ابوالفضل ميسمي
Banned
- 2008-01-02
- 146
- 205
ببخشيد نرمافزار hv-9090xهايويژن كه ميكروباكس جواب بده ميخواستم يعني يكي پيدا نميشه يه نرمافزار به ما بده حداقل جواب بديد
با سلام به شما دوست عزیزبا عرض سلام
می خواهم یک هارد اکسترنال برای ایکلاس9595 بخرم این هارد در بازار دومدل است با آداپتور وبدون آداپتور کسی است من زا
راهنما یی کند
با درود دوست گرامی همانطوریکه لابد ملاحظه فرمودید ساپورت شرکت در مورد نرم افزار برای رسیورهای PVR میباشد واگر دستگاه 9090 ساده هست وذخیره سازی ندارد نرم افزاری برایش ارایه نشده است.k:ببخشيد نرمافزار hv-9090xهايويژن كه ميكروباكس جواب بده ميخواستم يعني يكي پيدا نميشه يه نرمافزار به ما بده حداقل جواب بديد
با دروددوست گرامیبا عرض سلام من آیکلاس 9595 بانرم افزار11142f دارم میخواهم یک هارد انیترنال یک ترابایتی خریداری کنم کسی است من را راهنمایی کند چگونه از آن استفاده کنم
با درود دوست گرامیدوستان من يك ايكلاس9696 را باپچ11151 اپگريد كردم حالا نوشته ايي مبني بر اينكه اين دستگاه تقلبي بوده وبه فروشگاه برگردانيد امده دقيقا مثل هايويون چيني كه بعد از اپگريد اينجوري ميشد.اول باكلين16 كلين كردم فايده نداشت سپس باكلين6كلوبايتي ولي فايده ايي نداشته در اخر مجبور شدم ايسي فلاش را بيرون اورده پروگرام كنم ولي پيغام كماكان بر روي صفحه ظاهر ميشود .فكر ميكنم مربوط به ايسي ايپرام كوچكي كه درست پشت جك اتصال كارت روي برد اصلي باشد ايا كسي اطلاعاتي در مورد اين عيب واي سي مورد نظر دارد ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
میشه یکی یه کم در مورد recorde ریسیور hv9696 کمک کنه؟؟؟
چطوری میشه روی حافظه داخلی خود ریسیور record کرد؟؟؟
به چه صورت میشه فایلهای صوتی تصویری رو با ریسیور باز کرد؟؟
حافظه ای که در قسمت تنظیمات حافظه از 64kb تا 2GiG هست برای چیه؟
از اساتید خواهش دارم هر کسی که میتونه یه توضیح کامل به ما بده؟
این مشکل مربوط به نرم افزار قبل از آپدیت رسیور تنظیم کارخانه سپس پروگرام و مجدد ماهواره ها جستجو کنیدسلام دوستان من 9191 هایویژن دارم مشکل با قسمت رکال کانال دارم بعد از چندبار رکال کردن دستگاه ریسیت میشه با برنامه های مختلف هم آپگرید کردم ولی درست نشد تو را خدا کمک کنید
با درود دوست گرامیسلام
دوستان من رسیور 9595 ای کلاس دارم نرم افزار خودش 1.06.2a هست میخواستم بدونم که میتونم رسیور رو به پچ اکتبر 09 ارتقا بدم؟ یا اینکه اول باید نرم افزار رو آپگیرد کنم؟