ahmadbibi
کاربر
- 2007-07-28
- 345
- 787
چراهیچکدوم ازاساتید به اینجاسرنمیزنندکه مشکل کاربرارو حل کنندسلام به اساتیدمحترم
خسته نباشید یه برنامه برایاستارست 230 سوپرمی خوام که دانگل میکروباکس رو ساپورت کنه
چراهیچکدوم ازاساتید به اینجاسرنمیزنندکه مشکل کاربرارو حل کنندسلام به اساتیدمحترم
خسته نباشید یه برنامه برایاستارست 230 سوپرمی خوام که دانگل میکروباکس رو ساپورت کنه
با سلام دوست عزیز نیاز به برنامه خاصی نیست.کافی است دکمه اینفو+دکمه9 را فشار بدین و پروتکول را روی میکرو یا twin قرار بدینعزیزی هست کمک کنه
مرسی دوست گلم ولی من برنامه ای رومیخوام که این توانایی روداشته باشه اخه این پچی که روی دستگاهمه این توانایی روندارهبا سلام دوست عزیز نیاز به برنامه خاصی نیست.کافی است دکمه اینفو+دکمه9 را فشار بدین و پروتکول را روی میکرو یا twin قرار بدین
بله دوست گرامياکنون که آمد 2 microbox ، microbox قدیمی را متوقف خواهد کرد؟
دوست گراميمرسی دوست گلم ولی من برنامه ای رومیخوام که این توانایی روداشته باشه اخه این پچی که روی دستگاهمه این توانایی رونداره
جاي درخواست شما اينجا نيست در بخش مربوطه پچ جديد قرار داديم استفاده كنيدسلام
طفا پروگرام جدید sr-x3300usb را برام بزارید
دوست گرامياساتید ارجمند!
لطفا" نرم افزارهای مناسب برای رسیور sr-x60cu usb همراه با راهنمائی های لازم را در صورت امکان معرفی و یا در همینجا ارائه دهید.
برنامه استارست 6300 cu super حهت دانكل
بفرما دوست عزیز:دوستان من 550 الترا قدیمی دارم که دوستان لطف کردند برنامه ساپورت میکروباکس 2 را در صفحه 3 این تاپیک قرار دادند اما متاسفانه به علت فی*لت*رینگ نشد دانلود کنم لطفا لینکی قرار دهید که بتوان دانلود کرد برای 550 الترا و ساپورت میکروباکس 2
با سلامنرم افزار رسیورx60جهت ساپورت میکروباکس را میخواستم. اگرهست لطفا بگذارید.