تاپيك سوالات و مشكلات Istar X99

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farzadh

کاربر
2010-12-01
10
27
با سلام مي خواستم بدونم در شرينگ هوايي زماني كه از شبكه هاي كارتي استفاده مي كنيم آيا دسترسي به شبكه هاي يوتلست نظير فارسي 1 و يا بي بي سي ميسر است يانه ؟باتشكر

SADRA2000

کاربر
2011-01-03
6
9
با سلام مي خواستم بدونم در شرينگ هوايي زماني كه از شبكه هاي كارتي استفاده مي كنيم آيا دسترسي به شبكه هاي يوتلست نظير فارسي 1 و يا بي بي سي ميسر است يانه ؟باتشكر
خیر دوست عزیز.باید جای فیش ها رو عوض کنی.

mohamad 100

Banned
2010-12-11
58
77
با سلام من يك دستگاه ايستار 99 ابگريد ميكردم در حال ابگيرد كردن برق رفت حالا روش ميكنم فقط چراق قرمز وسبز روشن ميشه ودستگاه بوت نميكنه حالا با چه نرم افراري درست ميشه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با سلام من يك دستگاه ايستار 99 ابگريد ميكردم در حال ابگيرد كردن برق رفت حالا روش ميكنم فقط چراق قرمز وسبز روشن ميشه ودستگاه بوت نميكنه حالا با چه نرم افراري درست ميشه

با لودر موجود در بخش و كابل r232 امتحان كنيد

zardaneh

کاربر
2010-10-19
11
15
با سلام
من یک رسیور x99 گرفتم از سرعت شرینگ خیلی راضی هستم ولی مشکلی که داشتم این بود که برای نصب دنگل باید mute را به همراه 999 میزدیم که اصلا برای pach on (ENABL$DISABL هیچی نمیآمد که یه جور شانسی شانسی درست شد از شرکت محترم تقاضا دارم که در نرم افزارهای دیگه آن را مد نظر بگیرن

bobof

کاربر
2008-01-19
4
2
سلام صدا و تصویر باهم همخوانی ؟ چه باید کرد ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستی که پیغام خصوصی زدید سوال خودتان را فقط در این تاپیک مطرح فرمایید ممنون .

برای فعال کردن پج در ای استار 99 ابتدا دکمه 1f و سپس 000 را وارد کنید و برای غیر فعال کردن مجدداً این کار را تکرار کنید.

goodlooking

کاربر
2007-08-13
12
15
سلام....
ايا istar x99
شيفت تايم داره؟؟؟؟
اگه داره چطوريه؟

ممنونم

• Like

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوست عزیز در بخش هست در پیغام خصوصی دیگر جواب نمی دهم .
بافلش مموری این دستگاه رو(98)چگونه آپگرید کنیم؟

جواب شما عزیز .
آخرین پچ را دانلود کرده و روی فلش بریزید. فلش را به دستگاه متصل کرده و کلید usb را بزنید . روی فایل مورد نظر ok زده و به سوال پاسخ yes بدهید. در آخر هم برای ریبوت از شما سوال میشود به آنهم پاسخ yes بدهید

zardaneh

کاربر
2010-10-19
11
15
سلام
رسیور x99 دارم که خوبه ولی یه مشکلی که داره این هست که وقتی کانالها رو فاوریت (fav) که کردی وقتی کانالها رو به جلو میزنی بر عکس عمل میکند وبه شماره عقب میرود .

• Like

parpar2010

کاربر
2009-09-20
6
5
35
سلام من يه رسيور istar x99 دارم كه بعد از نصب استباهيه يه نرم افزار ديگه ، رو حالت بوت مونده چيكارش بايد كنم؟ضمنا مطالب پيشين رو خوندم با اون روش نتونستم خواهش مي كنم كمك كنيد خيلي فوريه
ممنون

• Like

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
سلام من يه رسيور istar x99 دارم كه بعد از نصب استباهيه يه نرم افزار ديگه ، رو حالت بوت مونده چيكارش بايد كنم؟ضمنا مطالب پيشين رو خوندم با اون روش نتونستم خواهش مي كنم كمك كنيد خيلي فوريه
ممنون

لودرشو از سایت بگیر وقتی کانکت رو زدی دکمه کلید بالا رو روی پنل نگه دار بعد کلید پشتو بزن برنامه رو میگیره

• Like

count.taha

کاربر
2011-03-26
1
1
سلام... یک سوال در مورد شیرینگ اینترنتی

من مشکلی با شیرینگ هوایی ندارم اما ...

من یک مودم دارم که اتوماتیک از طریق PPPOE به اینترنت وصله... هر کس هم که بیاد پیش من کافیه یکی از کابل*های شبکه رو به لپ*تاپش وصل کنه تا اتوماتیک آی پی بگیره و وصل شه... حالا یکی از این کابل*ها رو می*زنم به رسیور و کلید F1 رو می*زنم و بعد 111 .... گزینه*ی Ethernet رو انتخاب می*کنم. پچ رو هم فعال می*کنم...

بعد توی ethernet settings وقتی توی قسمت IP Setting می*رم مورد Net Status روی Connected هست و Server Status دیسکانکت...

Auto IP رو می*زنم دستگاه ریست می*کنه و وقتی میاد بالا دوباره این قسمت میام بازم همه*ی گزینه*ها 0 هست و سرور استاتوس باز هم Disconnect...

گزینه*ی Get IP رو که می*زنم کلا دستگاه هنگ می*کنه....

توی قسمت PPPOE دستگاه رفتم و Disable هست....

توی قسمت Server Settings هم دقیق نمی*دونم چی*کار باید کرد و اما طبق دستور*العمل میام روی مورد ۳۹ و کلید F1 رو می*زنم... مورد ۳۹ و ۴۰ تغییر می*کنه... اما هیچ تاریخ اعتباری نوشته نمی*شه...

لطفا به من بگید مشکل از کجاست...

ضمنا آیا پروتوکل*های خاصی باید توی مودم تنظیم یا فعال بشه؟ اگه آره کدوم*ها؟ من نمی*دونم چرا این دستگاه IP نمی*گیره اصلا.

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا