با درود دوست گراميسلام
طریقه ساختن سافتکم برای آیکلاس9595 چطوریه آیا مثل استرانگ برنامه نداره باهاش سافتکم تولید کرد با تشکر
با درود دوست گرامياستاد گرانقدر جناب آقای شهرام بنده تمامی ورژن ها حتی کمتر از 11160 رو هم امتحان کردم اما تفاوتی به جز تغییر در قسمت stb چیزی مشاهده نکردم چه راه حلی رو مناسب میدونید که رسیور به حالت قبل برگردد . همچنین در جواب بنده عنوان نکرده اید که چگونه میتوانم حرکت موتور را به صورت میلیمتری انجام بدم هم اکنون شرق و غرب کردن موتور به صورت میلیمتری یا همان نقطه ای نیست و زیاد میچرخد جنبعالی بنده راراهنمایی بفرمایید که چگونه میتوانم این گزینه را فعال کنم همچنین نرم افزاری که روی رسیور بنده نصب بود ورژن 11228 بود که الان وقتی همان پچ رو نصب میکنم بازم تغییری نمیکند منتظر راهنمایی کامل جنابعالی در این مورد هستم ارادتمند شما بهزاد
s/w 11/25/6f کسی میدونه این چه پیغامی در هاویژن اولتیما
با درودسلام
من يه ريسيور هيويون 9191 دارم.آيا برنامه*اي براي اون وجود داره كه بتونه كانالهاي قفل شده رو باز كنه؟؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد.
دوست گراميسلام
من يك رسيور 9696 ايكلاس دارم وقتي روي كانل هاي نيل ست ميروم پيغام كارت را بگذاريد مدهد ميخواستم راهنماي كنيد من را ممنون مي شم:sadwalk:
با درودسلام دوست عزیزم شهرام جان واساتید محترم
عزیز سؤالی داشتم لطفا راهنماییم کن من دستگاه 9797xpvr -xvid دارم برنامه ای میخوام که باهاش شبکه سه ایران رو موقع پخش فوتبال باز کنم ممنونم لطفا برام قرارش بده
:busted_red:اول از فونت مناسب استفاده كنيدسلام
من یه Hivion 9800 TWIN PVR دارم .از یک هفته پیش تا حالا کانالایه کارتیم باز نمیشه .باید چه کار کنم؟؟؟؟؟