تاپيك سوالات و مشكلات Istar X99

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

استاد بزرگ

کاربر
2010-08-26
9
12
75
با سلام
مدت زمان شرینگ ماهواره ای رایگان این ریسیور تا چه زمانی میباشد و بعد از پایان این مدت آیا دانگل برای آن ارائه میشود .
ضمنا آیا با دانگلهای موجود در بازار سازگاری دارد .
ممنون

I

Istar-Korea

Guest
با سلام
مدت زمان شرینگ ماهواره ای رایگان این ریسیور تا چه زمانی میباشد و بعد از پایان این مدت آیا دانگل برای آن ارائه میشود .
ضمنا آیا با دانگلهای موجود در بازار سازگاری دارد .
ممنون

سلام دوست گرامي
مدت زمان شرينگ ( يك سال ميباشد ) بعد از اتمام شرينگ هوايي هنوز تصميم درستي در نظر گرفته نشده . كليه دانگل ها را ساپورت ميكند.
موفق باشيد

9800pvr

کاربر
2010-02-17
49
115
سلام دانگل داخلی این رسیور از چه نوع است و اعتبار آنچقدر مانده است؟؟؟؟؟ مدیر گرامی چرا جواب نمیدهید من میخواهم بخرم منتظر جواب سوالم هستم

liveking

کاربر
2010-05-27
54
107
با سلام خدمت اساتید محترم لطفا طرز راه اندازی شیرینگ ماهواره ای را توضیح دهید و اینکه ایا با همین نرم افزار شیرینگ ماهواره ای ان فعال می شود؟یا مثل دو تیونره های دیگر برنامه شیرینگ می خواهد؟سپاسگزارم

liveking

کاربر
2010-05-27
54
107
با سلام خدمت اساتید محترملطفا طرز راه اندازی شیرینگ ماهواره ای را توضیح دهید دوم اینکه با همین نرم افزار شیرینگ راه اندازی میشود یا اینکه مثل دو تیونر های دیگر برنامه شیرینگ می خواهد؟سپاسگزارم

liveking

کاربر
2010-05-27
54
107
با سلام لطف کنید طرز راه اندازی شیرینگ ماهواره ای در 99 را اعلام نمائید سپاسگزارم

farzadh

کاربر
2010-12-01
10
27
با سلام خدمت مدیران عزیز لطفا راه اندازی دستگاه برای اتصال به شرینگ اینترنتی رو شرح بدید هرچی زور زدم نشد آموزشها رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد

farzadh

کاربر
2010-12-01
10
27
با سلام من هنوز جواب نگرفتم يه سري عكس براتون ميذارم از قسمت سرور و آي پي ببينيد اعداد و ارقامش درستن يا نه كساني كه جواب گرفتن خواهشا يه بررسي كنن ببينن كجاي كار اشتباهه

پیوست‌ها

• 188.3 کیلوبایت بازدیدها: 86
  • 127.8 کیلوبایت بازدیدها: 84

farzadh

کاربر
2010-12-01
10
27
هیچ کس نیست جواب منو بده همه کارهایی رو که توی آموزش بود انجام دادم ولی فکر می کنم توی قسمت آی پی ستینگ دستگاه باید تغییراتی انجام بدم
یکی راهنمائیم کنه چی کار باید بکنم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
شرينگ اينترنتي مدل 99

هیچ کس نیست جواب منو بده همه کارهایی رو که توی آموزش بود انجام دادم ولی فکر می کنم توی قسمت آی پی ستینگ دستگاه باید تغییراتی انجام بدم
یکی راهنمائیم کنه چی کار باید بکنم

آيا از دوستان شخصن كسي موفق به راه اندازي شرينگ اينترنتي مدل 99 شده؟؟؟؟
آقاي اي استار خودتون شخصن شرينگ اينترنتي اين دستگاه رو چك و تست كرديد
ممنون

liveking

کاربر
2010-05-27
54
107
با سلام خدمت اساتید محترم بنده در قسمت تنظیمات تیونر دوم می خواهم ماهواره هاتبرد را انتخاب کنم ولی نام ماهواره هاتبرد موجود نمی باشد و بخاطر همین از شیرینگ این ماهواره نمی توانم استفاده کنم لطفا راهنمائی بفرمائید که چگونه می شود در قسمت تنظیمات تیونر دوم ماهواره هاتبرد را در لیست انتخاب شیرینگ اضافه کرد؟ سپاسگزارم

liveking

کاربر
2010-05-27
54
107
خواهشمندم راهنمائی بفرمائید که در تنظیم تیونر دوم چگونه نام هاتبرد را به لیست شیرینگ اضافه کنم.سپاسگزارم

liveking

کاربر
2010-05-27
54
107
سه روزه تایپیک زدهام ولی کسی جواب من را نمی دهد کسانی که شیرینگ هاتبرد را اطلاع رسانی می کنند بفرمایند که چگونه ماهواره هاتبرد را به لیست شیرینگ اضافه کنم چون موجود نمی باشد.

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
سه روزه تایپیک زدهام ولی کسی جواب من را نمی دهد کسانی که شیرینگ هاتبرد را اطلاع رسانی می کنند بفرمایند که چگونه ماهواره هاتبرد را به لیست شیرینگ اضافه کنم چون موجود نمی باشد.
دوست عزیز.مشکلی وجود نداره شما اخرین پچ را بریز.و ریست کن از تیونر دوم به راحتی استفاده کن.اگه باز هم سوال فنی داری(چون من x98 دارم) میتونید از سایت رسمی و فارسی این رسیور استفاده کنید تا نماینده این شرکت سریع پاسخ بدهند. ظاهرا تو این انجمن دیر ب دیر میایند...lovex

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
آيا از دوستان شخصن كسي موفق به راه اندازي شرينگ اينترنتي مدل 99 شده؟؟؟؟

آقاي اي استار خودتون شخصن شرينگ اينترنتي اين دستگاه رو چك و تست كرديد
ممنون
مشکلی نداره. دوستان تست کردند به راحتی باز ماهواره یوتلست w3 ...

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
با سلام خدمت مدیران عزیز لطفا راه اندازی دستگاه برای اتصال به شرینگ اینترنتی رو شرح بدید هرچی زور زدم نشد آموزشها رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد
دوست عزیز اقا فرزاد! بارها تو سایتهای مختلف پرسیدی ومن هم گفتم اول ببین اتصال کابلها برقرا باشه...روی اپی ستینگ اگه صفر مانده دکمه سبز را بزن و اگه نشد باز هم تکرار کن. تا دستگاه یه بار دیگر بالا بیاد...lovex

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا