با سلام خدمت شما اساتید محترم من ای استار 98 دارم که درهنگام بخش فوتبال شبکه3کانال قلف میشه با آخرین ورزن هم آبگرید کردم درست نشد در منو کد دهی رفتم کد کانال 3درسته دیگه کلافه شدم لطفا کمک کنید
دوست گرامي پاسخ شما را دادم .
ولي بازم تكرار ميكنم
- مشكل ضبطي وجود ندارد.
- مشكل تاخير سويچر در ورژن جديد حل شده است.
- نور پنل هم در سري جديد بسيار عالي است.
موفق و پيروز باشيد
با تشکر از سرپرست محترم
امروز یه دستگاه x98 خریدم ولی متاسفانه یه برنامه ای از کانالهای کارتی ضبط کردم ولی متاسفانه
با کامپیوتر قابل مشاهده نبود با تمام نرم افزارها چک کردم ولی نشد .چکار بایدکرد؟ آخرین ورژن هم روی دستگاه نصب شده .
با سلام خدمت سرپرست محترمسلام دوست گرامي
مشكل از Player است كه نميتواند فايل را اجرا كند.بهتر است از يك Player ديگري استفاده كنيد.
موفق و پيروز باشيد
نماینده محترم
چند نکته در رابطه با رسیور x98 هست که اگه لطف کنید به برنامه نویسان محترم انتقال دهید تا در ورژن بعد این امکانات اضافه گردد ممنون میشم. فکر کن همه استقبال کنند .
امکان داشتن ولوم برای هر کانال
بالا بردن رزولوشن Hdmi از 576 به 720p
امکان نوشتن کدهای dcw و Biss با یک کلید در کانال اکتیو مثلا F2 تا برای نوشتن کد به مسیر menu ... احتیاجی نباشد
امکان گذاردن لوگو شخصی از طریق فلش یا تصویر pause
امکان انتخاب برای فرمت ضبط ts یا mpeg
با تشکر
دوست گرامي به ترتيب پاسخ شما را ميدهم :
- متوجه نميشم اگر منظورتون مربوط به صدا هست كه مشكلي نيست.
- رزولوشن در رسيورهاي HDMI فقط با يك فرمت داخل برنامه تعريف شده است و نميتوان به صورت دستي تغييرات داد . تنها مدل X20000 FULL HD به اين شكل است.
- به راحتي ميتوانيد كليدهاي Biss.DCW را Add-Edit كنيد. در قسمت كددستي.
- با دو روش ميتوانيد عكسهاي مورد علاقه خودتون را در بك گراند قرار دهيد. قبلا توضيحات داده شده است.
- با فرمت Mpg ضبط ميشود بدون مشكل. نيازي به اضافه كردن Ts نيست .
موفق و پيروز باشيد
صدا مشکلی نداره
منظورم اینه که اگه ولم روی شبکه x روی 5 تنظیم کرده باشیم میتوان روی شبکه y ولم را روی9 تنظیم کرد واین روی حافظه دستگاه ثبت بشه. آخه صدا روی کانالها مختلف کم و زیاده این امکانو من روی رسیورهای دیگه دیدم
ظاهرا کیفیت ts بهتره
توضیحی که قبلا داده بودید دررابطه با بک گراند ظاهرا فقط با کابل میشه این کار رو کرد من میخواستم با فلش ویا pause زدن روی تصویر بتوان انرا به عنوان بک گراند انتخاب کرد. این امکانو هم در رسیور قبلی که داشتم دیده بودم
در رابطه با کلید dcw برای سهولت در کار گفتم . تا اینکه چند منو را برویم وآنجا کد را وارد کنیم
در رابطه با رزولوشن بایستی بگم که دستگاه dvb-t خودم این امکانو داره که تعیین کنیم میخواستم این امکان روی این رسیور هم باشه
باز هم ممنون که توجه می کنید
ميخواستم بدونم اين رسيور روي ماهواره يوروبرد 9 در 9 درجه كانالي باز ميكنه؟
با سلام به همه ی دوستان عزیز من به تازگی آی استارایکس 98گرفتم قیمتشم 93هزار تومان برام تمام شد فقط یه مشکل داره اونم اینه که چراغی که شماره کانالو نشون میده خاموشه و اصلن کار نمی کنه اگه کسی هست که کمکم کنه ممنون میشم با تشکر
با سلام ببخشید این رسیور یعنی ایکس98 باید برای باز کردن شبکه ها حتما به اینترنت وصل بشه یا با برنامه دیگری هم این امر صورت می پذیرد ؟مثلا با آپگرید .با تشکر
سلامسلام عزیزان چرا یکی جواب منو نمیده شما را به خدا من آی استار ایکس98دارم نوشتن که تا یک سال کاناهاش بازه چه کاری باید انجام بدم تا باز بشن ؟)اینترنت پر سرعت میخواد یا دانگل یا برنامه ی خاصی داره ؟ خواهش جواب بدین به خدا دعاتون میکنم .چه کار کنم تا باز بشن فقط همین .
مرسی
این شماره تلفن خرید آی استار روی بنر بالا چقدر مطمئن هست یعنی اگر پول به حساب ریخته بشه دستگاه حتما تحویل می شه ایا مدیران سایت این موارد رو تضمین می کنند که محصول به دست مشتری بسه ؟