فقط يه برنامه قديمي تر بزن بعد دوباره برنامه جديد بزن درست ميشه
با سلام خدمت اساتید محترم. میخواستم بدونم که چطور میشه کدهای سیستم ویاکسس2.6 رو در هایویژن وارد کرد.مثلا" مثل این کد جدیدی که برای الجزیره اسپورتها در هاتبرد ارائه شده.
[font="]v: { 021110 08 { 35f6b9217c2ba83f38c3c1fd23a5d321 }} art / jsc 1-8[/font]
[font="]v: { 021120 08 { 35f6b9217c2ba83f38c3c1fd23a5d321 }} art / jsc 1-8[/font]
با سلام خدمت اساتید محترم:
دو تا سئوال داشتم که زحمت کشیده و جواب منو بدید ممنون میشم
1- آیا میشه در هنگام رکورد یه تیکه فیلم ظبط کرد یا 700 میگ رو نمیشه تغییر داد.
2- در هنگام رکورد فقط میسه کانال های هم فر کانس رو تماشا کرد و نمیشه یک فرکانس یا ماهواره دیگر رو دید من که فقط می تونم کانالهای هم فرکانس رو ببینم و کانالهای دیگه کم رنگ میشه و روی آنها نمیره.
ممنون از بزرگواری شما
با درود دوست گرامیکمک کمک کمک فوری من روی یک ریسیور هایویون 9800 pvr فایل کلین ریختم ولی حالا هر برنامه ای میریزم پیام model id is not matched میده وروی تلوزیون هم میگه no software از مدیران وکاربران عزیز خواهش میکنم اگه راه حلی دارن لطفا جواب بدن ممنون
با درود دوست گرامیسلام . حداکثر حجم usb که ای کلاس 9696 ساپورت میکنه چقدر است ؟ و ایا میشه هارد های اکسترنال که مال کامپیوتر هست رو به این ریسیور وصل کرد ؟ خیلی متشکرم اگر راهنمایی کنید
دوست و استاد عزیزم شهرام از فایل شما هم امتحان کردم ولی روی دستگاه نمیره و بازم پیامmodel hd is not matched میده.لطفا کمکم کنید چکار کنم.با سپاس فراوانبا درود دوست گرامی
هر فایلی که گیرتان امد نباید روی دستگاه بریزید!
فایل 9800 برای انتقال برسیور را پیوست کردم استفاده کنیدk:
با درود دوست گرامیدوست و استاد عزیزم شهرام از فایل شما هم امتحان کردم ولی روی دستگاه نمیره و بازم پیامmodel hd is not matched میده.لطفا کمکم کنید چکار کنم.با سپاس فراوان
با درود دوست گرامیسلام به دوستان عزیز
من یک ریسیور iclass 9696 دارم موقع عوض کردن کانالها , گیر کرد و دیگه هیچ کدوم از دکمه های کنترل کار نم کرد من هم با پاور پشت ریسیور یک بار روشن و خاموش کردم ولی وقتی ریسیور روشن شد همون اول روی دموی کارخانه گیر میکنه آیا مشکله نرم افزاری داره ؟ خودم میتونم درستش کنم ؟
لطفآ مرا راهنمایی کنید با تشکر