تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nedaha

کاربر
2008-01-08
3
4
نرم افزار جديد -11247f مدل 9595

خواهشا مديران در مورد نرم افزار و فايل تكست همراه ان اظهار نظر فرماييد

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
با سلام خدمت دوستان عزيز من يك دستگاه هايويژن 9090x دارم كه وسط تصوير يك مستطيل بزرگ مياد به زبان عربي يه چيزايي نوشته هر پچي كه داشتم زدم نشد.مثل اين كه ويروس گرفته لطفا راهنمايي كنيد.

يك دستگاه ديگه هم دارم هايويژن 9090xplus كه هر پچي ميريزم كمپهاش خالي هست ميخواستم كانالهاي سايروس را باز كنم.

كسي نيست كه كمكم كنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت دوستان عزيز من يك دستگاه هايويژن 9090x دارم كه وسط تصوير يك مستطيل بزرگ مياد به زبان عربي يه چيزايي نوشته هر پچي كه داشتم زدم نشد.مثل اين كه ويروس گرفته لطفا راهنمايي كنيد.

يك دستگاه ديگه هم دارم هايويژن 9090xplus كه هر پچي ميريزم كمپهاش خالي هست ميخواستم كانالهاي سايروس را باز كنم.

كسي نيست كه كمكم كنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با درود دوست گرامی
به تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون در بخش مراجعه کنید لودر فایل کلین ونرم افزارمخصوص مدل ها موجود است.
پیام که روی صفحه تلویزیون میاد نشان دهنده تقلبی بودن دستگاه ونصب نرم افزار جدید است خصوصا اگه ریست فکتوری کنید بازهم بماند.
یک دوره دستگاه های تقلبی با نرم افزارهایی که شرکت داد دچار این ایراد شدند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TiestoSat

shirazpatogh

کاربر
2010-04-13
11
13
36
سلام
هایویژن 9595 دارم(پی وی آر)
شبکه 3 هنگام فوتبال قطع میشد
یک برناکه جدید ریختم که درست بشه اما یه سری اتفاقات افتاد
1-استانی ها سیگنال نمیده2-وقتی میرم به منو وقتی که یه کمی باهاش کار میکنم ریسیور ریست میشه
در ضمن منو کد دهی هم نمیاد
وقتی که روی stb 1234میزنم نمیاد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
هایویژن 9595 دارم(پی وی آر)
شبکه 3 هنگام فوتبال قطع میشد
یک برناکه جدید ریختم که درست بشه اما یه سری اتفاقات افتاد
1-استانی ها سیگنال نمیده2-وقتی میرم به منو وقتی که یه کمی باهاش کار میکنم ریسیور ریست میشه
در ضمن منو کد دهی هم نمیاد
وقتی که روی stb 1234میزنم نمیاد
با درود
مشكلاتي كه گفتيد بعيد است ربطي به نرم افزار داشته باشه چه ورژني استفاده كردي؟
اخرين نرم افزار در تاپيك 23.4.2010 موجود است با ان اپگريد كنيد تنظيمات انتن دستگاه را هم طبق ورودي هاي سوييچر ديشها انجام بدهيد:eek:k:

shirazpatogh

کاربر
2010-04-13
11
13
36
با درود
مشكلاتي كه گفتيد بعيد است ربطي به نرم افزار داشته باشه چه ورژني استفاده كردي؟
اخرين نرم افزار در تاپيك 23.4.2010 موجود است با ان اپگريد كنيد تنظيمات انتن دستگاه را هم طبق ورودي هات سوييچر ديشها انجام بدهيد:eek:k:
اتفاقا از همین ورژن استفاده کردم و فقط استانی سیگنال نمیده
ریست هم میشه وقتی در منو هستم

در ضمن ورودی را یکسره کردم و فکر نمی کنم اری به سو یچر داشنه باشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
هايوي*ژن تقلبي

با درود دوست گرامی
به تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون در بخش مراجعه کنید لودر فایل کلین ونرم افزارمخصوص مدل ها موجود است.
پیام که روی صفحه تلویزیون میاد نشان دهنده تقلبی بودن دستگاه ونصب نرم افزار جدید است خصوصا اگه ریست فکتوری کنید بازهم بماند.
یک دوره دستگاه های تقلبی با نرم افزارهایی که شرکت داد دچار این ایراد شدند.
حالا با اين دستگاه تقلبي چكار كنيم
از نرم افزار كلين ولودر ونرم افزار قديمي استفاده كنيد بايد دستگاه به ورژن عقب تر مثل 1145 برگردونيد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
2009-08-26
31
43
15
؟کمک از دوستان برای ایکلاس 9696x

دوستان من دستگاه ایکلاس 9696xدارم که خودبه خود کانال عوس میکنه ابگردش هم کرم نشد مشکلش چی میتون باشه مننون میشم بگید:dast:

rayaneh

کاربر
2010-05-06
5
1
50
سلام خروجی اسکارت 9696 را با تبدیل اسکارت به کامپوننت وبا کابل کامپوننت به تلویزیون وصل کردم ولی تصویر نمیده میخواستم بدونم مشکل از تبدیل منه یا اینکه اصلا خروجی اسکارتش کامپوننت نمیده

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: serus

razyha

کاربر
2009-04-22
3
0
45
بهترین نوع (مارک) فلش جهت رکورد در iclass چیست ؟

باسلام
بهترین مدل فلش های موجود در بازار که بدون هیچ مشکلی بتوان ازش استفاده کرد چیست ؟ (مثلاً بعضی وقتها در هنگام play کردن هنگ می کند و یا در هنگام خواندن فایلها دارای مشکل بوده )

morwarid

کاربر
2008-11-03
4
3
سلام
اگه ممکنه نرم افزار کارخانه ای 9797 را برام بزارید

omzm

کاربر
2009-11-02
30
23
44
سلام دوستان
ميشه يك مقدار درمورد هايويون 9797 يو اس بي توضيح بدين معايب و مزايا درمورد هر دو مدل pvr

HDMI

rayaneh

کاربر
2010-05-06
5
1
50
سلام دوستان
ميشه يك مقدار درمورد هايويون 9797 يو اس بي توضيح بدين معايب و مزايا درمورد هر دو مدل pvr

HDMI

ریسیور ای کلاس هایویون 9797XS PVR XVID:dast:

پخش فایلهای ویدئو با فرمت XviD & MPEG4 - Integrated Photo Album, Picture Viewer and Music Player - ساخت کشور کره - یک کارت خوان یونیورسال - DiSEqC 1.3 and Unicable(One Cable Solution) - fiber optic and Multi Video Outputs - سیستم تایم شیفتT.Shift اتوماتیک و دستی تا 2 گیگا بایت - قابلیت ضبط و پخش با فرمت TS و mpg - بروز رسانی نرم افزار داخلی و لیست کانالها از طریق پورت سریال و USB - پخش فایل های ذخیره شده توسط کامپیوتر(File Play in P.c - بروز رسانی نرم افزار داخلی و لیست کانالها از طریق پورت سریال و USB - پشتیبانی Teletex - سیستم Reservation برای برنامه ریزی ضبط اتوماتیک از کانالها - نمایش 2 تصویر زنده به صورت هم زمان (picture in picture - منوی بسیار آسان و ساده برای کاربر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: omzm

rayaneh

کاربر
2010-05-06
5
1
50
سلام خروجی اسکارت 9696 را با تبدیل اسکارت به کامپوننت وبا کابل کامپوننت به تلویزیون وصل کردم ولی تصویر نمیده میخواستم بدونم مشکل از تبدیل منه یا اینکه اصلا خروجی اسکارتش کامپوننت نمیده

دوستای عزیز کسی نبود جواب ما رو بده لااقل بگین که نمیدونید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا