تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

anajafi

کاربر
2008-07-09
2
4
عکس گرفتن با 9696 به چه صورته من هر کاری کردم نتونستم

دوست عزیز در pvr vtروفته گزینه اول را باز کرده بعد آخرین گزینه رفته آن را به گپچر تغییر داده بعد خارج می شوی و ثبت تغییر می کنی بعد روی هر کانالی که خواستی فلش را در داخل دستگاه گذاشته بعد دگمه زد را می زنی
نکته : البته در ورژن 11210 دیگر این گزینه کار نمی کند و باعت ریست دستگاه می شود .
از ورژن های پائین تر مثل 11190 استفاده کن

:eek:ky:

جمشيدا

کاربر VIP
2009-03-13
121
547
دانكل هايويون با شيرينگ هاتبرد البته با ال ان بي دو سوزنه مناسب براي ايكلاس

naasr

کاربر
2009-07-15
2
0
42
ایا کارت اورجینال بکیج اسکای ایتالیا روی رسیور ایکلاس9595 جواب میده
یعنی میتوان این کارت (اسکای ایتالیا) را داخل کارت خور این رسیور وارد کرد و کانالهای اسکای ایتالیا را مشاهده کرد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ایا کارت اورجینال بکیج اسکای ایتالیا روی رسیور ایکلاس9595 جواب میده
یعنی میتوان این کارت (اسکای ایتالیا) را داخل کارت خور این رسیور وارد کرد و کانالهای اسکای ایتالیا را مشاهده کرد
با درود دوست گرامی
متاسفانه کارت این پکیج با رسیور قابل استفاده از ان ارایه میشود وانقدر هم گران هست که کسی علاقه ای به خرید ان نداشته باشد ان هم توی مملکت ما!
شما اگر یک رسیور لینوکسی مثل دریم باکس داشته باشید میتوانید از اکانت cccam برای باز کردن این پکیج استفاده کنید که هر اکانتی هم اسکای ایتالیا ندارد.:eek:k:

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
سلام.من يك رسور هايوژن 9696 خريدم كه هاتبرد-نايل ست وهمچنين شبكه هاي استاني روهم گرفتم...منتها درمنو دستگاه وقتي هاتبرد انتخاب ميكنم شبكه هاي استاني روندارم وبلعكس موقعي اينتل ست 902رو تومنوانتخاب ميكنم هاتبرد قطع ميشه ممنون ميشم راهنمايم كنيد كه دو ماهواره رو چه جوري فعال كنم كه هيچ كدوم قطع نشه.در ضمن برنامه اي هست كه بشه منو دستگاه رو تغير بده؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.من يك رسور هايوژن 9696 خريدم كه هاتبرد-نايل ست وهمچنين شبكه هاي استاني روهم گرفتم...منتها درمنو دستگاه وقتي هاتبرد انتخاب ميكنم شبكه هاي استاني روندارم وبلعكس موقعي اينتل ست 902رو تومنوانتخاب ميكنم هاتبرد قطع ميشه ممنون ميشم راهنمايم كنيد كه دو ماهواره رو چه جوري فعال كنم كه هيچ كدوم قطع نشه.در ضمن برنامه اي هست كه بشه منو دستگاه رو تغير بده؟
با درود دوست گرامي
شما بايد بدانيد كه هر كدام از انتنها به كدام درگاه ورودي سوييچر وصل شده است.
بعد ان ورودي را در منوي تنظيمات انتن عمل كنيد
مثلا هاتبرد ممكن است1
اينتلست902 ورودي 2 باشد
اگر از ليست كانالهاي اماده استفاده ميكنيد هم بايد منوي تنظيمات انتن را با انتن هاي خودتان ست كنيد:eek:k:

sepahan.eshgh

کاربر
2009-10-28
42
370
36
سلام دوستان
من رسیورم آیکلاس 9595 تک کارته اشت شبکه 3 هنگام پخش فوتیال قطغ میشه و وقتیم میام کد بیس وارد کنم میگه نو دیتا فوند چرا ؟ اپدیت 1120 هست اخرین پچ رو سایت هایویژن هست چیکار کنم اگه میشه فوری بگین ؟

fars

کاربر VIP
2008-01-13
6
6
با سلام خدمت كاربران عزيز
بنده يك عدد 9800 خريدام اگردر مورد اين دستگاه اطلاعاتي داريد خواهشمند است اينجانب را راهنمائي فرمائيد
با تشكر از شما

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
سلام.من يك برنامه سافتكم بوسيله كول ديسك ريختم روي دستگاه هايوژن 9696 ولي بعد ازاتمام ديگه تو منو اصلي نميتونم وارد بشم روميده حالا نميدونم چيكارش كنم كه به حالت اوليه برگرده؟damagedپيغام

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.من يك برنامه سافتكم بوسيله كول ديسك ريختم روي دستگاه هايوژن 9696 ولي بعد ازاتمام ديگه تو منو اصلي نميتونم وارد بشم روميده حالا نميدونم چيكارش كنم كه به حالت اوليه برگرده؟damagedپيغام
با درود دوست گرامی
شما باید از طریق پورت سریال با لودر ورژن کلین انتقال بدهید بعد نرم افزار کارخانه ای را انتقال دهید تا دستگاه روشن بشود.
درتاپیک نرم افزارهای جانبی ایکلاس فایلهای لازم را تهیه کنید.
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=679

