تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام اپگرید ایکلاس96لازم دارم خیلی فوری.ببخشید یادم رفت بگم ممنون.
با درود دوست گرامی
اخرین نرم افزار برای تک کارت و2کارت در این تاپیک:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=29683
دانلود کنید انزیپ کرده برروی فلش بریزید وتوسط ورودیusb دستگاه انرا وصل واپگرید کنید.:eek:k:

ss220ss

کاربر
2010-01-01
1
0
9191

سلام
یه سووال دارم شاید تکراری باشه ولی 3 روزه هرچی دنبالش می گردم نمی تونم جوابشو پیدا کنم
یه رسیور 9191 دارم اما نمی تونم با usb آبگریت کنم
وقتی می خوام آبگریت کنم پیغام می ده که فایل و نمشناسه
اگه می شه یکی جواب منو بده
ممنون:eek:ky:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
یه سووال دارم شاید تکراری باشه ولی 3 روزه هرچی دنبالش می گردم نمی تونم جوابشو پیدا کنم
یه رسیور 9191 دارم اما نمی تونم با usb آبگریت کنم
وقتی می خوام آبگریت کنم پیغام می ده که فایل و نمشناسه
اگه می شه یکی جواب منو بده
ممنون:eek:ky:
با درود دوست گرامی
اول ببینید دستگاه 9191شما مدلPVR هست یا نه؟
احتمال اینکه شما دستگاه قدیمی usb دارید وقابلیت ذخیره سازی ندارد ونرم افزارهای سری جدید برای انها قابل استفاده نیست.:eek:k:

malihe

کاربر
2009-12-29
1
0
با سلام و خسته نباشد. ميخواستم بگم دستگاه 9595xpvr دارم. سوالم اينكه كه آيا بايد نرم افزار خاصي بريزم تا با دانگل دارك ساپورت بشه يا نه؟ اگه هم بايد نرم افزار بريزم از كجا نرم افزارشو ميتونم بگيرم؟ با تشكر.
[يك سوال ديگه اينكه نحوه راه اندازيش هم بگيد كه خيلي لطف بزرگي در حقم كرديد. ممنون.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و خسته نباشد. ميخواستم بگم دستگاه 9595xpvr دارم. سوالم اينكه كه آيا بايد نرم افزار خاصي بريزم تا با دانگل دارك ساپورت بشه يا نه؟ اگه هم بايد نرم افزار بريزم از كجا نرم افزارشو ميتونم بگيرم؟ با تشكر.
[يك سوال ديگه اينكه نحوه راه اندازيش هم بگيد كه خيلي لطف بزرگي در حقم كرديد. ممنون.
با درود دوست گرامی نرم افزار در بخش مربوطه موجود است وبا انتقال اخرین نرم افزار در منوی serial port
دانگل مورد نظر را انتخاب کرده وذخیره کنید دستگاه ری استارت شده وامده اتصال دانگل خواهد شد.
دانگل را به دیش دیتا وصل کنید از طریق کابل سریال232 به رسیور منتقل میشود.:eek:k:

srsa

کاربر
2008-02-21
5
2
سلام چه طور میشه در رسیور 9595 کانالها رو قفل کرد؟
ممنون

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
دستگاه دوستم ایکلاس 9696xpvr است و من اونو با پچ 11727 ابگرید کردم اول خوب بود و بعد از روشن خاموش دیگه بالا نمیاد و فقط چراغ قرمز جلوی ان روشن میشه و هیچ پچی رو قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام
دستگاه دوستم ایکلاس 9696xpvr است و من اونو با پچ 11727 ابگرید کردم اول خوب بود و بعد از روشن خاموش دیگه بالا نمیاد و فقط چراغ قرمز جلوی ان روشن میشه و هیچ پچی رو قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید

دوست عزيز

از طريق يه دستگاه ديگه دستگاتون رو پروگرام كنيد

اين طوري كه دستگاه هتون رو با يه دستگاه 9696 با كابل پورت بهم وصل كنيد و از منو وار قسمت نصب شويد و از گزينه انتقال نرم افزار گزينه (نرم افزار اصلي را انتقال بده ) را زده و فورا دستگاه خود را از كليد پاور پشت روشن كنيد
و صبر كنيد تا نرم افزار دستگاه سالم رو دستگاه شما ريخته بشه .

موفق باشيد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Adambarfi

amppuya

کاربر
2006-10-21
69
87
دوست عزيز

اين طوري كه دستگاه هتون رو با يه دستگاه 9696 با كابل پورت بهم وصل كنيد و از منو وار قسمت نصب شويد و از گزينه انتقال نرم افزار گزينه (نرم افزار اصلي را انتقال بده ) را زده و فورا دستگاه خود را از كليد پاور پشت روشن كنيد

موفق باشيد.

دوست من بازم بهتر كه دستگاه خراب شده چون لااقل از ديدن اين كانالها مستهجل كه جز گناه چيز ديگري براي آدم همراه ندارد دور شدي ....
خداواقعاً دوست داره ...

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوست من بازم بهتر كه دستگاه خراب شده چون لااقل از ديدن اين كانالها مستهجل كه جز گناه چيز ديگري براي آدم همراه ندارد دور شدي ....
خداواقعاً دوست داره ...

دوست گرامي اولا شما از نظر املايي به او حد نرسيديد كه مستهجن رو (مستهجل ) ننويسيد دوما شما از كجا ميدونيد كه طرف از ريسيورش چه استفده اي ميكنه كه شما همون حرف اول ميگد كه براي كانالهاي مستهجن ميخواد ريسيورش رو تعمير كنه

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
دوست عزيز

موفق باشيد.

با سلام
دوست عزیز اصلا رسیور انگار نه انگار که روشنه و هیچ پچی رو قبول نمیکنه و فقط led چراغ پنل ان روشن است و هیچ کاری نمیتوان انجام داد یعنی پچ ریخته نمیشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
دوست عزیز اصلا رسیور انگار نه انگار که روشنه و هیچ پچی رو قبول نمیکنه و فقط led چراغ پنل ان روشن است و هیچ کاری نمیتوان انجام داد یعنی پچ ریخته نمیشه
با دروددوست گرامی
اگر دستگاه بعد از روشن شدن چراغ قرمز on ننویسه بوت نمیشود وباید فلش ان باز وبوسیله پروگرامر پر وسپس دوباره روی برد رسیور نصب شود:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Adambarfi

scooter_2006

کاربر
2010-01-05
4
3
36
سلام
برای آپدیت نرم افزاری iclass 9696 که پچ جدید میاد یکی بهم گفت باید دستگاه ریست کارخانه ای بشه باید هر دفعه این کارو بکنم ؟
یا اینکه فقط باید پچ جدید رو نصب کنم؟

scooter_2006

کاربر
2010-01-05
4
3
36
برای انتقال سافتکم از طریق usb برای رسیور آی کلاس 9696 فایل key توسط دستگاه شناخته نمیشه باید چکار کنم فرمت فایل
K_Data.key_ هستش لطفا راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
برای آپدیت نرم افزاری iclass 9696 که پچ جدید میاد یکی بهم گفت باید دستگاه ریست کارخانه ای بشه باید هر دفعه این کارو بکنم ؟
یا اینکه فقط باید پچ جدید رو نصب کنم؟
با درود دوست گرامی
شما از کانالهای خودتان یک بک اپ روی فلش بگیرید وبعد اپگرید کنید که اگر کانالها پرید بتوانید کانالها را برگردانید.
هر دفعه نیاز به ریست فکتوری نیست اگر از دانگل استفاده میکنید تنظیمات پورت سریال را بعد از برگرداندن کانالها چک کنید:eek:k:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
من وقتی نرم افزار emupgrade رو اجرا میکنم پیغام خطای serial port is not avilable میدهد و بعد از اجرا کار نمیکند مشکل برنامه در کجاست کابل ابگرید من هم چک کردم 2=3 و 3=2 و 5=5 است و مشکلی ندارد برای ایکلاس 9696

amppuya

کاربر
2006-10-21
69
87
دوست گرامي اولا شما از نظر املايي به او حد نرسيديد كه مستهجن رو (مستهجل ) ننويسيد دوما شما از كجا ميدونيد كه طرف از ريسيورش چه استفده اي ميكنه كه شما همون حرف اول ميگد كه براي كانالهاي مستهجن ميخواد ريسيورش رو تعمير كنه

دوست گرامي اگر بنا باشه عملكرد وتصميم ما با شتاب باشه خوب شما هم
1-احتمالا با عجله تايپ كردي واگر نگاه كني استفاده را كامل ننوشتي نوشتي استفده
2- منظور من از خرابي رسيور دوستمون بعد ار ريختن پچ كانالهاي 11727 خوشحالي از خراب شدن دستگاه ايشان نبود بلكه منظور من اين بود عزيز كه پكيج اين كانال بدرد بخور نيست و هركسي نبينه بهتره ...
3- حالا يك سوال دارم از شما بهتر نيست بجاي قراردان پچ اين كانالهاي مستهجن پچ باز كردن كانالهاي فيلم يا ورزشي و ... را حتي براي يك روز تهيه بكنيدودر تاپيك قراردهيد
ببين چه استقبال بيشتري از برنامه ميشه تا اين كاناهاي غير اخلاقي كه فقط جووناي مارا به فكر ارضاي بيشتر خودشان ميبره آيا اينطور نيست ...
حالا مني ازدواج كردم ولي هزاران جوان ديگر بيكار و... مملكت ماچي كه شرايط ازدواج برايشان فراهم نيست اونها چي كار كنند ... جواب قانع كننده اي داري
باديدن اين كاناهلها راهي جزء خود ارضايي بيشتر و كشيده شدن به فسادوفحشايبيشتر نمي ماند ....
دوست گرامي يكمي متدبرانه تر به منظور من بيانديشيد ...
متشكرم ...:dast:

nima1968

کاربر
2009-07-04
15
9
56
سلام دوستان
میخواستم بدونم چه نرم افزار های مشابهی برای هی کلاس 9696 وجود داره ؟ منظورم منوی جدید و قشنگتری نسبت مال خودشه . ؟ یا چه منوی جالبی میشه براش استفاهدخ کرد ؟ چون این منو خیلی جالب نیست .

ممنون

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: متین2
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا