تاپيك ويژه ايرادهاي مربوط به پاور هايويون آيكلاس

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام با این شماره ای سی تست کردم جواب نگرفتم
این ایسی مطابق اون عکسی که گذاشتید از پایه های ایسی میباشد شاید مشکل از قطعات دیگر باشد بهرحال اگر دیتا شیت را ببینید مطابقت میکند اگر از قطعات دیگر مطمعن هستید باید دنبال ایسی به این مشخصات باشید البته فرکانس کاری ایسی هم مهمه

2019-12-31
33
25
درود رسیور9696pvr
موقع روشن کردن دستگاه ولتاژ به تیونر می‌رسد وقتی دستگاه بالا میاد ولتاژ تیونر قطع میشد اگه پنل دستگاه را قطع کنم این مشکل بر طرف میشد تا دوباره پنل را وصل کنم
دوباره ولتاژ قطع میشد راهنمای ممنون تغذیه هم سالم است مشکلی ندارد پنل دیگه هم زدم ولی فرقی نکرد راهنمای ممنون

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
درود رسیور9696pvr موقع روشن کردن دستگاه ولتاژ به تیونر می‌رسد وقتی دستگاه بالا میاد ولتاژ تیونر قطع میشد اگه پنل دستگاه را قطع کنم این مشکل بر طرف میشد تا دوباره پنل را وصل کنم دوباره ولتاژ قطع میشد راهنمای ممنون تغذیه هم سالم است مشکلی ندارد پنل دیگه هم زدم ولی فرقی نکرد راهنمای ممنون
درود : چک کنید آیسی تیونر آیا داغ میشه اگر داغ هم نمیکرد ولتاژ ۳.۳ ولتی تیونر را قطع کن ببین تغییراتی حاصل میشه ؟

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
ولتاژ ورودی lm317 که پایه کنار آن است را چک کنید و پایه وسط که خروجی است را هم در حالت فرکانس عمودی حدود 14 و در فرکانسهای افقی حدود 18 ولت میباشد که چک کنید . از داخل برنامه برق lnb در حالت 13-18 باید باشد

بالا