تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

iRamtin

کاربر
2010-07-08
1
0
34
مشکلات دستگاه

سلام دوستان 
دوستان من یه مشکل دارم 
بزارید کامل توضیح بدم
دوستان من حدود یک هـفته پیش یه دستگاه ریسیو ۹۶۹۶ پی وی ار اکس و یک دستگاه دیش گردان یوروستار خریداری کردم بعد از نصب دستگاه به راحتی تمامی ماهـواره هـارو نشان میداد
تا اینکه بعد از ۲ دقیقه کا کردن با دستگاه یک دفعه ریسیور ریست شد و راستی قبل از اینکه ریسیور خراب بشه و کانالام بپره از دستگاه یه بکاپ گرفته بودم هـم از سیستم عاملش هـم از کانالا خلاصه دسگاه ریست
شد و من دوباره از بکاپم کنال هـا رو اوردم ولی الان یه مشکل دارم و اون اینه که ریسیور الان تصویر نداره
فقط مینیوسه motor is moving please wait  من رفتم نگاه کردم دیدم موتور میچرخه ولی تصویر نداریم لیست کانال هـا رو داریم ولی تصویر اصلا من با نصاب صحبت کردم و اون گفت جهـت هـا از پایین به هـم خورده و گفت اگه یه جهـت مثلا هـاتبرد رو بهـش بدیم بقیه رو نشون میده
ولی خود ریسیور جهـت هـا رو داره مثلا نوشته هـاتبرد ۱۳ درجه خواهـش میکنم کمکم کنید و لطفا کامل توضیح بدین با تشکر از شما

roky

کاربر
2010-07-08
5
2
كمك

ميشه لطفا بقرماييد كه چطور رسيور ا كلاس x9595 را ابديت كنم هر كدام از نرم افزارهاي شمارو ميريزم رو فلش اصلا رسيور شناسايي نميكنه تغيير نام هم دادمk_data.key شناسايي كرد اما قبول نميكنه ابديت كنه باييد چيكار كنم نه سافتكم قبول ميكنه نه نرم افزار نميدونم چرا

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام
دوستان من ایکلاس 9595 دارم و با آخرین ورژن موجود آن را پروگرام کردم اما مشکل من در مورد ضبط و پخش فیلم است
1- برای ضبط کردن چه تنظیماتی باید انجام داد مثلا در قسمت pvr چه تغییراتی باید داد یعنی تنظیمات record را چگونه تغییر دهیم از ts استفاده کنم یا mpeg؟
2- مشکل اصلی من پخش در کامپیوتر است با چه برنامه هایی براحتی قابل پخش است؟
3- چگونه فقط به صورت mp3 ضبط کنم؟
اگر دوستان توضیحاتی کاملتری دارند حتما ارائه دهید در صورت امکان به صورت آموزش کامل.

roky

کاربر
2010-07-08
5
2
ميشه لطفا بقرماييد كه چطور رسيور ا كلاس x9595 را ابديت كنم هر كدام از نرم افزارهاي شمارو ميريزم رو فلش اصلا رسيور شناسايي نميكنه تغيير نام هم دادمk_data.key شناسايي كرد اما قبول نميكنه ابديت كنه باييد چيكار كنم نه سافتكم قبول ميكنه نه نرم افزار نميدونم چرا

behzad3at

کاربر
2010-07-10
1
0
43
komak

ba salam man yek dastgahe 9696 hiovion full hd be hamrahe ye dishe gardon khardim baraye didane kanalhaye hd faght tonestam roye arab sat 2 ta shabakaro baz konam lotfan rahnamaim konid ke aslan to hameye jahatha chand ta kanale hd darim va tarigheye vasl shodan be internet az tarighe kable lan adsl ra baram tozih bedid albate fekr konam tonestam upgradesh konam az hamin site vaghty khastam dastgaho bekharam kheili tahghigh kardam vali alan hichi.... khahesh mikonam rahnamayim konid age betonid baham tamas begirid mamnon misham

:mamnon
تذکرجدی:
در این فورو فقط فارسی تایپ کنید
قرار دادن شماره تماس
ادرس ایمیل ممنوع

آخرین ویرایش توسط مدیر:

abtahe

کاربر
2010-07-10
5
2
38
برنامه ایکلاس.

با سلام. من دستگاه ایکلاس(9595x - pvr) دارم. برنامه(11228) را می خواستم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم. لطفا اگر امکان دارد این ورژن را بگذارید تا دانلود کنم و یا اعلام کنید که از کجا می توان ان را دانلود کرد. البته من می دانم که این برنامه قد یمی است ولی اگر اعلام کنید از کجا میتوانم ان را دانلود کنم ممنون می شوم. با تشکر.(2010/7/11).

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام. من دستگاه ایکلاس(9595x - pvr) دارم. برنامه(11228) را می خواستم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم. لطفا اگر امکان دارد این ورژن را بگذارید تا دانلود کنم و یا اعلام کنید که از کجا می توان ان را دانلود کرد. البته من می دانم که این برنامه قد یمی است ولی اگر اعلام کنید از کجا میتوانم ان را دانلود کنم ممنون می شوم. با تشکر.(2010/7/11).
بادرود
دوست گرامی نرم افزاربرای شما قرار میدهم ولی برای اطلاع کاربران بگویید این نرم افزارچه قابلیت خاصی دارد؟:eek:k:

پیوست‌ها

abtahe

کاربر
2010-07-10
5
2
38
جواب سوال.

با سلام خدمت دوست گرامی اقا شهرام. سوال شما را اینطور میتوانم پاسخ دهم که من بازیهای فوتبال باشگاههای اسپانیا و ایتالیا را از شبکه (ntv sport) ترک نگاه میکردم. البته این شبکه هنگام شروع شدن بازی به صورت (biss) می شد ولی با این ورژن این شبکه باز می شد البته من با ورژن های دیگر امتحان کرده ام ولی این شبکه باز نمی شد. البته درحال حاضر من این ورژن را برای شبکه (lidr - tv) می خواهم به دو دلیل. دلیل اول اینکه این شبکه باورژن ویا با سافتکم که برای بازیهای جام جهانی من ازانها استفاده کردم باز نمی شد و دلیل دوم اینکه این شبکه دراینده احتمالا بازیهای فوتبال انگلستان را پخش خواهد کرد پس من میتوانم با این ورژن هم بازیهای اسپانیا و ایتالیا را نگاه کنم( ntv sport) و هم بازیهای انگلستان(lidr tv). دستگاه من ایکلاس(9595x - pvr). امیوارم توانسته باشم جواب مختصر ولی کامل داده باشم. البته خدمت اقا شهرام عرض کنم اگر این اخطاری که دادین مربوط به من باشد من انرا می پذیرم وز از شما وبقیه کاربران عذر خواهی میکنم والبته بابت این ورژن هم از شما سپاسگزارم.

kearash

کاربر
2009-11-06
25
23
45
سلام
میخواستم بدونم برایpvr 9797هیچ نرم افزاری نیست
اگه هست ممنومن میشم راهنمایی کنید
من میخوام اونو بدانگل وصل کنم قسمت سریال پورت نداره باتشکر

arash10

کاربر
2007-06-27
7
7
خیلی فوری

آیا سافتکم و پچ رسیور 9696x hdmi با 9696x pvr فرق داره ؟

mortezaalireza

کاربر
2010-04-09
3
0
34
سلام میشه درمورد کارات ماهواره برای باز کردن کانالهای کارتی توضیح بدید در مورد قیمتهاش وکاراییش.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
میخواستم بدونم برایpvr 9797هیچ نرم افزاری نیست
اگه هست ممنومن میشم راهنمایی کنید
من میخوام اونو بدانگل وصل کنم قسمت سریال پورت نداره باتشکر
با درود
دربخش اصلی تاپیک برای 9797جداگانه در نظر گرفته شده واخرین ورژن هم موجود است
آیا سافتکم و پچ رسیور 9696x hdmi با 9696x pvr فرق داره ؟

سافتکم فرق نداره ولی پچ جداگانه قرار دادیم برای دستگاه فول اچ دی باز هم پچ جداگانه میاد
که بادستگاه9696 که فقط کابل اچ دی داره فرق میکنه وگرانتر هم هست بالای 250
سلام میشه درمورد کارات ماهواره برای باز کردن کانالهای کارتی توضیح بدید در مورد قیمتهاش وکاراییش.
بهتره با نصاب یا فروشنده خودتان تماس بگیرید این موضوع در سایت مطرح نمیشود:busted_red:

doshman

Banned
2008-02-09
189
393
با سلام خدمت اساتید من یک هایویون 9696 فروختم وقتی رفتم نصب کنم دستگاه درست بود حدود 2 ساعت کار کرد بعد مشتری زنگ زد گفت دستگاه روشن نمی شود من گفتم دستگاه را بیار من خودم امتحان کردم درست بود چند ساعت روشن گذاشتم باز امروز گفت روشن نمی شه رفتم دیدم دستگاه وقتی از پشت روشن میکنم فقط دکمه قرمز استند بای روشن می شود و ساعت جلوی دستگاه خاموش هست و دستگاه روشن نمی شود و من اخری پچ و سافتکم را هم روی دستگاه ریختم لطفا کمک کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت اساتید من یک هایویون 9696 فروختم وقتی رفتم نصب کنم دستگاه درست بود حدود 2 ساعت کار کرد بعد مشتری زنگ زد گفت دستگاه روشن نمی شود من گفتم دستگاه را بیار من خودم امتحان کردم درست بود چند ساعت روشن گذاشتم باز امروز گفت روشن نمی شه رفتم دیدم دستگاه وقتی از پشت روشن میکنم فقط دکمه قرمز استند بای روشن می شود و ساعت جلوی دستگاه خاموش هست و دستگاه روشن نمی شود و من اخری پچ و سافتکم را هم روی دستگاه ریختم لطفا کمک کنید
با درود
کمی بیشتربخش را میگشتید بهتر بود:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=32822

saedinia

کاربر
2009-05-12
30
38
40
با سلام خدمت مدیران گرامی
الحق والانصاف که سایت بسیار خوبی دارید و همیشه مشکلاتم رو از طریق سایت شما حل کردم تو تمام زمینه.
اکنون هم مشکلی برایم پیش آمد.
دانگل میکروباکس رو که به 9696 fullHd نصب میکنم دستگاه روشن نمیشود و موقعی که پورت RS232 رو جدا میکنم روشن میشود. و همچنین نحوه استفاده از دانگل رو برای من توضیح بدید. لازم به ذکر است از آخرین نرم افراز رسمی استفاده کردم :11085f
با تشکر

calaway

کاربر
2010-03-13
21
14
35
سلام خدمت اساتید من یک hivion 9696xpvr دارم و چند وقتی هستش که فلش رو نمیخونه میخواستم ببینم مشکل از چیه با تشکر

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام خدمت اساتید
علت ریستارت 9595pvr چیست همه ولتاژها هم درست هستند ولی مرتب ریستارت می شود ممنون می شوم راهنمایی کنید.
با تشکر

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
با سلام خدمت اساتید
علت ریستارت 9595pvr چیست همه ولتاژها هم درست هستند ولی مرتب ریستارت می شود ممنون می شوم راهنمایی کنید.
با تشکر

سلام

نرم افزارتو عوض کن و یک با ریست فکتوری کن شاید درست بشه اگه درست نشد عیب سخت افزاری داره که میتونه از گرم شدن سی پیو و یا میتونه مشکل از رم باشه

کاشان

کاربر
2009-07-03
3
0
38
دروود.میشه با پچ هایی که ریسیور تقلبی رو نمیسوزونه bisرو باز کرد؟مثلا11228

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دروود.میشه با پچ هایی که ریسیور تقلبی رو نمیسوزونه bisرو باز کرد؟مثلا11228
با درود
دوستان که رسیور تقلبی دارند به هیچ عنوان نرم افزار جدید استفاده نکنید
اخرین ورژن مفید وقابل استفاده 11190 هست هیچ پکیجی باز نمی کند فقط شبکه3 مشکلی ندارد:eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا