تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahab1359

کاربر
2008-09-22
138
232
با درود

بله دوست عزيز اين کانالهايي که گفتيد اخيرا تغيير کليد داده اند و از ايدنت جديد 020820 و ايندکس 0b استفاده ميکنند. سافتکم جديد(از سافتکمي که براي بازگشايي کانال m6 ارائه شده استفاده کنيد) و نرم افزار ورژن جديد تر هم در بخش موجود هست انتقال دهيد مجدد کانالهايي که نام برديد باز خواهند شد.
با سلام من 9696اچ دی روبا نرم افزار 12.07.2010 آپگرید کردم سافتکم هم ریختم ولی کانالهای m6 و animauxرو هم باز نکرد .اگر نرم افزار دیگه ای هست لطفا آدرسش رو بدین

atrak

کاربر
2008-01-08
7
10
سلام
من يه رسيور آيكلاس 9696xpvr خريدم و تا حالا هم آبگريت نشده..ميشه بگيد كدوم پچ رو بايد بريزم
نا پكيج بيس و كانالهاي ليدر در هاتبرد و كانال tet در ماهواره سايروس باز بشه
در بحش پجهاي زيادي وجود داره ولي من كه گيج شدم كدوم بريزم ...يكيش قابليت نداره ..يكيش مشكل فلش رو حل كرده ..يكيش مشكل صدا رو همچنان داره...و غيره
خواهشا راهنمايي كنيد كدم پج با سافتكم رو بريزم كه اين مشكلات رو نداشه باشه و كانالهاي ذكر شده رو هم باز كنه
ممنون

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور ایکلاس تک کارت9696هست که بعد از یک روز کانالهای ان پاک میشه و باید دوباره سرچ کنیم و یا بکاب رو برگردونیم تا کانالها بیاند مشکل اون از چیه ممنونم

لطفا نرم افزار کارخانه ای برای این رسیور را هم معرفی کنید ممنونم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
یک رسیور ایکلاس تک کارت9696هست که بعد از یک روز کانالهای ان پاک میشه و باید دوباره سرچ کنیم و یا بکاب رو برگردونیم تا کانالها بیاند مشکل اون از چیه ممنونم

لطفا نرم افزار کارخانه ای برای این رسیور را هم معرفی کنید ممنونم
با درود
نرم افزار کارخانه ای در تاپیک نرم افزارهای کاربردی برای هایویون ایکلاس موجود هست
اگر دستگاه را از کلید پشت خاموش وروشن میکنید دیگه اینکار انجام ندهید وفقط برای خاموش کردن از کنترل دستگاه
به پریزی که 2شاخه دستگاه وصله دقت کنید لقی نداشته باشه
از4راه یا6راه شلوغ که انواع لوازم برقی وصل هستند استفاده نشود
در پایان اگه همه موارد رعایت شد بازهم کانال پرید مشکل از فلش دستگاه وباید تعویض بشود:eek:k:

جمشيدا

کاربر VIP
2009-03-13
121
547
با سلام علت نيامدن كيفيت سيگنال در9696 اصلي چيست قدرت سيگنال وجود دارد با ريسيور 9696 ديگه سيگنال وجود دارد اي سي فلش سالم نرم افزار مي پذيرد در ضمن جي تك هم كامل با نرم افزار مربوطه هم كامل انجام شده

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام علت نيامدن كيفيت سيگنال در9696 اصلي چيست قدرت سيگنال وجود دارد با ريسيور 9696 ديگه سيگنال وجود دارد اي سي فلش سالم نرم افزار مي پذيرد در ضمن جي تك هم كامل با نرم افزار مربوطه هم كامل انجام شده
با درود
دوست گرامی بعد از ریست فکتوری یکی از دیش ها را مستقیم به رسیور بدون سوییچ وصل کنید اگر سیگنال ندهد میتواند از خرابی تیونر باشد وباید تعویض بشود:eek:k:

ALI-M 72

کاربر
2010-06-22
4
56
با سلام خدمت دوستان عزیزم در سایت irsat

میخواستم بدونم آیا نرم افزار یا پچی برای باز گشایی دوباره کانال های اکشن و انیماک..*..س هست یا نه چون من این کانال ها رو ندارم ممنون میشم هر چی زودتر جوابمو بدین.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان وقتی اعلام سافتک می نمایند برای 9595 و 9696 ، آیا می توان از این سافتکمها برای 9797pvr هم استفاده کرد یا 9797 سافتکمی جداگانه دارد؟

Sat_Sat

کاربر
2007-12-15
1
0
دوستان من رسیور hivion 9090x دارم اخرین نرم افزارش 1182.5 هست من چه جوری می تونم کانالهای bis رو ببینم وقتی سافتکم می زنم باز نمی شه ممنون می شم جواب بدید تو یه تاپیک دیگه پرسیدم جوابی نگرفتم و پستم هم پاک شد امیدوارم اینجا جواب بگیرم و پستم هم پک نشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت دوستان عزیزم در سایت irsat

میخواستم بدونم آیا نرم افزار یا پچی برای باز گشایی دوباره کانال های اکشن و انیماک..*..س هست یا نه چون من این کانال ها رو ندارم ممنون میشم هر چی زودتر جوابمو بدین.
با درود
دوست گرامی نرم افزار جدید برای هایویون دربخش قرار گرفته استفاده کنید
دوستان وقتی اعلام سافتک می نمایند برای 9595 و 9696 ، آیا می توان از این سافتکمها برای 9797pvr هم استفاده کرد یا 9797 سافتکمی جداگانه دارد؟
برای هر3مدل از سافتکم مشترک استفاده کنید مشکلی نیست
دوستان من رسیور hivion 9090x دارم اخرین نرم افزارش 1182.5 هست من چه جوری می تونم کانالهای bis رو ببینم وقتی سافتکم می زنم باز نمی شه ممنون می شم جواب بدید تو یه تاپیک دیگه پرسیدم جوابی نگرفتم و پستم هم پاک شد امیدوارم اینجا جواب بگیرم و پستم هم پک نشه
دستگاه 9090X معمولی 2 سال است که ساپورت نداره
9090X pvr نرم افزارش با 9696و9595 یکی هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sat_Sat

msorena

کاربر
2010-07-27
9
7
با سلام ریسیور من هایویژن9696xهست اما وقتی میخوام سافتکمها را وارد کنم سافتکم با پسوند rarرا پشتیبانی نمیکنه واصلا این سافتکمها را نشون نمیده باید چکار کنم درضمن دمتون گرم خیلی سایت توپی دارید

abbas1351

کاربر
2010-05-27
1
0
52
سلام من میخوام دستگاه هایوویون 9595ایکلاس رو شارز کنم برای اینکار راهنمایی کامل کنید خیلی ممنون برای کانالهای اکشن xxl

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام من میخوام دستگاه هایوویون 9595ایکلاس رو شارز کنم برای اینکار راهنمایی کامل کنید خیلی ممنون برای کانالهای اکشن xxl

راحت ترين روش:

نرم افزار و سافتکم جديدي که در لينک زير هست را دانلود کنيد. نرم افزار را از حالت زيپ خارج کرده و در فلش مموري قرار دهيد. به دستگاه متصل کنيد پيغامي ميدهد . yes را انتخاب کنيد و صبر کنيد تا دستگاه ريستارت شود اکنون بروز رساني( شارژ !) تکميل شده است. بايد سافتکم جديد هم که در همان لينک زير هست انتقال دهيد. نحوه تزريق سافتکم همانجا توضيح داده شده:eek:ky:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=33975

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام ریسیور من هایویژن9696xهست اما وقتی میخوام سافتکمها را وارد کنم سافتکم با پسوند rarرا پشتیبانی نمیکنه واصلا این سافتکمها را نشون نمیده باید چکار کنم درضمن دمتون گرم خیلی سایت توپی دارید

دوست عزيز چرا پسوند rar ؟ شما پس از دانلود از حالت زيپ خارج کنيد سپس انتقال دهيد. پسوند سافتکم key هست.

