تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود كاربران گرامي
اين تاپيك براي مطرح كردن كليه پرسشها ودر خواستها وسايل مربوط به رسيورهاي هايويون وهايويژن در نظر گرفته شده است وهر ارسالي در قالب تاپيك جداگانه باز شود حذف خواهد شد با رعايت مقررات ارسال در حفظ نظم سايت كوشا باشيم:bs_iloveyou:

آخرین ویرایش:

ahmad660

کاربر
2009-08-13
13
6
سلام
ببخشید شاید سوالم ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی جای دیگه ای برای مطرح کردن پیدا نکردم
من تازه رسیور گرفتم و به این اصطلاحاتی که دوستان تو فوروم میگن آشنا نیستم میشه کسی این اصطلاحات رو بهم یاد بده؟
پیشاپیش ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
ببخشید شاید سوالم ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی جای دیگه ای برای مطرح کردن پیدا نکردم
من تازه رسیور گرفتم و به این اصطلاحاتی که دوستان تو فوروم میگن آشنا نیستم میشه کسی این اصطلاحات رو بهم یاد بده؟
پیشاپیش ممنون
با درود دوست گرامی
منظور شما روشن نیست جه مارک یا مدلی رسیوری خریدید ودر مورد چه اصطلاح هایی مشکل دارید
ایا شما رسیور هایویون خریدید؟

ahmad660

کاربر
2009-08-13
13
6
با درود دوست گرامی
منظور شما روشن نیست جه مارک یا مدلی رسیوری خریدید ودر مورد چه اصطلاح هایی مشکل دارید
ایا شما رسیور هایویون خریدید؟
من iclass 9595xpvr خریدم
با اصطلاحاتی مثل سافتکم و دانگل و... مشکل دارم در واقع با اصطلاحاتی که درمورد نصب و آپدیت و... هست مشکل دارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad_mir

abzi_mfh

کاربر
2009-10-09
1
3
36
سلام من یک رسیور hivion 9191x دارم میخوام فوتبالو از شبکه 3 ببینم ولی وقتی میخوام نرم افزارشو از طریق USB نصب کنم اصلا لیست نرم افزار خالی نمایش داده میشه ! چکار باید بکنم ؟
با تشکر

kamaliedris

کاربر
2009-06-15
45
51
مشکل در هایویون9191

سلام دوستان من یک رسیور 9191 دارم چند روزی است که سرعت دستگاه پایین آمده مثلا وقتی که کانال بالا وپایین می کنم برای باز کردن کانال زمان بیشتری نسبت به قبل طول میکشد تاکانال باز شود حتی کانالهایی که سیگنال بالایی دارددر ضمن هم رسیت فکتوری کردم هم برنامه جدید زدم باز هم مشکل حل نشد تورا خدا کمک کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من یک رسیور hivion 9191x دارم میخوام فوتبالو از شبکه 3 ببینم ولی وقتی میخوام نرم افزارشو از طریق USB نصب کنم اصلا لیست نرم افزار خالی نمایش داده میشه ! چکار باید بکنم ؟
با تشکر
با درود دوست گرامی
کمی در بخش میگشتید موضوع بحث داشته است ومیتوانید مراجعه کنید:
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=130219#post130219

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان من یک رسیور 9191 دارم چند روزی است که سرعت دستگاه پایین آمده مثلا وقتی که کانال بالا وپایین می کنم برای باز کردن کانال زمان بیشتری نسبت به قبل طول میکشد تاکانال باز شود حتی کانالهایی که سیگنال بالایی دارددر ضمن هم رسیت فکتوری کردم هم برنامه جدید زدم باز هم مشکل حل نشد تورا خدا کمک کنید
بادرود دوست گرامی
این میتواند از گرمای محیط قرار گرفتن رسیور مانند داخل محوطه دربسته یا میز باشد
کانالهایی که استفاده نمیکنید وباز نمیشود را هم پاک کنید لیست دستگاه سبک تر بشود.
ببینید باز کردن سیم انتن رسیور تاثیری در موضوع دارد؟
جنس سیم وطول ان میتواند موجب فشار به تیونر ودستگاه باشد.:eek:k:

ELYOND

کاربر
2009-09-01
7
2
سلام من ریسیور هایویون
مدلhv-9090x دارم
مدل نرم افزارش هست 00foa126
هرچه سافتکم و پچ دانلود میکنم برای این مدل نرم افزار و دستگاه میریزم ولی هیچ شبکه ای باز نمیکند حتی با جدیدترین سافتکم های روز ریختم ولی جواب نداده است.چی کار باید بکنم

