با سلام من هم مشكل دوست قبلي را دارم. تمامي كارهايي را كه در فايل آموزشي بوده انجام داده ام و در قسمت ip رسيور ip مورد نظر را مي گيرد ولي باز هم كانكت نمي شود. ضمنا مك ادرس را هم حذف نموده ام
سلام نه دوست عزیز شرینگ داره برای من بدون هیج مشگلی وصله بستگی داره به مودمتون مودما با هم فرق دارن باید بدونی چه مودمی بهش میخوره یعنی سازگاری دارهدوست عزيز اين دستگاه شرينگ رايگان نداره
من شخصن بارها امتحان كردم موفق نشدم
تا اونجا كه اطلاع دارم ديگران هم موفق نشدم شيرينگ تيونر دوم دستگاه وصل ميباشد
سلام
برای فعال کردن دانگلها بر روی رسیور ای استار از کدام قسمت منو باید تنظیمات را انجام داد؟؟؟؟؟
: دیش مسیر w3 را به lnb 2 وصل کنید.)تیونر بالایی(سلام
برای فعال کردن دانگلها بر روی رسیور ای استار از کدام قسمت منو باید تنظیمات را انجام داد؟؟؟؟؟
با سلام دوست عزیز شما اخرین ورژن دستگاه رو انتقال دهید به ریسیور نیازی به دانگل مارک دیگه نیست .میخام روش میکرو باکس یا دانگل ایکلاس نصب بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزيزم ايني كه شما ميگي اصلا نيست چيزي كه نمي دونيد الكي نظر ندهيد و دوستان رو گمراه نكنيد.دوستان فقط مودم بايد اتو كانكت باشه البته اگه بخواي بدون pc شرينگ برقرار كني كه پيشنهاد من اينه كه بدون pc اين كارو كني چون كيفيت شيرينگ خيلي بهتر ميشه.براي برقراري شرينگ بدون pc تا اونجا كه من اطلاع دارم خط adsl شما بايدbroadband باشه يعني وقتي اكانت مي سازي اسم تعين نكن ببين چي مينويسه،بايد بنويسه broadband كه مودم شما بتونه اتو كانكت بشه.مودم من tp-linkهستش روي اتو كانكت كه بزاري يك چراغ به نام اينترنت داره كه هر موقع مودم كانكت بشه اين چراغ روشن ميشه.90 درصد مشكلات شيرينگ اينترنتي از همين اتو كانكت نبودن مودم،كه اگه در ادامه طبق اموزش سايت عمل كنيد موفق ميشويدسلام نه دوست عزیز شرینگ داره برای من بدون هیج مشگلی وصله بستگی داره به مودمتون مودما با هم فرق دارن باید بدونی چه مودمی بهش میخوره یعنی سازگاری داره
عزيزم ايني كه شما ميگي اصلا نيست چيزي كه نمي دونيد الكي نظر ندهيد و دوستان رو گمراه نكنيد.دوستان فقط مودم بايد اتو كانكت باشه البته اگه بخواي بدون pc شرينگ برقرار كني كه پيشنهاد من اينه كه بدون pc اين كارو كني چون كيفيت شيرينگ خيلي بهتر ميشه.براي برقراري شرينگ بدون pc تا اونجا كه من اطلاع دارم خط adsl شما بايدbroadband باشه يعني وقتي اكانت مي سازي اسم تعين نكن ببين چي مينويسه،بايد بنويسه broadband كه مودم شما بتونه اتو كانكت بشه.مودم من tp-linkهستش روي اتو كانكت كه بزاري يك چراغ به نام اينترنت داره كه هر موقع مودم كانكت بشه اين چراغ روشن ميشه.90 درصد مشكلات شيرينگ اينترنتي از همين اتو كانكت نبودن مودم،كه اگه در ادامه طبق اموزش سايت عمل كنيد موفق ميشويد
سلام به همیه استادان عزيز ميخواستم چرا كانال 2 dringtv در ايست كانالها نيست؟ البته اون يكي dringtv است . مرسي از جوابتون.
درودسلام به همیه استادان عزيز ميخواستم چرا كانال 2 dringtv در ايست كانالها نيست؟ البته اون يكي dringtv است . مرسي از جوابتون.
عزيزم ايني كه شما ميگي اصلا نيست چيزي كه نمي دونيد الكي نظر ندهيد و دوستان رو گمراه نكنيد.دوستان فقط مودم بايد اتو كانكت باشه البته اگه بخواي بدون pc شرينگ برقرار كني كه پيشنهاد من اينه كه بدون pc اين كارو كني چون كيفيت شيرينگ خيلي بهتر ميشه.براي برقراري شرينگ بدون pc تا اونجا كه من اطلاع دارم خط adsl شما بايدbroadband باشه يعني وقتي اكانت مي سازي اسم تعين نكن ببين چي مينويسه،بايد بنويسه broadband كه مودم شما بتونه اتو كانكت بشه.مودم من tp-linkهستش روي اتو كانكت كه بزاري يك چراغ به نام اينترنت داره كه هر موقع مودم كانكت بشه اين چراغ روشن ميشه.90 درصد مشكلات شيرينگ اينترنتي از همين اتو كانكت نبودن مودم،كه اگه در ادامه طبق اموزش سايت عمل كنيد موفق ميشويد
سلام ميخواستم رسيورc99 اي استاردارم وقتي كانالها را رديف كچينم البته به دلخواه خود وانرا به سرچ ميزننم كانالها قاطی ميشه .مشكل از كجاست ؟ مرسي از جوابتون.
با درود
معمولا این اتفاق موقعی میفته که گزینه جستجوی شبکه فعال باشه
هنگام سرچ گزینه network search off
درود
عزیز این کانال فقط همین یکی میباشد کانال دومی ندارد که سیگنال داشته باشد موفق باشید
سلام استاد خوب متوجه نشده م كدام قسمت اين گزینهnetwork search off را انتخاب كنم ؟ مرسي از جوابت
سلام استادان رسيوراي استار 99 دارم ديشب كليه كانالها قطع بود البته صبح ساعت 6 هميه كانالها درست شد ميخواستم مشكل كجاست از فرستندن يا گيرننده؟ مرسي از جوابتون