هاپو

کاربر
2007-04-26
1
0
پچ ايكلاس9900

با سلام خدمت تمامي دوستان ميخواستم بدونم پچي واسه ايكلاس 9900 هست كه بشه كانالي رو باز كنه اگه ميشه پچ و لودرشو از كجا مي تونم بگيرم پيشاپيش ممنون

amkamyab

کاربر
2010-07-28
2
1
46
سلام
اگر میشه لطفا بگید از کجا آخرین آپدیت نرم افزار و سافتکم 9191x رو بردارم تا کانالهالی action , nt1 , rtl9 رو بتونم باز کنم

ممنون
تذکر جدی:
برای یک پرسش نباید تاپیک باز کنید پست به تاپیک مربوطه منتقل شد!

سلام
اگر میشه لطفا بگید از کجا آخرین آپدیت نرم افزار و سافتکم 9191x رو بردارم تا کانالهالی action , nt1 , rtl9 رو بتونم باز کنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

PASHEN

کاربر
2010-07-28
3
0
سلام خسته نباشید دوستان
من یه رسیور آیکلاس 9696 pvr دارم که الان یه قیچی براش زدم ولی هر کاری میکنم نمی تونم شبکه های هردو lnb رو با هم ببینم
مثلا برای دیدن شبکه های هاتبرد باید رسیور رو رو lnb هاتبرد قرار بدم و وقتی میخوام شبکه های عربست رو ببینم باید دوباره رسیور رو رو lnb عربست در قسمت تنظیمات قرار بدم که واقعا دیونم کرده .اگه میشه کمکم کنید
مرسی

raminramin

کاربر
2008-10-10
28
48
با عرض سلام خدمت مدیر عزیز این پست... دستگاه من i-class9696 است . اگه میشه بگین برای وصل کردن فلش مموری یا ریموت فلش مموری به رسیور کار خاصی رو باید انجام داد .آخه دو تا فلش مموری من با این رسیور سوختن . اگه موقع ریموت کاری باید کرد بگین ممنون میشم............

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام خسته نباشید دوستان
من یه رسیور آیکلاس 9696 pvr دارم که الان یه قیچی براش زدم ولی هر کاری میکنم نمی تونم شبکه های هردو lnb رو با هم ببینم
مثلا برای دیدن شبکه های هاتبرد باید رسیور رو رو lnb هاتبرد قرار بدم و وقتی میخوام شبکه های عربست رو ببینم باید دوباره رسیور رو رو lnb عربست در قسمت تنظیمات قرار بدم که واقعا دیونم کرده .اگه میشه کمکم کنید
مرسی

دوست گرامي اگر از سالم بودن سوييچ خود مطمئن هستيد آخرين نرم افزار اين دستگاه دريافت کنيد و انتقال دهيد سپس به روشي که در بخش قبلا توضيح داده شده سوييچر به دستگاه معرفي کنيد.

با عرض سلام خدمت مدیر عزیز این پست... دستگاه من i-class9696 است . اگه میشه بگین برای وصل کردن فلش مموری یا ریموت فلش مموری به رسیور کار خاصی رو باید انجام داد .آخه دو تا فلش مموری من با این رسیور سوختن . اگه موقع ریموت کاری باید کرد بگین ممنون میشم............

نياز به کار خاصي نيست از فلش مموري هاي مرغوب استفاده کنيد اکثر مدلهاي تقلبي پس از خارج کردن از درگاه يو اس بي ميسوزند.

باسلام لطفا کدمادرریسیورایکلاس رابنویسید متشکرم

ابتدا وارد منو شده و سپس وارد STB STATUS شده و رمز 8131 را وارد کنيد رمز رسيور شما به 0000 تغيير ميکند:eek:k:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پرپر
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا