mohammad.a
کاربر
- 2010-08-01
- 2
- 0
- 44
سلام
من رسيورم iclass 9595x pvr هست
تمام اطلاعات صفر شده
نوع سخت افزار - هويت -
چيكار كنم؟
كمك كنيد
تمام اطلاعات صفر شده
نوع سخت افزار - هويت -
چيكار كنم؟
كمك كنيد
با درودسلام رسیور تازه خریدم 9696 خودش هر5 ثانیه
کانال عوض میکنه برنامه زدم درست نشد ممنون اگر پاسخ بدین:dast:
دوست گرامی از تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون ایکلاس نرم افزارکارخانه ای دستگاه 9595-9696 را دانلود وبا لودر برسیورتان انتقال دهیدسلام
تمام اطلاعات صفر شده
نوع سخت افزار - هويت -
چيكار كنم؟
كمك كنيد
با usb میشود نرم افزارانتقال داد نه اینکه فلش کرد!چطور با usb قلش كنم رسيورو؟
تنها راه تعويض يا پروگرام فلش رسيوره(ببر پيش يه تعميركار)ببخشيد من يه رسيور آيكلاس مدل 9595 دارم كه ظاهرا چينيه. برنامه اي كه بهش زدم ورژن 11277 كه باعث امدن نوشته اي روي صفحه تلويزيون شد. من برنامه كلين رو بهش زدم ولي بعد از اون دستگاه هيچ برنامه اي رو قبول نميكنه. در ضمن هم فايل كلين وهم پچ كارخانهاي اين دستگاه رو از همين بخش دانلود كردم لطفا راهنماييم كنيد. متشكرم.
شما براي باز كردن شبكه هاي پكيج بيس بايد از يكي از اين برنامه ها استفاده كنيد:11260-11271-11277سلام دوستان من مشكل no signal در تعويض شبكه هام دارم حتما بايد رسيور رو خاموش و روشن كنم و بعضا بايد فيش رسيور رو از سويچر جدا كنم و بعد وصل كنم تا درست بشه با اينكه سويچر هم عوض كردم و سيم نو خريدم باز هم مشكل دارم كمكم كنيد اعصاب ادمو خراب ميكنه خيلي ازار دهنده است رسيور من ايكلاس 9696x است در ضمن من سوييچر ديسكاوري و پريميوم اچ دي هم امتحان كردم هيچ فرقي نكرده و مجبور به ريختن پچ 11160 شدم اما هرچي سافتكام ميريزم كانال باز نميكنه دوستان راهنمايي كنيد ممنون ميشم
موفق باشيد
شما پچ كارخانه اي رو با كابل منتقل كنيد.مشكلتون حل ميشه.با سلام من يك دستگاه 9696 دارم. داشتم با فلش مموري دستگاه رو پورگرام ميكردم .كه با قطي برق مواجه شدم.حالادستگاه رو كه روشن ميكنم .نوشته اول بالا مياد ولي دستگاه روشن نميشه.كسي ميتونه من راهنمايي كنه.قبلااز دوستان تشكر ميكنم....
با درودرسیور من hivision 9090x plus معمولی که 4 سال بیش خریدم فلش خور هم نیست. می خوام آبگریدش کنم .بجی میخوام که باهاش آب ست یا بیس یا اکشن و... رو باهاش باز کنم لطفا بزارین تو وبلاگ خوبتون یا آخرین بچ مربوط به این رسیور رو بزارین
با درود
اول اینکه برای 100 مرتبه دستگاه های قدیمی ساپورت ندارند ویکی هم همین دستگاه که شما نام بردید نه اپگرید داره ونه کانالی باز میکند.
مورد دیگه اینجا یک فوروم فارسی زبان هستk:
تنها راه تعويض يا پروگرام فلش رسيوره(ببر پيش يه تعميركار)
موفق باشيد دوست من.
سلام.
میشه نحوه تنظیم سوییچ 8 به 1 رو در iclass 9595 توضیح بدین .
ممنون.
با درودببخشيد من يه رسيور آيكلاس مدل 9595 دارم كه ظاهرا چينيه. برنامه اي كه بهش زدم ورژن 11277 كه باعث امدن نوشته اي روي صفحه تلويزيون شد. من برنامه كلين رو بهش زدم ولي بعد از اون دستگاه هيچ برنامه اي رو قبول نميكنه. در ضمن هم فايل كلين وهم پچ كارخانهاي اين دستگاه رو از همين بخش دانلود كردم لطفا راهنماييم كنيد. متشكرم.
سلام.
میشه نحوه تنظیم سوییچ 8 به 1 رو در iclass 9595 توضیح بدین .
ممنون.
با سلام به مدیران عزیز. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. من یک ماهی هست که یک دستگاه 9696 گرفتم مشکلی که داره اکثر مواقع با خاموش روشن کردن دستگاه کل کانالها یا پاک میشن یا کانالهای هر جهت با جهت های دیگه قاطی میشه یا اکثرا موقع سرچ دستی فرکانس سیگنال صفر داره و وقتی رسیور با کلید پاور پشت دستگاه خاموش روشن میشه سیگنال فرکانس میاد. درضمن دیش و اتصالات و النبی ها کاملا سالم هستن و با رسیور استارست x50 usb بخوبی کار میکنن. رو دستگاه پچهای 1049a و 1068a و 11233 رو هم ریختم اما مشکل حل نشد. اگه مدیران و دوستان برای حل این مشکل راهی به نظرشون میرسه لطفا راهنماییم کنن. ممنون میشم.