تاپيك سوالات و مشكلات Istar X99

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mrfss

کاربر
2008-02-25
1
3
كانكت نشدن رسيور اي استار 99

با سلام من هم مشكل دوست قبلي را دارم. تمامي كارهايي را كه در فايل آموزشي بوده انجام داده ام و در قسمت ip رسيور ip مورد نظر را مي گيرد ولي باز هم كانكت نمي شود. ضمنا مك ادرس را هم حذف نموده ام

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان گل

با سلام من هم مشكل دوست قبلي را دارم. تمامي كارهايي را كه در فايل آموزشي بوده انجام داده ام و در قسمت ip رسيور ip مورد نظر را مي گيرد ولي باز هم كانكت نمي شود. ضمنا مك ادرس را هم حذف نموده ام
دوست عزيز اين دستگاه شرينگ رايگان نداره
من شخصن بارها امتحان كردم موفق نشدم
تا اونجا كه اطلاع دارم ديگران هم موفق نشدم شيرينگ تيونر دوم دستگاه وصل ميباشد
icon2.gif

mahyad

کاربر
2011-03-26
6
10
دوست عزيز اين دستگاه شرينگ رايگان نداره
من شخصن بارها امتحان كردم موفق نشدم
تا اونجا كه اطلاع دارم ديگران هم موفق نشدم شيرينگ تيونر دوم دستگاه وصل ميباشد
icon2.gif

سلام نه دوست عزیز شرینگ داره برای من بدون هیج مشگلی وصله بستگی داره به مودمتون مودما با هم فرق دارن باید بدونی چه مودمی بهش میخوره یعنی سازگاری داره

amir174

کاربر
2008-01-17
42
37
طریقه فعال کردن دانگل بر روی ای استارx99 چجوریه

سلام
برای فعال کردن دانگلها بر روی رسیور ای استار از کدام قسمت منو باید تنظیمات را انجام داد؟؟؟؟؟

ب

بهنام ماهوار

Guest
سلام
برای فعال کردن دانگلها بر روی رسیور ای استار از کدام قسمت منو باید تنظیمات را انجام داد؟؟؟؟؟
: دیش مسیر w3 را به lnb 2 وصل کنید.)تیونر بالایی(
اگر در این حالت دستگاه عمل نکرد و کانالها باز نشدند کلید f 1 را فشار داده و سه بار عدد 1 را
وارد کنید و گزینه sds mode ( 1 . default ( را با کلید ولوم تغیر داده و روی گزینه sds mode ( 2 . config ( قرار داده و دستگاه را restart کنید.
لازم به ذکر است که درقسمت تنظیمات آنتن بایستی دیش مسیر hotbird و w3 روی دستگاه
تعریف نمود.

2-connect your lnb on the lower tuner and set the diseqc and all setting
3- press F1
4-go to sds mode {1. default}
5- press ok
6-reboot the receiver
then the channel will open
if not open in step 4 press vol up to change {1. default to 2.config then reboot[/B
2:

ب

بهنام ماهوار

Guest
میخام روش میکرو باکس یا دانگل ایکلاس نصب بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام دوست عزیز شما اخرین ورژن دستگاه رو انتقال دهید به ریسیور نیازی به دانگل مارک دیگه نیست .
اگر خواستید نصب کنید دانگل دیگه دکمه منو دستگاه رو بزنید ودکمه موت یا همون صدا خفه کن را بزنید وسه بار 9تا پج به حالت دیسیبل قرار بگیرد بعد دانگل شما وصل میشود .

amir174

کاربر
2008-01-17
42
37
فعال سازی دانگل روی رسیور ای استار ‏x99

‎میخام از دانگل میکرو روی رسیور ای استار استفاده کنم .منوی فعال سازی دانگل کجاست ؟

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
سلام نه دوست عزیز شرینگ داره برای من بدون هیج مشگلی وصله بستگی داره به مودمتون مودما با هم فرق دارن باید بدونی چه مودمی بهش میخوره یعنی سازگاری داره
عزيزم ايني كه شما ميگي اصلا نيست چيزي كه نمي دونيد الكي نظر ندهيد و دوستان رو گمراه نكنيد.دوستان فقط مودم بايد اتو كانكت باشه البته اگه بخواي بدون pc شرينگ برقرار كني كه پيشنهاد من اينه كه بدون pc اين كارو كني چون كيفيت شيرينگ خيلي بهتر ميشه.براي برقراري شرينگ بدون pc تا اونجا كه من اطلاع دارم خط adsl شما بايدbroadband باشه يعني وقتي اكانت مي سازي اسم تعين نكن ببين چي مينويسه،بايد بنويسه broadband كه مودم شما بتونه اتو كانكت بشه.مودم من tp-linkهستش روي اتو كانكت كه بزاري يك چراغ به نام اينترنت داره كه هر موقع مودم كانكت بشه اين چراغ روشن ميشه.90 درصد مشكلات شيرينگ اينترنتي از همين اتو كانكت نبودن مودم،كه اگه در ادامه طبق اموزش سايت عمل كنيد موفق ميشويد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

iransoot

Banned
2010-12-17
38
38
عزيزم ايني كه شما ميگي اصلا نيست چيزي كه نمي دونيد الكي نظر ندهيد و دوستان رو گمراه نكنيد.دوستان فقط مودم بايد اتو كانكت باشه البته اگه بخواي بدون pc شرينگ برقرار كني كه پيشنهاد من اينه كه بدون pc اين كارو كني چون كيفيت شيرينگ خيلي بهتر ميشه.براي برقراري شرينگ بدون pc تا اونجا كه من اطلاع دارم خط adsl شما بايدbroadband باشه يعني وقتي اكانت مي سازي اسم تعين نكن ببين چي مينويسه،بايد بنويسه broadband كه مودم شما بتونه اتو كانكت بشه.مودم من tp-linkهستش روي اتو كانكت كه بزاري يك چراغ به نام اينترنت داره كه هر موقع مودم كانكت بشه اين چراغ روشن ميشه.90 درصد مشكلات شيرينگ اينترنتي از همين اتو كانكت نبودن مودم،كه اگه در ادامه طبق اموزش سايت عمل كنيد موفق ميشويد

سلام به همیه استادان عزيز ميخواستم چرا كانال 2 dringtv در ايست كانالها نيست؟ البته اون يكي dringtv است . مرسي از جوابتون.

iransoot

Banned
2010-12-17
38
38
سلام به همیه استادان عزيز ميخواستم چرا كانال 2 dringtv در ايست كانالها نيست؟ البته اون يكي dringtv است . مرسي از جوابتون.

سلام به همیه استادان عزيز رسيوراي استار 99 دارم
نميدونم چرا كانال 2 dringtv در ايست كانالها نيست ؟البته اون يكي dringtv است . ... مرسي از جوابتون

• Like

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
درود
عزیز این کانال فقط همین یکی میباشد کانال دومی ندارد که سیگنال داشته باشد موفق باشید

• Like

siyamak.sadri

Banned
2010-05-23
74
44
44

سلام ميخواستم رسيورc99 اي استاردارم وقتي كانالها را رديف كچينم البته به دلخواه خود وانرا به سرچ ميزننم كانالها قاطی ميشه .مشكل از كجاست ؟ مرسي از جوابتون.

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام ميخواستم رسيورc99 اي استاردارم وقتي كانالها را رديف كچينم البته به دلخواه خود وانرا به سرچ ميزننم كانالها قاطی ميشه .مشكل از كجاست ؟ مرسي از جوابتون.

با درود
معمولا این اتفاق موقعی میفته که گزینه جستجوی شبکه فعال باشه
هنگام سرچ گزینه network search off

shahram356

Banned
2010-12-06
11
9
درود
عزیز این کانال فقط همین یکی میباشد کانال دومی ندارد که سیگنال داشته باشد موفق باشید

سلام استادان رسيوراي استار 99 دارم ديشب كليه كانالها قطع بود البته صبح ساعت 6 هميه كانالها درست شد ميخواستم مشكل كجاست از فرستندن يا گيرننده؟ مرسي از جوابتون

• Like

shahram356

Banned
2010-12-06
11
9
سلام استادان رسيوراي استار 99 دارم ديشب كليه كانالها قطع بود البته صبح ساعت 6 هميه كانالها درست شد ميخواستم مشكل كجاست از فرستندن يا گيرننده؟ مرسي از جوابتون

سلام استادان رسيوراي استار 99 دارم ديشب كليه كانالها قطع بود البته صبح ساعت 6 صبح هميه كانالها درست شد ميخواستم مشكل كجاست از فرستندن يا گيرننده؟ مرسي از جوابتون[/quote]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا