تاپيك سوالات و مشكلات مربوط به رسيورهاي Istar X96-X98HDMI

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hafeze

کاربر
2009-08-03
23
36
27
تشکر فراوان از نحوه اطلاع رسانی بسیار خوبتان را دارم مرسی

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
مشکل سویچر با تعویض کابل اصلی حل شد
وی مشکل با سیستم usals پابرجاست خدا کنه تو نرم افزار بعدی فیکس بشه

kamandco

کاربر
2010-10-20
3
2
40
با سلام به دوستان من هنوز از این مارک استفاده نکردم میخواستم واسم یکم توضیح بدید در مقابل مارکهای دیگه ارزش خریدن رو داره یا نه کیفیت تصویر واسم خیلی مهمه تصویر چه جوره

roa1

کاربر
2008-06-25
20
26
دستگاه 98 شرینگ را فعال کردم سپس دستگاه را بردیم خونه دوستمون شرینگ کار نکرد ،مودم دوستمون هم اتو بود ،گفتیم نکند ای پی را نمیشناسد ،درقسمت اینترنت خط اولی دکمه سبز رازدیم دستگاه خاموش و روشن شد باز هم شرینگ جواب نداد . مشکل چیست ؟ آیا شرینگ مجانی هردستگاه فقط روی آی پی یک نفر کارمیکند؟لطفا" پاسخ دهید.

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
نه اقای roaروی یک ای پی کار نمیکنه عیب از مودم دوستت هست ضمنا بعضی از مودمها بااین رسیور کار نمیکنند من دستگاه خودمو چند جا بردم مشکلی نداشت فقط یک بار رسیور رو از تو ای پی ستینگ با مودم دوستت ریستارت کن تا با اون مودم مچ بشه مشکلی نباید داشته باشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: roa1

feizafra

کاربر
2010-05-06
4
4
39
istar 98

با سلام
من فایل vob رو با istar 98 پخش میکنم نشون میده ولی هر کاری میکنم صدا نداره به نظر شما اشکال از کجاست ؟
با تشکر

feizafra

کاربر
2010-05-06
4
4
39
با سلام
من فایل vob رو با istar 98 پخش میکنم نشون میده ولی هر کاری میکنم صدا نداره به نظر شما اشکال از کجاست ؟
با تشکر

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
سلام من یه مشکلی دارم اونم اینه که دستگاه من هاتبرد رو سرچ نمیکنه ولی وقتی میرم روی ماهواره دیگه مثل تلستار همه کانلهای هاتبرد رو برام میاره و وقتی ماهواره آستارا رو میزنم میگه اتصال کوچکی رخ داده در صورتی که اونم رو ماهواره دیگه سرچ میشه مشکل بعدی اینه که وقتی رو منوی شیرینگ میرم صفحه خط خطی میشه میشه منو راهنمایی کنید رسیورو فلش هم کردم درست نشده

ardalan-iran

کاربر
2010-07-07
10
13
سلام دوستان میخواستم من رو راهنمایی کنید در مورد وایمکس .. مودم من usb وایمکس است و مودم usb وایمکس جای lan نداره چطوری برای شرینگ باید وصل بشم ممنون

miladb

کاربر
2009-07-02
5
5
با سلام خدمت نماینده محترم istar من بتازگی رسیور istar 98 خریدم وبا پچ 1.96 هم آپدیت کردم ولی بر اساس راهنمایی های ارائه شده بر روی سایت موفق به راه اندازی شرینگ رایگان نشدم مودم بنده datasheen d902aw میباشد
آیا اشکال از مودمه؟
مشکل دیگر موقع تعویض کانال در بعضی از مواقع پیغام serching for signal داده شده و حدود 10-15 ثانیه تا آمدن کانال طول میکشد وگاهی اوقات پیغام no vedio ظاهر میشود که با خاموش روشن کردن مجدد مشکل حل میشود

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام خدمت نماینده محترم istar من بتازگی رسیور istar 98 خریدم وبا پچ 1.96 هم آپدیت کردم ولی بر اساس راهنمایی های ارائه شده بر روی سایت موفق به راه اندازی شرینگ رایگان نشدم مودم بنده datasheen d902aw میباشد
آیا اشکال از مودمه؟
مشکل دیگر موقع تعویض کانال در بعضی از مواقع پیغام serching for signal داده شده و حدود 10-15 ثانیه تا آمدن کانال طول میکشد وگاهی اوقات پیغام no vedio ظاهر میشود که با خاموش روشن کردن مجدد مشکل حل میشود

سلام عزیز .

بعد از نصب نرم افزار ريست فكتوري كنيد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
آیا اشکال از مودمه؟

سلام دوست عزیز شرینگ این دستگاها خیلی پایدار نیست وبیشتر روزها قطع هست
میتونید از اکانت سیسیکم استفاده کنید . خیلی بهتر از اکانت رایگان است
..

من خودم الان دستگاه در دستم نیست وگر نه تست می زدم ....

برای نحوه برقراری شیرینگ در رسیورهای x96-x98 بدون استفاده از کامپیوتر ازفایل آموزشی زیر استفاده نمائید باز شما طبق اموزش تست بزن عزیز کوچک همه مهدی ...

پیوست‌ها

miladb

کاربر
2009-07-02
5
5
با سلام و تشکر از راهنمایتون ولی من این فایل pdf رو چند بار خوندم ولی راه نمیوفته
وقتی در قسمت Ethernet setting  و بعد server setting روی 39 کلید f1 رو میزنم پیغام میده که do you want to delet all فکر کنم مشکل تو همین قسمته

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام و تشکر از راهنمایتون ولی من این فایل pdf رو چند بار خوندم ولی راه نمیوفته
وقتی در قسمت Ethernet setting  و بعد server setting روی 39 کلید f1 رو میزنم پیغام میده که do you want to delet all فکر کنم مشکل تو همین قسمته

شما اولا ببینید اصلا شرینگ شما وصل هست یا از طرف خود شرکت قطع می باشد .

در ضمن شما روی ان گزینه f1 را زدی وحذف کردید دوباره به همان جا مراجعه کنید دوباره f1 را بزنید تا لود شود موفق باشید ..

miladb

کاربر
2009-07-02
5
5
چطور میتونم ببینم شرینگ وصل است یا از طرف خود شرکت قطع می باشد؟
وقتی 39 انتخاب میکنم قسمت پایین type:g-share ولی disconnect و اصلا تاریخ شروع و پایان نمیاد
توقسمت ip setting هم چون مودم من با ای پی اتوماتیک مشکل داره ای پی رو دستی میدم
اونجا هم net status: connect و server status :disconnect

miladb

کاربر
2009-07-02
5
5
چطور میتونم ببینم شرینگ وصل است یا از طرف خود شرکت قطع می باشد؟
وقتی 39 انتخاب میکنم قسمت پایین type:g-share ولی disconnect و اصلا تاریخ شروع و پایان نمیاد
توقسمت ip setting هم چون مودم من با ای پی اتوماتیک مشکل داره ای پی رو دستی میدم
اونجا هم net status: connect و server status :disconnect

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hasa2005
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا