لطفا آموزش ابگرید کردن با usb
طریقه ریختن نرم افزار
طریقه ایختن سافتکم
با سلام
یه سوال داشتم و اون این هست که :
من یه ریسیور آی کلاس 9595 دارم و با آخرین پچ آپگرید است و چینی نیست
وقتی که از کانالی ضبط میکم و تموم میشه
وقتی میخوام همون فابل ضبط شده را اجرا کنم یا در ریسیور و یا در کامپیوتر خش دار نشون میده یا دارای نویز است در حالی که کانال خیلی شفاف و بدون نویز بوده
علت و چاره چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
در همين بخش نرم افزار براي فرمت كردن فلش مموري قرار دادم با ان فلش خود را فرمت كنيد تا2گيگ فرمت fat واز2به بالاfat32 فرمت كنيد.سلام
من رسیور 9696 دارم ، اخیرا وقتیکه فلش 1g را به رسیور وصل میکنم 50 درصد از ظرفیت پر میشود در حالیکه وقتی لیست میگیرم خالیست .
مشکل و راه حل چیه
با درودبا عرض سلام چند روزیست که دستگاه iclas9595من پیغامی مسطتیل شکل میدهد از دوستان می خواهم مرا راهنمایی کنند دستگاه من مرتب آپدیت می شده متن به این شرح می باشد
this reciever s/w has not been updated for mor than 4 months. Please receiver the recent s/w from the shop to update آیا کسی می دونه چه مشکلی پیش اومده لطفا راهنمایی کنید
سلامبا سلام
یه سوال داشتم و اون این هست که :
من یه ریسیور آی کلاس 9595 دارم و با آخرین پچ آپگرید است و چینی نیست
وقتی که از کانالی ضبط میکم و تموم میشه
وقتی میخوام همون فابل ضبط شده را اجرا کنم یا در ریسیور و یا در کامپیوتر خش دار نشون میده یا دارای نویز است در حالی که کانال خیلی شفاف و بدون نویز بوده
علت و چاره چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام ، من رسیور 9595 دارم و دو بار ریست فکتوری کردم ولی دفعه دوم روشن که شد زد no software . چه کار کنم؟؟؟؟
با سلام دستگاه من هم همين پيغام را دارد 9595 با آخرين ورژن 11281 آپگريد كرده ام بعد از چند دقيقه پيغام محو و بعد از مدتي ....با درود
اگر رسيور شما اپديت نشده ورژن انرا بنويسيد
اگر تازگي اپديت كرديد با چه ورژني انرا اپديت كرديد؟
اين پيغام بار اول است كه مطرح ميشود
از تاپيك نرم افزارهاي كاربردي هايويون ايكلاس نرم افزار 11160 را با لودر برسيور منتقل كنيد ببينيد قبول ميكنه؟
با سلام دستگاه من هم همين پيغام را دارد 9595 با آخرين ورژن 11281 آپگريد كرده ام بعد از چند دقيقه پيغام محو و بعد از مدتي ....