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
راهنمایی

با درود دوست گرامی
شما باید از طریق پورت سریال با لودر ورژن کلین انتقال بدهید بعد نرم افزار کارخانه ای را انتقال دهید تا دستگاه روشن بشود.
درتاپیک نرم افزارهای جانبی ایکلاس فایلهای لازم را تهیه کنید.
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=679
سلام.دوست گرامی میشه یه کم سلیس تر برام توضیح بدی؟ چون نرم افزار اورجینال کارخانه ای 9696 تو یاون آدرسی که دادیدنبود اگه زحمتی نیست مراحلش رو بصورت تصویری برام بزارید.خیلی میخوامت:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.دوست گرامی میشه یه کم سلیس تر برام توضیح بدی؟ چون نرم افزار اورجینال کارخانه ای 9696 تو یاون آدرسی که دادیدنبود اگه زحمتی نیست مراحلش رو بصورت تصویری برام بزارید.خیلی میخوامت:eek:k:

با درود دوست گرامی
شما اول لودرEMUpgrade را نصب کنید
بعد روی ایکون شکل دیش ماهواره دبل کلیک کنید بعد جایی که فایلهای دیگر مربوط را در رایانه تان قرار دادید ادرس بدهید.
مرحله اول فایل کلین را انتخاب وارسال کنید حالا کلید پشت دستگاه را روشن کنید فایل ارسال میشود
دستگاه را خاموش کنید فایل کارخانه ای تک کارت را انتخاب وارسال کنید دستگاه را روشن کنید مدت ارسال بیشتر از قبل است صبر کنید تا مرحله تمام شود
حالا دستگاه راخاموش کنید واخرین نرم افزار را بدستگاه ارسال کنید صبر کنیدتا تمام شود وکار به اتمام رسیده است.
اگر مشکل دارید :
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=15613
یک فایل اموزشی اینجا قرار دارد دانلود واستفاده کنید:eek:k:

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
سلام.مزاحم هميشگي اومد..من طبق دستورشما براي مشكلي كه داشتم عمل كردم اول اينكه برنامه اي ام آپگريدر رو دانلود كردم كه حاوي دوتا برنامه ست آپ بود ويك ايكن ديش زردرنگ برنامه هاي ست آپ كه اصلانصب نشد وارورر ميداد بعد روي ايكن ديش زرد رنگ كليك كردم وبرنامه كلين رو بهش دادم كه اون نواري كه پايين لودر هستش بهيچ وجهي پر نشد ودستگاه رسيور سه تا چراغ سبز رنگ درراستاي هم روشن ميشد كه دوتاشون مرتب چشمك ميزد.حالا من موندم چيكار كنم ؟ايراد از اجرانشدن برنامه هاي ست آپه؟وديگه اينكه بعد ازاجراي آپگريدر جلوي اچ دبليو ورژن و اس دبليو ورژن و مدل ايدي بصورت دستي كدبايد وارد كنم؟

Challenger

کاربر
2009-09-25
3
0
39
دوستان مي خام براي هايويون 9595 هارد اكسترنال بگيرم مي خاستم بدونم
500 گيگ با آداپتور كار مي ده(اكسترنال)؟
320 بدون آداپتور چطور(پرتابل)؟
زمان شناسايشون؟
تشكر.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.مزاحم هميشگي اومد..من طبق دستورشما براي مشكلي كه داشتم عمل كردم اول اينكه برنامه اي ام آپگريدر رو دانلود كردم كه حاوي دوتا برنامه ست آپ بود ويك ايكن ديش زردرنگ برنامه هاي ست آپ كه اصلانصب نشد وارورر ميداد بعد روي ايكن ديش زرد رنگ كليك كردم وبرنامه كلين رو بهش دادم كه اون نواري كه پايين لودر هستش بهيچ وجهي پر نشد ودستگاه رسيور سه تا چراغ سبز رنگ درراستاي هم روشن ميشد كه دوتاشون مرتب چشمك ميزد.حالا من موندم چيكار كنم ؟ايراد از اجرانشدن برنامه هاي ست آپه؟وديگه اينكه بعد ازاجراي آپگريدر جلوي اچ دبليو ورژن و اس دبليو ورژن و مدل ايدي بصورت دستي كدبايد وارد كنم؟
با درود
مرحله دوم را انجام دهيد پچ كارخانه اي را با لودر بفرستيد بعد دستگاه را روشن كنيد تا اپگريد شروع بشود پست بالا را هم كامل نخوانديد؟

barselona2

کاربر
2008-11-01
35
78
چرا یه پچ درست و حسابی که کانال های 11727رو باز کنه نمیاد هلان برای اکثر دستگاه ها مثل استارست و تیتانیوم برنامه اومده و داره کانال باز میکنه واقعا که این هایویژن بی خود ترین دستگاه است هیچ سرویس دهی ندارد عجب کلاهی سرمان رفت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا