pyramid1356
کاربر
- 2010-04-08
- 150
- 331
- 50
من تو سایر پستها دیدم که آموزش راه اندازی شرینگ دستگاه بدون استفاده از اینرنت رو گذاشته بودند آیا این امکان وجود داره ؟
عجیبه! نمیدونم چرا کانالهای فرکانس 11411 به جز دورسل همه مشکل پیدا کردند!!!! کانال freex که اصلا ازاد شده!! کانال freanch lover هر چند دقیقه یه بار باز میشه و بسته میشه تازه اسم کانال اصلا چیز دیگری شده همینطور کانال x-dream !! کانال xtsy هم ب زور هرگاهی لحظاتی بازه و بعد بسته میشه!! کانالهای دیگه همه بازند مثل قبل ولی این کانالها چند روزه اینجوریه!! جای دیگه هم تست کردم همینجوری بود....دوستان همه یه اعلام وضعیت این فرکانس را دقیق بگن تا بدونم مشکل از منه یا نه واسه همه اینجوریه....!!؟
0 کاربر از love x عزیز بابت این ارسال مفید تشکر کرده اند.
مرسی ممنون از istar-korea که پاسخ دادند البته بچه هایی که دستگاه رو هم دارند این قضیه رو بیان تایید کنند که این فرکانس 11411 تقریبا بسته شده با قطع و وصل طولانی.... همینطور از istar-korea می خواستم بپرسم پکیج akhta هم کاملا روی سایروس قطعه الان چند روزه چند جا تست کردم باز نبود؟ ایا این هم مشکل سرور هست؟؟؟
خیر دوست من مدل ایکس99 شیرینگ هوایی دارهبا سلام آیا مدل ایکس 20000 شیرینگ هوایی دارد؟