تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
حميد جان منم با همين مشكل مواجه شدم hv-9090x hIvion برنامه را اقايtiesto-sat گذاشت تمامي مدلها را اپگريد كردم ولي اين مدا اصلا پچ مورد نظر را قبول نميكنه

دوست خوبم canalsat متاسفانه من این مدل رسیور رو در دسترس ندارم ونمیتونم جواب قطعی بدم با کابل هم پچ رو قبول نمیکنه؟
واگه با کابل هم قبول نمیکنه حتما پچ مشکل داره

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
باز هم درست نشد !!!!!!
یعنی وقتی میخوام فایلها رو اجراکنم این دفعه رسیور هنگ میکنه ولی ریست نمیشه !!!
کسی نمیدونه باید چی کار کرد ؟؟؟؟

دوست من شما یک بار هارد 160gb رو بانرم افزاری که شهرام عزیز
توی بخش نرم افزارها قرار داده فرمت کن مشکلت حل میشه

Milad_MR.Keys

کاربر
2010-09-28
14
34
33
حميد جان منم با همين مشكل مواجه شدم hv-9090x hIvion برنامه را اقايtiesto-sat گذاشت تمامي مدلها را اپگريد كردم ولي اين مدل اصلا پچ مورد نظر را قبول نميكنه

دوست عزیز شما مدل آیدی سخت افزار رسیورتون همراه با مشخصات کامل از جمله یو اس بی میخوره یا نه یا کارت خور است یا نه و مدل دقیق رسیورتون رو بگید تا براتون در صورت موجود پچ رو بزارم
معمولا در فروم های ایرانی پچ چها تا پنج مدل دستگاه که خیلی تو ایران معروف هستش رو بیشتر نمیزارن
موفق باشید

mojtabaaskari

کاربر
2009-10-08
6
18
دوست من شما یک بار هارد 160gb رو بانرم افزاری که شهرام عزیز
توی بخش نرم افزارها قرار داده فرمت کن مشکلت حل میشه

من نرم افزار مورد نظر را پیدا نکردم . لطفا اگه ممکنه لینک نرم افزار مربوطه را بدید. ممنون

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
دوست خوبم canalsat متاسفانه من این مدل رسیور رو در دسترس ندارم ونمیتونم جواب قطعی بدم با کابل هم پچ رو قبول نمیکنه؟
واگه با کابل هم قبول نمیکنه حتما پچ مشکل داره
با تشكر از حميد جان درسته پچ مورد نظر مشكل داره ريسيورش كارتي هست و usb هم ندارد و نرم افزارش از طريق كابل r232 منتقل كردم

mojtabaaskari

کاربر
2009-10-08
6
18

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
حمید جان سلام
من کاریو که شما گفتید کردم ولی درست نشد
یعنی موقع پخش فایل بازم دستگاه ریست میشه
اگه راه حل دیگه ای هم هست لطفا راهنمایی کنید
در ضمن ورژن دستگاه 11293 هست .
ممنونم

دوست گرامی رسیورهای ایکلاس با فلش مموریهای نا مرغوب و معمولی مشکل داره
وحتما باید از مارکهای خوب استفاده بشه تا مشکل به وجود نیاد
شما با یک فلش مموری مارک خوب امتحان کن ببین بازم ریست میشه یا نه!!!
من که از مارکهای خوب استفاده میکنم تا به الان هم همچین مشکلی نداشتم

mojtabaaskari

کاربر
2009-10-08
6
18
دوست گرامی رسیورهای ایکلاس با فلش مموریهای نا مرغوب و معمولی مشکل داره
وحتما باید از مارکهای خوب استفاده بشه تا مشکل به وجود نیاد
شما با یک فلش مموری مارک خوب امتحان کن ببین بازم ریست میشه یا نه!!!
من که از مارکهای خوب استفاده میکنم تا به الان هم همچین مشکلی نداشتم

