و من با دكمه پاور پشت دستگاه ،دستگاه رو خاموش مي كنم تا دوباره راه بيفته.مي خواستم ببينم اين فقط مشكل دستگاه من امكانش هست با عوض كردن نرم افزار حل يشه

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
ببين دوست من شما ابتدا تنظيمات داخلي مودم رو از روي بريدج برداشته وروي پي پي ا اي ميزاري و ديگه احتياجي به كامپيوتر نداري ووقتي كه مودم رو روشن كني خودكار كانكت ميشه و اگه مودم شما چراغ اينترنت داشته باشه روشن ميشه اين توري ميفهمي كه كانكت بعد كه تنظيم شد كابل لن مودم رو به لن دستگاه وصل كن كه باقيش تو سايت زده .من فقط همين مشكل داشتم كه خوب توضح نداده بود بعد از يه هفته فهميدم كه چطور بدون كامپيوتر راش بندازم اين جوري سرعت شرينگ هم بهتره

am52

کاربر
2010-11-26
8
3
با سلام خدمت دوستان
میخوام یه رسیور ای استار x98 بخرم از چند نصاب که خودشان فروشنده بودن شنیدم که مشکل ضبط روی کانالهای کارتی داره و با بعضی از سویچها مشکل داره ونور پنل هم کمی ضعیفه آیا در پچ جدید این مشکلها حل شده . اگه حل شده باشه فکر میکنم دستگاه خوبی باشه . ممنون میشم سریع جواب بدین .

I

Istar-Korea

Guest
با سلام خدمت دوستان
میخوام یه رسیور ای استار x98 بخرم از چند نصاب که خودشان فروشنده بودن شنیدم که مشکل ضبط روی کانالهای کارتی داره و با بعضی از سویچها مشکل داره ونور پنل هم کمی ضعیفه آیا در پچ جدید این مشکلها حل شده . اگه حل شده باشه فکر میکنم دستگاه خوبی باشه . ممنون میشم سریع جواب بدین .

دوست گرامي پاسخ شما را دادم .
ولي بازم تكرار ميكنم
- مشكل ضبطي وجود ندارد.
- مشكل تاخير سويچر در ورژن جديد حل شده است.
- نور پنل هم در سري جديد بسيار عالي است.
موفق و پيروز باشيد

am52

کاربر
2010-11-26
8
3
دوست گرامي پاسخ شما را دادم .
ولي بازم تكرار ميكنم
- مشكل ضبطي وجود ندارد.
- مشكل تاخير سويچر در ورژن جديد حل شده است.
- نور پنل هم در سري جديد بسيار عالي است.
موفق و پيروز باشيد

با تشکر
یه سوال دیگه چطوری سری جدید با قدیم را بایستی تشخیص داد .
اخه فروشنده دستگاه را میخواد با پیک بفرسته

I

Istar-Korea

Guest
با تشکر
یه سوال دیگه چطوری سری جدید با قدیم را بایستی تشخیص داد .
اخه فروشنده دستگاه را میخواد با پیک بفرسته

دوست گرامي به اين آدرس مراجعه نمائيد ( عكس Istarx98 سري جديد ):
بهترين نشانه هم اين است كه در سري جديد در سمت راست پنل خورده شده است Istar-Korea در سري قديم Istar خورده شده است. ( مارك برجسته Istar رو بالاي قاب هك شده است ) ولي در سري قديم اينطور نيست.
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=37387
موفق و پيروز باشيد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا