تاپيك ويژه ايرادهاي مربوط به پاور هايويون آيكلاس

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
آقاي شهرام اگه ممكنه لطف كنيد پاسخ بدهيد

معمولا وقتی ای سی پاور به شدت اسیب میبیند و باعث ترکیدن ای سی پاور میشود کوپلر دستگاه هم خراب میشود که اگر تعویض نکنید ولت شما دل میزند یا بعضی ولتاژها را از دست می دهید البته به گفته اقای حیدری از شرتی یا نشتی دیودهای خروجی هم میتواند باشد

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
بادرودبه اساتيد
دستگاه 9696xpvrآوردند كه دو تا مشكل داشت :يكي اينكه بوت شدنش بگير و نگير داشت يعني بايد هفت هشت بار از پشت دستگاه رو خاموش روشن ميكردم شايد روشن بشه يا نشه ! دوم اينكه اگه روشن ميشد
همه كارهاي دستگاه كاملا درست بود.تصوير،تعويض كانال ،منو و...فقط led هاي مربوط به شماره هاي كانال روي پنل خاموش بودند ،
بعد از تعويض دو عدد ديود وخازنهاي مربوطه در قسمت پاور روي خط 3.3 و 5 ولت عيب بوت نشدن كاملا برطرف شده ولي دوتا عيب بوجود اومده :
1-نور ledاعداد روي پنل خيلي كم هست !
2-ولتاژ24 ولت روي 29 و12 روي 15 و 5 ولتمون روي 5.7باقي مونده !
ولي همجنان همه كارهاي دستگاه بخوبي انجام ميشه حتي ضبط وپخش هم ميكنه !
از دوستاني كه تجربه اين مورد را دارند تقاضاي راهنمايي دارم ؟

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
بادرودبه اساتيد
دستگاه 9696xpvrآوردند كه دو تا مشكل داشت :يكي اينكه بوت شدنش بگير و نگير داشت يعني بايد هفت هشت بار از پشت دستگاه رو خاموش روشن ميكردم شايد روشن بشه يا نشه ! دوم اينكه اگه روشن ميشد
همه كارهاي دستگاه كاملا درست بود.تصوير،تعويض كانال ،منو و...فقط led هاي مربوط به شماره هاي كانال روي پنل خاموش بودند ،
بعد از تعويض دو عدد ديود وخازنهاي مربوطه در قسمت پاور روي خط 3.3 و 5 ولت عيب بوت نشدن كاملا برطرف شده ولي دوتا عيب بوجود اومده :

به احتمال زیاد این ایراد از خود ترانس میباشد که اگر یک پاور دیگر از همین مدل در اختیار دارید میتونید ترانسش رو با این پاور عوض کنید و تست کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بادرودبه اساتيد
درود
به سالم بودن مولتی متر خودتون اطمینان دارید؟
چون معمولا اگر باطریش ضعیف بشه ولتها را زیاد نشون میده
با این اختلاف ولت دستگاه نباید بیاد بالا
در هر صورت برای درست شدن ولتها اگر زیاد باشند اولین کار تعویض قطعه کوپلر پاور هست

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
کم نور بودن پنل جلو از کم بودن ولتاژ تغذیه پنل میباشد که بهتر است از پشت پنل تا تغذیه را ولت گیری کنید برق مورد نیاز پنل 5 ولت میباشد که معمولا یک سلف smd در مسیر ولتاژ موجود است که میسوزد و موجب کم نور شدن شماره های جلوی پنل میگردد

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
بادرودبه اساتيد
سلام
مشکل مشابه با تعویص کوپلر برطرف شد
خازن های مسیر 5 و 3 ولت را حتما از خازن 1000 میکرو جنس مرغوب استفاده کنید

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
با درود
كوپلر تعويض شد ولي فرقي نكرد .عيب جديدي كه تازه متوجه شدم اينه كه بعضي از دگمه هاي پنل كار نميكنند مثل power و ch- ، در حالي كه همون دكمه ها ازروي كنترل كار ميكنند. دكمه ها هم تست شدند سالم هستند .
نكته عجيب ديگه هم اينه كه وقتي سوكت پاور رو از روي برد اصلي قطع ميكنم تمام ولتاژها تقريبا درست هستند .

ديگه دارم خسته ونا اميد ميشم !

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
احتمال خرابی آی سی پنل وجود دارد و میتواند موجب آمپر کشی و تغییرات ولتاژ گردد . یک بار سوکت پنل را قطع کرده و ولت گیری کنید ببین فرقی میکند یا نه

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
بادرود
من دوباره تمامي خازنهاي خروجي وكوپلر رو تعويض كردم واينبار فقط عملكرد بعضي دكمه هاي پنل كه كارنميكردند درست شد ولي ولتاژهابجز 5ولت همچنان بالا هستند .
من احتمال ميدم اين ايراد از مدار اصلي باشه چون سوكت پاور رو كه خارج ميكنم
ولتاژها كاملا درست هستند .

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
بادرود
من دوباره تمامي خازنهاي خروجي وكوپلر رو تعويض كردم واينبار فقط عملكرد بعضي دكمه هاي پنل كه كارنميكردند درست شد ولي ولتاژهابجز 5ولت همچنان بالا هستند .
من احتمال ميدم اين ايراد از مدار اصلي باشه چون سوكت پاور رو كه خارج ميكنم
ولتاژها كاملا درست هستند .

سلام

دوست گرامی عواملی که توی رسیورهای آیکلاس باعث افزایش ولتاژ تغذیه میشه:

خرابی اتوکوپلر

خرابی TL431

خرابی 5m0365

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
بادرود
متاسفانه با تعويض tl431 و 5l0365r و كوپلر هم مشكل ولتاژها برطرف نشد وبدستور شما گفتم مشتري بياد و ببره
(عليرغم ميل باطني )
با سپاس فراوان از همه راهنماييهاي دوستان .

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
شما ابتدا با تغذیه دیگر تست کن و ببیت تغییرات ولتاژ از تغذیه است یا مدار اصلی

درود
مهندس جان دستگاه روكه همونجوري تحويل دادم ولي قبلش همونطور كه گفته بودم ،وقتي سوكت پاور رو ازمدار اصلي جدا كردم تمام ولتاژها درست بودند ،يعني پاور به تنهايي درست كارميكرد .بهرحال فعلا اون دستگاه به خاطره ها پيوسته .
ازراهنماييها وكمكتون بينهايت سپاسگزارم .

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
همیشه در اینجور مواقع باید یه پاور همه کاره سالم و مطمئن برای تست دم دستتون موجود باشه تا از سلامت پاور اطمینان حاصل نمایید.
ابتدا می بایست با پاور سالم تست میکردید و اون موقع راحت متوجه میشدید ایراد کار کجا میتونه باشه..
افزایش ولتاژ باعث بالا رفتن حرارت قطعات و به طبع اون خرابی زودرس اونها و یا اختلال در کارکرد رسیور بعد از مدت کوتاه خواهد شد

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
بازم ممنون از پیگیریتون .
دوست خوبم من دو تا رسیور معیوب داشتم و میخواستم تعمیرش کنم .یکی از اونا آیکلاس 9696 بود و دیگری 9898xs pvr hdmi .
رسیور 9696 بعداز روشن شدن بعد از یک دقیقه خاموش میشد و رسیور 9898 اصلا روشن نمیشد و روی چراغ آبی مونده بود .
بنده برد پاور 9696 را بر روی 9898 نصب کردم و رسیوری که روی چراغ آبی مونده بود درست شد و باعث تعجب بنده شد . یعنی قضیه جیتگ بیخیال .
ولی برد پاور 9898 که در عمل مشخص شد که معیوب بوده را بر روی 9696 نصب کردم که رسیور 9696 که بعد از یک دقیقه خاموش میشد الان دیگه اصلا روشن نمیشه و روی چراغ قرمز مونده .
الان دیگه مطمعنم خرابی ما توی برد پاوره .
دوست عزیزم شما با توجه به تجربه ای که دارید توی برد پاورمون چه قطعه ای خرابه که توی هر دوتا رسیور روی چراغ میموند .
ببخشید سرتونو درد آوردم .امیدوارم که متوجه منظورم شده باشید .
بیصبرانه منتظر جوابتون میمونم .
بازم ممنون .
خازنهای 1000در 16 ولت چک بکن

بالا