روی مانیتور ریسیور هم کلمه n منویسدمن بدای تغییر ایدی ریسیور هایویون 9800 فایل کلین ریختم اما هیچ نرم افزاری را قبول نمی کند لطفا کمکم کنید:busted_red:
سلام دوستان یک رسیور iclass 9696 دارم که دیر روشن میشه وقتی که به برق میزنی تا 3-4 ساعت چراغ standby یا چراغ قرمز روشن میشود و باید در طول چند ساعتی که به برق وصل است ان را با دوشاخه خاموش و روشن کنیم تا روشن بشه منبع تغذیه را چک کردم مشکل نداره به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟ من که تا الان چنین مشکلی نداشتم :sadwalk:
سلامخسته شدم با 9191fast usb
سافتکم با پسوند key یا sgn میریزم همش دستگاه میگه the file in not valid please cheke the file
اشکال از کجاست؟اولین بار میخوام دستگاه رو اپدیت کنم.اینم مشخصاتش
07f01126
2.16.00
1.06.5A
اینا رو میخام بریزم
S700a126-21600-11432F.sgn
SoftCam_bis_canalsat.zip
سلام
دوست عزیز اول فایل را از حالت زیپ خارج کنید و درون usbکپی کنید
لطفا روی فایل مورد نظر ok نکنید کلید شماره 1 کنترل را فشار دهید ky:
مرسی
از زیپ خارج میکنم بعد میریزم روی فلش.
هنگام انتقال در صفحه usb transferسمت چپ پایین تو پنجره stb که مشخصات دستگاه رو نوشته سمت راست پایین تو پنجره usb نوشته
sw-code.sgn
ch-data.sgn
بالا هم که جهت transfer از usb به stb یا برعکس رو میگه.هیچی واسه انتخاب نیست .1 رو هم میزنم چیزی تغییر نمیکنه.
چیکار کنم گیج شدم نمیدونم کجای کارم غلط هست:sadwalk:
با درود:dast:با سلام
طرز باز کردن کانال شبکه 3 ایران در رسیور هایویژن 9595 من دو روش را امتحان کردم اما جواب نمی دهد به شرح زیر :
1-منو روی گزینه STB settingروی کنترل1234 میزنم اما منو کدها پدیدار نمی شود
2- منو را زده و داخل گزینهcasدکمه قرمز را بزنید اما منوی کدها ظاهر نمیشود
یا سافتکم از طریق USB که در داخل مموری میریزم در رسیور اجرا نمیشود و مینویسد saopurt نمیشود یک نکته اینکه بسوند سافتکم Key است با تشکر
با سلام
متخصصین لطفا اگه میشه جسارتا زودتر جوابمو بدن خیلی اورژانسیه(خیلی مخلصیم)
یکی از بچه ها یه رسیور iclass 9696 fullhd آورده و مدعی هستش که اصله به قیمت 150000 تومان به نظر شما بخرم یا نه
لطفا راهنمایی بفرمایید.ضمنا من هنوز رسیور رو ندیدم
با درود
دوستان گرامی دستگاه تان را با نرم افزار ورژن11160 که در تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون ایکلاس با کابل ورایانه بدستگاه منتقل کنید
بعد ریست فکتوری کرده وکانالیابی انجام دهید از فایل کانال اماده استفاده نکنید.
بعد کد شبکه3 را وارد کنیدk:
با درودبازم مرسی
لپ تاپ خروجی rs-232 نداره .راه دیگه نداره.
تبدیل usb به rs-232 جواب میده؟:bs_iloveyou:
دوستان می خواستم بدونم فرق nagravision و nagravision 2 چی هست؟و توی هایویون 9696x pvr چطوری میشه این کدهارو وارد کرد؟