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من ریسیور هایویون
مدلhv-9090x دارم
مدل نرم افزارش هست 00foa126
هرچه سافتکم و پچ دانلود میکنم برای این مدل نرم افزار و دستگاه میریزم ولی هیچ شبکه ای باز نمیکند حتی با جدیدترین سافتکم های روز ریختم ولی جواب نداده است.چی کار باید بکنم
با درود دوست گرامی
مثلا فکر میکنید که با یک سافتکم ناقابل چندتا کانال باید باز بشود؟
اگر قرار بود که یک فایل کد کانالها را باز کند که دیگه این ماجرای دانگل وکارت وشیرینگ را نداشتیم:eek:k:
کدهای پابلیک شده تاریخ مصرف بسیار کوتاهی دارد و زودبی اثر میشوند.
دیگر مثل قبل نیست که یک نرم افزار6ماه کانال باز کند ودوباره اپگرید وادامه کار!
از سال گذشته اکثر پکیجها تغییر سیستم داده اند وبرای باز کردن کانالهای کارتی به لوازم دیگری مثل دانگل یا کارت نیاز هست که انها هم اغلب مشتری ها را جان به لب میکنند.
فعلا کانال کارتون برروی هاتبرد فرکانس10723 بطور ثابت با امولاتور رسیورها باز میشود وتعدادی کانال هم برروی ماهواره سایروس
بهتر است به وسیله ای کمکی برای باز کردن کانالهای کارتی متوسل بشوید انتخاب با شماست.

Ghanoon0131

کاربر
2009-10-10
1
1
با سلام
من یه ریسیور آی کلاس مدل pvr 9191x دارم که بعد از ریختن آخرین برنامه هنگ کرده و هنگام بالا آمدن یه صفحه ی آبی ظاهر میشه که وست اون نوشته no Softwer
ودیگه همونجا هنگ میکنه
در ضمن با برنامه تونستم ریستش کنم
و دوباره نرم افزارو اصلآ قبول نمیکنه
فقط سافتکم و کانال هارو میشه دوباره ریخت
لطفآ راهنمای کنید
:busted_red:

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من یه ریسیور آی کلاس مدل pvr 9191x دارم که بعد از ریختن آخرین برنامه هنگ کرده و هنگام بالا آمدن یه صفحه ی آبی ظاهر میشه که وست اون نوشته no Softwer
ودیگه همونجا هنگ میکنه
در ضمن با برنامه تونستم ریستش کنم
و دوباره نرم افزارو اصلآ قبول نمیکنه
فقط سافتکم و کانال هارو میشه دوباره ریخت
لطفآ راهنمای کنید
:busted_red:
بادرود دوست گرامي
شما حتما نرم افزار را اشتباه ريختيد
در حال حاضر با لودرٍ اپگريد نرم افزا به رسيورارسال كنيدبعد از پشت كليد پاور را روشن كنيد تا نرم افزا راقبول كند.
اگر تك چراغ قرمز نشده باشد به اين روش واز طريق پورت كام اپگريد خواهد شد:eek:k:

• Like

shahram_10

کاربر
2009-09-30
18
11
45
سلام خسته نباشید

من ریسیور هایویون 9696x pvr دارم
میخواستم روش دادن dcw و سافتکم واینکه میشه با فلش سافتکم رو دستگاه ریخت یا نه رو واسم توضیح بدین.
ممنون.

• Like

SOOSOOD

کاربر
2007-11-28
9
3
باعرض سلام خدمت مدیران محترم چند سوال دارم:
1- معمولا بعد از مشخص شدن کدها چقدر زمان میبرد تا سافتکم آن در سایت قرار بگیرد.(باتوجه به اینکه گفته شده بعضی کدها فقط چند ساعت فعال هستند)
2- در صورت امکان بگید این کدها را معمولا از چه سایت هایی میشود پیدا کرد و چگونه میتوان با آن سافتکم ساخت.
3- من قبل از اینکه iclass 9595 بخرم استار ست 550 سوپر داشتم وبنظرم سافتکم ها سریعتر آماده میشد ودر سایت قرار میگرفت میخواهم بدونم مشکل از مدیریت این قسمت هست یا چیز دیگری است .
4-اصلا این قسمت مدیر اختصاصی دارد یا نه . در صورت داشتن خوشحال میشوم ایشان پاسخگو باشند .

• Like

shayanafz

کاربر
2009-10-02
3
1
53
لطفا اگه راه حلي ميدونيد بگين؟
سلام iclass 9696 دارم با 4 تا ماهواره ولي گاهي روي ماهوارهها بجز هاتبرد nosignal ميدهد

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام iclass 9696 دارم با 4 تا ماهواره ولي گاهي روي ماهوارهها بجز هاتبرد nosignal ميدهد
با درود دوست گرامی
یک مورد اینکه هیچکدام از ماهواره ها را روی درگاه ورودی سوییچ اتوماتیک انتخاب نکنید
از سوییچر جنس بهتریا مارک دیگه ای استفاده کنید
اگر طول سیم بلند است میتوانید با یک سیم تست کوتاه ودستگاه ویک تلویزیون کوچک روی پشت بام نزدیک دیشها دستگاه را از نظر سوییچ کردن امتحان کنید.
اگر مشکلی نبود با توجه به سیم رابط وطول ان سعی کنیداز یک کابل مرغوب ویک تکه بهره ببرید:eek:k:

ekoo

کاربر
2009-08-24
1
1
سلام اموزش مرتب کردن و چیدن کانالهای ماهواره در داخل کامپیوتر رابرای مدلهای ای کلاس بگذارید ممنون

• Like

adm485

کاربر
2009-05-19
5
3
57
با عرض سلام
می خواهم یک هارد اکسترنال برای ایکلاس9595 بخرم این هارد در بازار دومدل است با آداپتور وبدون آداپتور کسی است من زا
راهنما یی کند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا