با درودبا سلام من هایویون 9696 دارم و چند وقته که فلش مموری رو دستگاه نمی خونه رسیور رو به تنظیم کارخونه در آوردم اما درست نشد ممنون میشم کمکم کنید
با درود دوست گرامیبا سلام من تو حذف ماهواره siros رو حذف کردم چطور برمیگرده؟ دستگاهم pvr 9191x
با درود دوست گرامیبا سلام من یه آی کلاس 9595 دارم که بوت نمیشد.پچ کارخانه ریختم درست شد مشکل بوتش ولی حالا هیچ کانالی سرچ نمیکنه در واقع کوالتی سیگنالش 0 هست.لطفا راهنمایی کنید.
دانگل مخصوص نداره شما پرسیدید دوستان گفتند دانگل شرکت هایویون تایمر میباشد که اصلا پشتیبانی خوبی ندارهسلام چندمین باره که درخواست میکنم وکسی جواب نمیدهد .دانگل مخصوص ای کلاس9696معمولی چیه؟
یکبار دستگاه را ریست کنید اگر اسم ماهواره نیامداحتمالا نرم افزار دستگاه قدیمی هست وباید با پچ جدید اپگرید بشودk:رسیور آی کلاس 95 دارم اما هرچی میگردم تو لیست ماهواره ها سایروس رو پیدا نمیکنم که بتونم انتخاب کنم اسمش فرق داره یا رسیور من مشکل داره
مرسی
به برخی فلش مموریها حساس استبا سلام من هایویون 9696 دارم و چند وقته که فلش مموری رو دستگاه نمی خونه رسیور رو به تنظیم کارخونه در آوردم اما درست نشد ممنون میشم کمکم کنید
نرمافزاری برای ایکلاس چینی هست که مشکل سوییچر رو حل کنه دوستان لطفا کمک کنند
لازم نيست صفرهاي اول رو وارد كني دوست منبا سلام . اگه ممكنه در مورد دادن كد بيس در نرم افزار هاي جديد آي كلاس يه توضيحاتي بديد. شبكه هايي كه سرويس آيديشون با صفر شروع ميشه مثل شبكه سه وntv رو چطوري بايد كد شون رو داد ، صفر رو اول قبول نمي كنه .
با درودهارد استرنال 640 trekstor دارم ریسیور شناسا ای نمیکنش چیکار باید بکنم دستگاه 9696 هایویژن
دوستان دقیقا پچ و سافتکم جدید برای 9797 معمولی کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید. ( ضمن معذرت می دانم که شاید سوال تکراری است اما به علت استفاده از ضعیفترین اینترنت ممکن در کشور 28kb به من حق بدهید مطالبم مورد نظر را نتوانم به راحتی پیدا کنم.)
تذکر جدی:دوستان دقیقا پچ و سافتکم جدید برای 9797 معمولی کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید. ( ضمن معذرت می دانم که شاید سوال تکراری است اما به علت استفاده از ضعیفترین اینترنت ممکن در کشور 28kb به من حق بدهید مطالبم مورد نظر را نتوانم به راحتی پیدا کنم.)