Mohamad Tavasoli
کاربر
- 2010-11-10
- 23
- 52
در ضمن روی fav کلیدهای ریموت درست عمل نمیکنه ولی در کل سرعت باز کردن کانالای کارتی در ایستار نسبت به دانگل خیلی بیشتره
خیر دوست عزیز.باید جای فیش ها رو عوض کنی.با سلام مي خواستم بدونم در شرينگ هوايي زماني كه از شبكه هاي كارتي استفاده مي كنيم آيا دسترسي به شبكه هاي يوتلست نظير فارسي 1 و يا بي بي سي ميسر است يانه ؟باتشكر
با سلام من يك دستگاه ايستار 99 ابگريد ميكردم در حال ابگيرد كردن برق رفت حالا روش ميكنم فقط چراق قرمز وسبز روشن ميشه ودستگاه بوت نميكنه حالا با چه نرم افراري درست ميشه
سلام صدا و تصویر باهم همخوانی ؟ چه باید کرد ؟
سلام من يه رسيور istar x99 دارم كه بعد از نصب استباهيه يه نرم افزار ديگه ، رو حالت بوت مونده چيكارش بايد كنم؟ضمنا مطالب پيشين رو خوندم با اون روش نتونستم خواهش مي كنم كمك كنيد خيلي فوريه
ممنون
ميشه يكم بيشتر توضيح بديد كليد چيو نگه دارم؟لودرشو از سایت بگیر وقتی کانکت رو زدی دکمه کلید بالا رو روی پنل نگه دار بعد کلید پشتو بزن برنامه رو میگیره
با سلام منم همین مشکل رو داشتم فلش هم کردم الان رسیور روشن میشه ولی فرکانس نمیده.من x99ایستار دارم برنامه زدم دیگه بالا نمیاد.برنامه میگیره ولی رو صفحه دستگاه boot مینویسه. کمک کنید