ضمن تشکر از جواب به سوالم ولی مشکل اینجاست که من تا 2 روز پیش که آپدیت نکرده بودم با این هارد مشکلی نداشتم و به راحتی کار می کرد ولی بعد از آپدیت مشکل پیدا کرده و متأسفانه نمیدونم ورژن قبلی دستگام چی بوده.

babak_eb

کاربر
2007-05-03
2
6
سلام
من رسیورم 9696x pvr آخرین نسخه نرم افزار(29-9-21010) را با فلاش ریختم قبول کرد و مشکلی نداشت مطابق نوت همراه نرم افزار نیز سیستم را ریست فکتوری کردم ولی الان بالا نمی آید. مشکل چیست و چه باید کرد

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
من رسیورم 9696x pvr آخرین نسخه نرم افزار(29-9-21010) را با فلاش ریختم قبول کرد و مشکلی نداشت مطابق نوت همراه نرم افزار نیز سیستم را ریست فکتوری کردم ولی الان بالا نمی آید. مشکل چیست و چه باید کرد

نرم افزار رو با کابل به رسیور تزریق کنی درست میشه

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
سلام
حدودا 1 ساعته که روی تصویر پیغام میاد که شما 4 ماهه s/w رسیور رو آپدیت نکردید و ...
ممنون میشم راه حلشو بهم بگید
نرم افزار را از قسمت مربوط بگیر به دستگاه انتقال بده مشکلت حل میشه
موفق باشی
:eek:k:

mottaham

کاربر
2010-07-29
6
15
34
سلام
حدودا 1 ساعته که روی تصویر پیغام میاد که شما 4 ماهه s/w رسیور رو آپدیت نکردید و ...
ممنون میشم راه حلشو بهم بگید

تاریخ رسیور رو سه ماه برگردون به عقب.
این مشکل مربوط به خرید نرم افزاره جدیده که با این ترفند حل میشه

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
تاریخ رسیور رو سه ماه برگردون به عقب.
این مشکل مربوط به خرید نرم افزاره جدیده که با این ترفند حل میشه
با درود...من هم همین مشکل را پیدا کردم میشه درباره تغییر تاریخ توضیح بیشتری بدین ....با سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

milad 2008

کاربر
2008-02-17
9
23
با سلام
امروز دوستم رسیور Hivion Pvr 9191x رو آورد پیشم و گفت بعد از ریختن پچ مشکل پیدا کرده است . و وقتی رسیور را روشن کردم رسیور کامل بالا نمیاد و پیغام : STB S/W damaged رو میده. حالا هر کاری کردم با کابل rs-232 پروگرامش کنم اصلا هیچ پچی رو قبول نمیکنه یعنی موقعی که Start رو میزنم و دکمه پشت رسیور را روشن میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و پیغامی هم نمیده و چیزی هم لود نمیکنه. حتی هر کاری هم کردم فایل Clear.Bin هم نتونستم روش بریزم.
اگر راهنمایی کنید ممنوم میشم.

milad 2008

کاربر
2008-02-17
9
23
با سلام
امروز دوستم رسیور Hivion Pvr 9191x رو آورد پیشم و گفت بعد از ریختن پچ مشکل پیدا کرده است . و وقتی رسیور را روشن کردم رسیور کامل بالا نمیاد و پیغام : STB S/W damaged رو میده. حالا هر کاری کردم با کابل rs-232 پروگرامش کنم اصلا هیچ پچی رو قبول نمیکنه یعنی موقعی که Start رو میزنم و دکمه پشت رسیور را روشن میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و پیغامی هم نمیده و چیزی هم لود نمیکنه. حتی هر کاری هم کردم فایل Clear.Bin هم نتونستم روش بریزم.
اگر راهنمایی کنید ممنوم میشم.

مشکلم حل شد.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
کسانی که دستگاه هایویون و ای کلاس دارندمدتی آپدیت نکردندوپیغام
this recievers s/w has not been updated for more than 4 months
please receive the recent sw from the shop to update
میدهد از ورژن جدید 11293 برای رسیورهای اصلی استفاده کنید و حتما رسیور ریست کنید سپس مجدد ماهواره ها جستجو کنیدموفق باشید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا