sepahan.eshgh
کاربر
- 2009-10-28
- 42
- 370
- 36
سلام دوستان من رسیورم 9595 ایکلاش پچ 11190 ریختم روش ولی تو لیست ماهواره هام asiasat 3s نیست همچنین چند تا ماهواره هام نیست میشه با پچی نرم افزاری چیزی اضافش کرد.
با درودمن یه دو سه هفته ای میشه که رسیور آی کلاس 9595x pvr گرفتم و الان روی بعضی از کانال ها تصویر دیر میاد یا باید دستگاه رو خاموش روشن کنم که درست بشه یا باید چندبار پشت سر هم روی کانال مربوطه کلیک کنم تا تصویر بیاد این مشکل قبلا نبود. در ضمن من پچ 11.19.0f را روی رسیور ریختم. و وقتی می خوام از کانالی ضبط کنم بقیه کانال ها قفل میشن. اطلاعات دستگاه به شرح زیر می باشد:
Model : S9f2a126
h/w version : 2.32.00
s/w version : 11.19.0f
لطفاً کمکم کنید؟ :051: :sadwalk: :051: :sadwalk:
با تشکر
با درود
دوست گرامی دستگاه را از پشت خاموش کنید ودوباره روشن کنید ببینید روی صفحه تلویزیون چه لودری مینویسه؟
1.06
1.08
ver 1.08 است.
با درود دوست گرامی
به این تاپیک مراجعه کنید لودر توضیحات نرم فزارهای کارخانه ای موجود هست باید از طریق پورت سریال رسیور را کلین وبعد با پچ کارخانه ای اپگرید کنیدk:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=23326
با درود
دوست گرامی لودرEMU برای انتقال فایلها ودرپست اخر نرم افزارهای کارخانه ای پچ وفایل کلین موجود استk:
با درودمن پچ کارخانه ای رو با کابل rs-232 ریختم ولی مشکلی که داشتم رفع نشد. اطلاعات سیستم به شکل زیر عوض شد.
MODEL : S9F2A126
H/W Version : 2.32.00
S/W Version : 1.04.9A
لطفاً کمکم کنید.
با درود
اول دستگاه خاموش فايل كلين دستگاه روشن بعداز كلين دستگاه خاموش
فايل كارخانه اي با لودر ارسال كنيد كليد پاور دستگاه از پشت روشن كنيد
بايد ايراد رفع بشه مگر مشكل جدي سخت افزاري داشته باشهk:
با درود دوست گرامیدستگاه من iclas9595است برای مرتب کردن لیست ماهوارها با مشکل مواجه شدم وقی که یک ماهواره را انتخاب میکنم ومی خواهم انتقال بدهم فقط نام ان کپی میشود و انتقال صورت نمیگیرد لطفا مرا راهنمایی کنید
يا باطري كنترل ضعيفه يا بايد يكبار ديگر بايك نرم افزار ديگري اپگريدش كني.سلام
من تازه یه 9696 خریدم ولی دکمه های کنترل تا وقتی که مستقیم رو به رسیور نباشه، عمل نمی کنند( چراغ روی کنترل ولی روشن می شود).
به نظر شما مشکل ازچیه؟!