داداش با کدوم ورژن آپگرید کردیدوستان من دستگاه ایکلاس 9696xدارم که خودبه خود کانال عوس میکنه ابگردش هم کرم نشد مشکلش چی میتون باشه مننون میشم بگید:dast:
داداش با کدوم ورژن آپگرید کردیدوستان من دستگاه ایکلاس 9696xدارم که خودبه خود کانال عوس میکنه ابگردش هم کرم نشد مشکلش چی میتون باشه مننون میشم بگید:dast:
با دروددوستای عزیز کسی نبود جواب ما رو بده لااقل بگین که نمیدونید
با درود دوست گراميسلام خسته نباشید من دانگل دارک 2 خریدم و رسیور ایکلاس 9797 رو نمیتونم با دانگل تویین کنم یکی از دوستان گفت باید دستگاه رو نرم افزار بریزی بعدش با دانگل تویین کنی من هرچی تو منوی 9797 جستجو کردم گزینه سریال پورت نداشت اگه ممکنه لطفا توضیحی در مورد ریختن پچ و نحوه اپگرید کردن دستگاه 9797 و اپشن های جدید اون مثل ضبط تصویر و....در سایت قرار بدهید تا همه ازون استفاده کنند با تشکر
جالب اینجاست هنوز کسی نمیدونه که چطور دستگاه 9797 رو با دارک میشه تویین کرد ولی با اطمینان بفروش میرسه ممنون میشم اگر کسی نرم افزار دستگاه 9797 رو داره بگذاره و راهنمایی کنه با تشکر
با درود دوست گراميسلام دستگاه 9696فول اچ دي دانگل داره يا نه
:busted_red:چند تا پست ديگه هم ميزديد!سلام قسمت رزرواسیون رسیورهای جدید هایویون کار نمیکنه علت چیه لطفا
سلام قسمت رزرواسیون رسیورهای هایویون وایکلاس سری جدید کارنمیکنه علت چیه لطفا
با درودبا سلام به دوستان من مي خوام ماهواره سايروس را بگيرم اما تو منوي كانال يابي سايروس موجود نيست چه بايد بكنم لطفا راهنمايي كنيد
با درود دوست گراميبا سلام دستگاه من ايكلاس 9595 هست با ورژن 11252 هم اپديت كردم اما باز هم نشد در قسمت سازمان خدمات داخل تراسپوندر سايروس موجود هست اما در قسمت جستجو نيست قلبا از رهنمايي شما تشكر ميكنم
چندجا نرم افزار برای 9797 قرار دادیم مثل اینکه شما نمی بینید!سلام
من iclass9797 xn pvr دارم آیا این با iclass9797pvr xvid میفرقه؟ :sadwalk:
چرا هیچ جا از iclass9797 xn pvr اسم برده نمیشه؟:051: