با درود دوست گرامیبا سلام خدمت دوستان عزيز من يك دستگاه هايويژن 9090x دارم كه وسط تصوير يك مستطيل بزرگ مياد به زبان عربي يه چيزايي نوشته هر پچي كه داشتم زدم نشد.مثل اين كه ويروس گرفته لطفا راهنمايي كنيد.
يك دستگاه ديگه هم دارم هايويژن 9090xplus كه هر پچي ميريزم كمپهاش خالي هست ميخواستم كانالهاي سايروس را باز كنم.
كسي نيست كه كمكم كنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با درودسلام
هایویژن 9595 دارم(پی وی آر)
شبکه 3 هنگام فوتبال قطع میشد
یک برناکه جدید ریختم که درست بشه اما یه سری اتفاقات افتاد
1-استانی ها سیگنال نمیده2-وقتی میرم به منو وقتی که یه کمی باهاش کار میکنم ریسیور ریست میشه
در ضمن منو کد دهی هم نمیاد
وقتی که روی stb 1234میزنم نمیاد
اتفاقا از همین ورژن استفاده کردم و فقط استانی سیگنال نمیدهبا درود
مشكلاتي كه گفتيد بعيد است ربطي به نرم افزار داشته باشه چه ورژني استفاده كردي؟
اخرين نرم افزار در تاپيك 23.4.2010 موجود است با ان اپگريد كنيد تنظيمات انتن دستگاه را هم طبق ورودي هات سوييچر ديشها انجام بدهيدk:
حالا با اين دستگاه تقلبي چكار كنيمبا درود دوست گرامی
به تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون در بخش مراجعه کنید لودر فایل کلین ونرم افزارمخصوص مدل ها موجود است.
پیام که روی صفحه تلویزیون میاد نشان دهنده تقلبی بودن دستگاه ونصب نرم افزار جدید است خصوصا اگه ریست فکتوری کنید بازهم بماند.
یک دوره دستگاه های تقلبی با نرم افزارهایی که شرکت داد دچار این ایراد شدند.
لطفا نرم افزار 9797 را در سايت بگذاريد
بادرودpvr یا HDMI کدوم رو میخوای دوست من
با درودسلام
اگه ممکنه نرم افزار کارخانه ای 9797 را برام بزارید
سلام دوستان
ميشه يك مقدار درمورد هايويون 9797 يو اس بي توضيح بدين معايب و مزايا درمورد هر دو مدل pvr
HDMI
سلام خروجی اسکارت 9696 را با تبدیل اسکارت به کامپوننت وبا کابل کامپوننت به تلویزیون وصل کردم ولی تصویر نمیده میخواستم بدونم مشکل از تبدیل منه یا اینکه اصلا خروجی اسکارتش کامپوننت نمیده