تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farhad_bestman1361

کاربر
2010-08-17
3
1
سلام من يه رسيور 9696 hdmiدارم ميشه ژروگرمه كانالاشو واسم بزارين ممنونم
تذکر جدی:
هر جا رسید که پست نمی زنند پست شما باید در تاپیک مرتبط با رسیور وخواسته تان مطرح شود!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام
برای من هم این پیام ظاهر شد

this reciever s/w has not been updated for mor than 4 months. Please receiver the recent s/w from the shop to update
نرم افزار مورد استفاده 11274 رسیور 9595x pvr
که فکر کنم از سویچر باشه (البته فقط حدس)(سویچرم هم استارست است) رفتم تو تنظیمات سویچر و از Diseqc1.0 استفاده کردم فعلا که سه چهار روزی میشه محو شده است یعنی دیگه این پیام نیومد
البته شایدم ربطی نداشته باشه ولی این کارا رو انجام دادم دیگه نیومد

دوست عزیز مگه تنظیمات سوئیچرت قبلا چی بوده که الان روی Diseqc1.0 گذاشتی؟؟؟؟
اگه از سویچر استفاده میکنی پس قبلا هم همین گزینه باید بوده باشه چون اگه روی Diseqc1.0 نبود که نمیتونستی مسیرهاتو رسد کنی

barselona2

کاربر
2008-11-01
35
78
با تشکر از شهرام عزیز: دستگاه من برنامه ورژن11277بود و برای اولین بار همچین پیغامی می داد دستگاه چند نفر از دوستان نیز همچین مشکلی داشت از ورژنی که گفتید هم فعلا استفاده نکردم. ولی دیشب برنامه ورژن 11281رو به دستگاه زدم تا ببینم باز هم همچین مشکلی پیش میاد یا نه

mohammad3010

کاربر
2008-09-08
7
5
دوست عزیز مگه تنظیمات سوئیچرت قبلا چی بوده که الان روی Diseqc1.0 گذاشتی؟؟؟؟
اگه از سویچر استفاده میکنی پس قبلا هم همین گزینه باید بوده باشه چون اگه روی Diseqc1.0 نبود که نمیتونستی مسیرهاتو رسد کنی
آخه سویچرم رو عوض کردم و
قبلاً تنظیمات رویDiseqc 1.1 و ازU+C1 تا U+C4 بود ولی خودم هم به این نتیجه رسیدم که اشکال به نظر از این نیست
شاید اشکال از پچ باشه که بعید هست وگرنه تا الان بازتابش زیاد بود
ولی زمانی این مشکل برام پیش میاد که روی کانال های ایرانirib در ماهواره بدر(عربست) میرم وقتی exit رو میزنم و روی ماهواره یوتلست میرم (فارسی1) دیگه این پیام نمیاد خودمم موندم اشکال از چیه!!!:051:

mohammad3010

کاربر
2008-09-08
7
5
دوستان عزیزی که پیغام زیر رو دارند
this reciever s/w has not been updated for mor than 4 months. Please receiver the recent s/w from the shop to update
بگن روی چه ماهواره ای یا چه کانالی و چه پچی این پیام ظاهر می گردد
خودم روی عربست و کانال های ایران این پیام میاد روی هاتبرد و نایلست و یوتلست این پیام رو ندارم

mjor_ir

کاربر
2009-12-30
2
0
درخواست كمك در مورد iclass 9595x pvr

دوستان عزيز من انجمن رو زير و رو كردم ولي در مورد مشكلي كه برام پيش آمده راهنمايي پيدا نكردم بگذريم حالا مشكل :* ريسيور رو با فايل پچ اشتباه فلش كردم از طريق يو اس بي حالا پيغام s/w damaged ميده ، فايل فلش كه اقاي فرهودي گذاشته بودند دانلود كردم حالا سئوالي هستش
1- اين مشكل بدون جي تك حل ميشه؟
2- از چه لودري براي اين كار بايد استفاده كنم؟ اگر امكان داره لينك بذاريد ممنون ميشم
:eek:ky:
تذکر جدی:
هرجا رسید که پست نمیزنند کجای انجمن راگشتید که نتیجه شد توی بخش فلش ها پست بی ارتباط بزنید؟
اگر همین تاپیک پرسش وپاسخ را می گشتید چند بار توضیح دادیم
با کابل ونرم افزار درست آپگرید کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ddavod

Banned
2007-07-06
57
124
اقا یه سوال دارم تو رو خدا یکی برام حلش کنه من یه کانال میخوام به اسم tv glibo تو هاتبرد هست که دوستم تو دستگاه استار 230 بازه من همون کد رو تو ایکلاس میزنم جواب نمیده سافتکم که تو سایت هستم امتحان کردم ولی جواب نداده

wenos

کاربر
2010-06-14
1
0
36
کمک فوری من روی یک ریسیور هایویون 9696 x pvr فایل کلین ریختم ولی حالا هر برنامه ای میریزم پیام model id is not matched میده وروی تلوزیون هم میگه no software از مدیران وکاربران عزیز خواهش میکنم اگه راه حلی دارن لطفا جواب بدن ممنون

javad4390

کاربر
2010-01-11
3
3
55
باسلام
رسیورای کلاس9696پی وی ار دارم وهنگام سرچ کانال. رسیور ریست میکند وکلیه اطلاعات را پاک میکند ورسیور شماره کانال صفر رانمایش میدهد وباکنترل کارنمی کند وباید آن رااز برق قطع ووصل کرد ودوباره برنامه برای آن از نو اجرا کنم خواهشمندم من را راهنمایی نمایید؟

adeptroyal

کاربر
2010-07-26
60
150
آقا من ازiclass9696x استفاده ميكنم كل فركانسهاي همه جهتهام يكدفعه قطع شده و كانالي ندارم كه فركانس داشته باشه چيكاركنم

abanegan

کاربر
2009-06-22
1
0
باسلام
رسیور ای کلاس9696 پی وی ار دارم وهنگام آپديت سافتكم ريسيور به حالت نيمه خاموش رفته و بايستي از پشت دستگاه ريسيت شود البته يك مرتبه ريسيور با يكي از سافتكم ها به راحتي آپگريد شد و كانالها را نيز باز مي كند اما هيچ نوع از سافتكم ها را ديگر نمي پذيرد
خواهشمندم از دوستان آشنا به اين مسئله راهنمايي جامع و كاملي به جز نامگذاري به _e_datakeyلطف نمايند.

shahin69z

کاربر
2009-04-14
3
0
کمک برای هایتک

سلام میدونم اینجا جای مطرح کردن این مورد نبود اما به خدا دیگه موندم چیکار کنم کمکم کنید.رسیورم ایکلاس 9595x با دانگل هایتک نصب کردم روی پروتکل توین هم گذاشتم و رسیور رو با همه ورژنهاش رو تست کردم.اما مشکلی که واسم پیش اومده اینه که من قبلا رسیور دیجیستار d900 داشتم که با رفتن روی کانال همه کانالها باز میشد اما 2 روزی که میشه که عوض کردم اما تو این دستگاه 5 دقیقه طول میکشه کانال باز کنه بعد 30 ثانیه هم میبنده دیگه باز نمیکنه تا زمانی که رسیور رو دوباره روشن خاموش کنم بازم این مراحل تکرار میشه.

با تشکر شاهین:051:

shahin69z

کاربر
2009-04-14
3
0
کارنکردن 9595x با دانگل هایتک

سلام میدونم اینجا جای مطرح کردن این مورد نبود اما به خدا دیگه موندم چیکار کنم کمکم کنید.رسیورم ایکلاس 9595x با دانگل هایتک نصب کردم روی پروتکل توین هم گذاشتم و رسیور رو با همه ورژنهاش رو تست کردم.اما مشکلی که واسم پیش اومده اینه که من قبلا رسیور دیجیستار d900 داشتم که با رفتن روی کانال همه کانالها باز میشد اما 2 روزی که میشه که عوض کردم اما تو این دستگاه 5 دقیقه طول میکشه کانال باز کنه بعد 30 ثانیه هم میبنده دیگه باز نمیکنه تا زمانی که رسیور رو دوباره روشن خاموش کنم بازم این مراحل تکرار میشه.

با تشکر شاهین

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام میخواستم بدونم رسیور 9696x کانال های با صدای دالبی رو جواب میده یا نه چون وقتی که صدای دالبی رو انتخاب میکنم صدا قطع میشه مثل کانال canal+film از شما ممنوم

اسدلله

کاربر
2010-08-18
1
0
سلام من تازه عضوشدم رسیور ایکلاس دارم چه جوری میتونم کاتالهای کد شده رو باز کنم

shater

Banned
2008-02-14
2
0
سلام من نرم افزار جدید hv-9090xبرای بازگشایی کانالهای pb & pgمیخواستم

koti

کاربر
2006-11-16
26
120
باسلام وخسته نباشید خدمت اساتید محترم من یک دستگاه ریسیورایکلاس9898خریدم خواستم بدونم از ورژنی برای ابگرید استفاده کنم آیا برنامه بخش هایویوژن 9898داده شده قابل استفاده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

esse2010

کاربر
2010-08-17
2
3
با سلام
می خواستم ببینم در قسمت reservation آیا راهی داره که بعد از اتمام ضبط طبق برنامه دستگاه خاموش بشه تو تنظیماتش که نبود
من iclass 9898 دارم
با تشکر
من هم 9797 دارم همین مشکل را دارم ولی راه حلی نداره

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام وخسته نباشید خدمت اساتید محترم من یک دستگاه ریسیورایکلاس9898خریدم خواستم بدونم از ورژنی برای ابگرید استفاده کنم آیا برنامه بخش هایویوژن 9898داده شده قابل استفاده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با درود
دوست گرامي شما اگر به تاپيك هاي مهم اين انجمن هايويون دقت كنيد خواهيد ديد براي 9898 هم تاپيك هست:eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا