تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ramtin_vr

کاربر
2009-09-11
4
1
43
سلام من میخواستم به ریسیور(9696پی وی آر) خشابه 9090 یا9191 هایویژن اضافه کنم

امکانش هست؟نرم افزار باید عوض بشه یا خیر؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. :dast:

کانالهای کارتم نزدیک به یک ماهه که بسته شده(11411 red*FREE*...):bs_iloveyou:

کارتم به اسمه دیامونده و بنفش رنگه

ریسیورم 9696 و کارت و میشناسه

زمانشم نا محدوده

به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟ :sadwalk:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من میخواستم به ریسیور(9696پی وی آر) خشابه 9090 یا9191 هایویژن اضافه کنم
امکانش هست؟نرم افزار باید عوض بشه یا خیر؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
کانالهای کارتم نزدیک به یک ماهه که بسته شده(11411 red*FREE*...):bs_iloveyou:

کارتم به اسمه دیامونده و بنفش رنگه

ریسیورم 9696 و کارت و میشناسه

زمانشم نا محدوده

به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟ :sadwalk:
با درود
دستگاه 9696 خودش کارت خور داره منظور شما از اضافه کنم چیه؟
کارتهای مزبور نهایت6ماه اعتبار داره بعد هم از کار می افتد و باید تعویض شود.
دستگاه 9696 با اخرین نرم افزار کانالهای فرکانس11727 هاتبرد را با سیستم وایکسس2.6 باز میکند:eek:k:

payam 261

کاربر
2009-06-28
10
1
استاد از راهنمایی شما ممنون .
ایا برای رسیور 9595 محدودیتی از لحاظ ظرفیت فلش مموری مورد استفاده وجود دارد . مناسب ترین ظرفیت فلش برای این رسیور چند می باشد .امکان ویروسی شدن دستگاه چقدر است .

nzameddin

کاربر
2008-04-17
2
3
استاد از راهنمایی شما ممنون .
ایا برای رسیور 9595 محدودیتی از لحاظ ظرفیت فلش مموری مورد استفاده وجود دارد . مناسب ترین ظرفیت فلش برای این رسیور چند می باشد .امکان ویروسی شدن دستگاه چقدر است .
عزیز
یک ترابایت حالشو ببر

ramtin_vr

کاربر
2009-09-11
4
1
43
با درود
دستگاه 9696 خودش کارت خور داره منظور شما از اضافه کنم چیه؟
کارتهای مزبور نهایت6ماه اعتبار داره بعد هم از کار می افتد و باید تعویض شود.
دستگاه 9696 با اخرین نرم افزار کانالهای فرکانس11727 هاتبرد را با سیستم وایکسس2.6 باز میکند:eek:k:

• man mazerat mikham ke english type mikonam
  • manzooramin bood ke mikham kheshab ezafe konam
  • soalam in bood ke narm afzar dar 9696 taghir bayad kone ya na
  • mamnoon:eek:k:

mosayeb64

کاربر
2010-01-19
3
0
کمک کمک

سلام دوستان خسته نباشید من یک ریسیور هایویژن دارم که گوشه سمت راست بالا نوشته pvr9191x
چند تا سوال داشتم گناه دارم کمکم کنید ممنون میشم
اول اینکه این ریسور تو چه مدلی از 9191 هست بعد هم این اصطلاحات مثل پچ الگرید و... اینها چی هستند.
یک توضیحی بدهید.:dast: جای دیگه همین درخواست رو داشتن ولی ائن تایپیک بسته شده بود
دوم هم این که چگونه باید نرمافزار شو به روز کرد و چگونه سری کانالهای جدید رو میتوان با usbانتقال داد
لطفا توضیحاتی بدهید تا ما هم روشن شویم
مرسی کوچیک شمایم:sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk:

mosayeb64

کاربر
2010-01-19
3
0
سلام دوستان خسته نباشید من یک ریسیور هایویژن دارم که گوشه سمت راست بالا نوشته pvr9191x
چند تا سوال داشتم گناه دارم کمکم کنید ممنون میشم
اول اینکه این ریسور تو چه مدلی از 9191 هست بعد هم این اصطلاحات مثل پچ الگرید و... اینها چی هستند.
یک توضیحی بدهید.:dast: جای دیگه همین درخواست رو داشتن ولی ائن تایپیک بسته شده بود
دوم هم این که چگونه باید نرمافزار شو به روز کرد و چگونه سری کانالهای جدید رو میتوان با usbانتقال داد
لطفا توضیحاتی بدهید تا ما هم روشن شویم
مرسی کوچیک شمایم:sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk:
با سلام مجدد اول اینکهجواب منو کسی نداد حداقل بگید اگر جواب این سوالات هست بریم پیدا کنیم بعدش هم من هم مشکل کندی عوض کردن کانالها رو دارم البته چند روز اول خوب بود بعدش کند شد
لطفا کسی جواب بده

mdxii

کاربر
2010-01-20
3
3
36
با سلام مجدد اول اینکهجواب منو کسی نداد حداقل بگید اگر جواب این سوالات هست بریم پیدا کنیم بعدش هم من هم مشکل کندی عوض کردن کانالها رو دارم البته چند روز اول خوب بود بعدش کند شد
لطفا کسی جواب بده
بیا اگه اینجای تا جواب بدم

raam1n

کاربر
2010-01-21
2
7
33
سلام.
من رسیور مدل 9696x pvr دارم.
می خواستم بدونم سایت اصلی شرکت سازنده ی این دستگاه چیه؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز برای تبدیل کد به 0000 ابتدا دکمه منو و سپس انتخاب گزینه 4 منو این منو شامل (مشخصات نرم افزار) و وارد کردن کد 8131 البته سریع باید این کد وارد شود حال رمز به 0000 تغییر می کند

mori_magic

کاربر
2009-08-12
6
6
سلام دوستان خسته نباشید.من 2 روزه دارم برای خرید رسیور تخقیق می کنم و ـخر به این نتیجه رسیدم یک 9696 بگیرم.تقریبا خیلی از مطالب سایت رو خوندم ولی به چون صفره صفرم هیچی نمی دونم.الانم حساب ی گیج شدم.من بعد از ظهر رسیور به دستم می رسه و میخوام آپگریدش کنم و کانال های کارتی رو ببینم. مشکلم اینه که واقعا هرجی تو سایت خوندم بصورت منظو نفهمیدم که جه مراحلی رو باید انجام داد. اگه یه نفر فقط مراحل رو بگه توضیحاتش تو سایت هست خودم می خونم.منظورم اینه که اول باید آپگرید کرد بعد پچ ریخت بعد سافت کم؟؟؟؟؟؟ اینو که مراحل به چه صورتی هست رو بگید یه دنسا ممنونتون میشم.با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان خسته نباشید.من 2 روزه دارم برای خرید رسیور تخقیق می کنم و ـخر به این نتیجه رسیدم یک 9696 بگیرم.تقریبا خیلی از مطالب سایت رو خوندم ولی به چون صفره صفرم هیچی نمی دونم.الانم حساب ی گیج شدم.من بعد از ظهر رسیور به دستم می رسه و میخوام آپگریدش کنم و کانال های کارتی رو ببینم. مشکلم اینه که واقعا هرجی تو سایت خوندم بصورت منظو نفهمیدم که جه مراحلی رو باید انجام داد. اگه یه نفر فقط مراحل رو بگه توضیحاتش تو سایت هست خودم می خونم.منظورم اینه که اول باید آپگرید کرد بعد پچ ریخت بعد سافت کم؟؟؟؟؟؟ اینو که مراحل به چه صورتی هست رو بگید یه دنسا ممنونتون میشم.با تشکر
با درود دوست گرامی
مگر از کنار خیابون میخواهید دستگاه بخرید/
بهتره به همون کسی که میخواهد بشما دستگاه بفروشه بگویید اخرین پچ را که 11727 هاتبرد راهم باز میکند برای شما نصب کنه وتحویل بدهد.
دستگاه های 9595-9696 سری جدید قلابی هم داره وبا اپگرید ممکن است خراب بشود.
پس همین را بهانه کرده واز فروشنده دستگاه را اپگرید شده بخواهید:eek:k:

paul rock

مدیر بازنشسته
2010-01-25
193
489
سلام
من یک ریسیور آیکلاس دارم.میخاستم در مورد نحوه آپدیت کردن این ریسیور یک توضیح کامل بدهید.
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا